BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

CARMEN FELICITARIIII REFACERE RAPIDA, LAPTIC MUUULT SI BB PAPACIOS SI SANATOS BINE AI VENIT, LETI!!!

FELICITARI ANAGIA Bine ai venit pe lume, bebe de Anagia!!

HAI ELA!!

HAI ANA!!

HAI VICTO!!!

HAI CRISPRO!!!

HAI BTZ_OVI!!!

NASTERI USOARE, BEBEI SANATOSI, LAPTIC MUULT SI REFACERI USOARE!!!

sper ca n-am uitat pe nimeni!!!

Multumesc fetelor de raspunsuri, pana la urma aseara i-am pus in gurita 2 picaturi si apoi repede i-am bagat tzitzi in gurita ca sa traga laptic sa se duca bine Vigantolul.
Va pupic

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Rodyk asa e parca tot mai bine e cand nu iti masoara ca sa nu te mai stresezi...eu stiind ca de la ea plec mereu cu ceva in neregula nici nu mai voiam sa o intreb dar am zis ca totusi vreau si eu sa stiu daca ia bine in greutate sau nu.stiu ca si Crispo avuseese problema asta cu greutatea dar parca a luat un tratamtn ceva nu? la mine mia zis ca de ceva o sa ia dupa ce se naste in greutate si ca acum nu ptem face nimic.oricum sa fie sanatoasa asta e imp ca dupa cu ajutorul lui Dumnezeu o sa recupereze.
din ce mia explicat ea e si din cauza ca burtica sta mereu incordata si nu lasa sangele sa treaca usor prin placenta si cica de asta tre sa stau in pat sa fie mai relaxata.credeti ca are vreo treaba??

Cristina_serban

Bianca 36 + Andra Maria

Nu e foarte ok sa ai mult tip burtica incordata, trebuie sa stai mult intinsa, sa bei apa multa, mie mi-a recomandat dr magneziu si no spa, oricum ecografele au marja de eroare de +/- 300, 400 gr. si asta daca e facuta masuratoarea corect, am si eu o prietena careia ii iesise greutatea coilului mai mica la urm. eco, oricum a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa.

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Hai Btz_ovi

Hai Victo

Hai Crispo

Bun venit Anagia
bun venit Leti

Fetelor nu pot dormi noapte deloc, imivine sa o iau razna, ziua dorm de la 8 dimineata pana la orele 16 cu intreruperi pentru a papa si erge la baie. Ce orar tapit mi-am format sper sa nu se molipseasca ratoii . Am mancarimi pe tot corpu, mi se intinde pielea, crapa, se exfoliaza , e cald si umid de mori .....intr-un cuvat NU MAI POT
Pe bebei ii simt foarte jos, miscarile lor devin dureroase, au devenit greoi rau de tot, iesirile la Supermarket au devenit o aventura, ieri era sa lesin in magazin
Saptamana viitoare implinim si noi 36 saptamani, gemenii sunt considerati la termen , nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici fara cerclaj, internari, tratament, etc
Sper doar sa nu ajung sa ma rog de ei sa iasa , miercuri mergem sa-i vedem si sa dicutam cu nenea doctoru ca eu nu mai am rabdare, vreau sa-i vad

Mycya nu fi stresata cu masuratorile, de la 32 saptamani nu mai sunt atat de exact, depind eult de pozitia copilului si indemanarea medicului, eu am citit ca variaza cu +/- 2 saptamani, deci iti dai seama. Nu fi suparici

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 17 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai ganditi-va si la mostenirea genetica in familie, cum ati fost voi la nastere.
Mycya, tu esti slabuta foc. Pai cu cine vrei sa semene fata ta. Cu mine care-s ca un dop, mica si indesata?
Eu si la Leti ma gandeam ca nu are cum sa fie grasunica avand in vedere ce constitutie are Carmen, inalta si slabuta. E adevarat ca pot fi copii grasuti dar din masuratorile de la cateva ecografii consecutive puteti trage concluzii de genul: are capul finut, are abdomenul micut sau e inalta si slabuta.
Eu la fetele mele observ ca si-au pastrat amandoua tendintele de crestere din burtica. Adica Ana e burtoasa bine de tot, inaltimea medie, Elisa are capul micut pe grafice si circumferinta abdominala mica, dar piciorusele sunt lungute si asa a indus in eroare la ultima ecografie.
Cristina_serban tu ziceai ca la eco pare peste medie fata? Ca eu gand ma gandesc la tine deja imi inchipui o domnisoara slabuta si inaltuta.

