BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, stiu ca ai fi vrut sa auzi altceva, dar nu te panica, sigur bblina e bine, pe langa erorile posibile de citire a unei echografii, vorba Otiliei, probabil iese cu silueta! Eu nu vad problema, atata timp cat e in parametri nu vad baiul. Eu m-am nacut de 3 kg (la 40s) si am fost fff bine, uita-te si la fetele care au nascut bbi mititei sau prematuri, totul e bine!
Eu in cm n-am mai crescut de vreo 3 saptamani si nici kg n-am mai luat asa multe. In orice caz, ai putea sta si tu mai linistita, mai e putin, ti-ai facut destul de cap

Btz, pai sa scoatem draga motatele! Sa nasti repede si usor!

Vai ce de povesti despre nastere o sa avem de citit

Alina 37+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, la mine a fost in felul urmator:

azi - 2700 grame
peste o sapt, dar la alt doctor - 2600 grame
iar a doua zi, la primul doctor -3000 grame.

Diferenta enorma, zic eu, dar depinde de dr, de aparatura, de cum sta bebe. Eu am luat vitamine, fier, lichide multe. Acum zic doctorii ca bebe are 3400 (asta acum o sapt), insemnand ca azi ar trebui sa aiba 3600. Maine nasc, vedem cum iese... Degeaba iti zic sa nu te stresezi, ca si eu am plans 3 zile, ca mi-a pus un diagnostic urat de tot. Dar uite ce bine e acum. Asa iti doresc sa fie bine de tot, si la tine.

Mesaj de la Paula (Victo), la 14.24 