Din Timisoara nici o veste pana acum?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Felicitari Dragaica, ca ai ajuns pana aici. Nu-ti face griji, mai e putin si o sa-ti vezi puiutii... Mult a fost, putin mai este. Si cand o sa-i vezi o sa-ti dai seama ca a meritat tot efortul.
Oricum, ma plec in fata voastra mamici eroine de gemenasi si va ofer cate o . O meritati! Noua ne e greu cu unul, si in sarcina si dupa... dar voi...de admirat!!!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mycya, dulce sa nu mai fii suparata! Nu poti merge si in spital la un eco pentru comparatie? Daca sunt aparate diferite intr-adevar pot aparea diferente, mai depinde si de medic...

Si mie mi-a spus dr. acum 2 zile ca bebe e la limita inferioara cu greutatea si ca nu o sa fie prea grasutz la nastere si m-am intristat de nu mai aveam chef de nimic. M-au incurajat si pe mine fetele, mamicile cu experienta stiu mai bine ca nu trebuie sa te panichezi.

Curaj, ca va fi bine in final!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Dragaica, te inteleg si ma mir cum mai rezisti... cred ca in locul tau as sta numai sub dus...

Si eu suport greu caldura si am doar un puiut... Ma gandesc la tine cu cei 2 ratoi... Mai e putin si ii vei tine in brate si suferinta va fi privita cu alti ochi. si la inca 1-2 saptamani sau cum vrei tu sa fie..

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Felicitari Dragaica, ca ai ajuns pana aici. Nu-ti face griji, mai e putin si o sa-ti vezi puiutii... Mult a fost, putin mai este. Si cand o sa-i vezi o sa-ti dai seama ca a meritat tot efortul.
Oricum, ma plec in fata voastra mamici eroine de gemenasi si va ofer cate o . O meritati! Noua ne e greu cu unul, si in sarcina si dupa... dar voi...de admirat!!!

Valeeeeuuu AMR 2+

Nu eroine ci "heroine"

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 17 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mama ce wee aglomerat si ocupat avem...

Doamne Ajuta sa se nasca toti delfinasi sanatosi papaciosi si mamicile sa se refaca cat mai repede!

ma ia cu emotii deja!

azi am implinit calendaristic 8 luni, de maine ar fi prima zi din luna a noua!

asa ca de maine o sa schimb cu o zi inainte semnatura!

intam in linie dreapta!

Doamne Ajuta!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Cristina_serban tu ziceai ca la eco pare peste medie fata? Ca eu gand ma gandesc la tine deja imi inchipui o domnisoara slabuta si inaltuta.

Din Timisoara nici o veste pana acum?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Da, eu ziceam ca la eco pare mai mare cu 2 sapt. Dupa femur ar fi deja la termen, dar aici da ..inteleg, ca si eu si tati suntem inalti. Ideea e ca ei estimeaza greutatea functie de masuratorile celelalte.. nu pot estima pe ecograf tesutul adipos.
Oricum, eu una am antecedente, ca si Razvan s-a nascut cu 3800g si asta la 38 sapt, cu inducere... Deci asa sunt io..fac copii mari, ca am ditamai burdihanul ..si au loc sa creasca... Parerea mea e ca greutatea conteaza prea putin, asta daca ai nascut un bebe la termen, pentru ca el nu va avea probleme, va papa si recupera in 2-3 luni, si nu va fi nici o diferenta intre un copil de 2500g si unul de 3800g...

Valeeeeuuu AMR 2+

Mergi la inceput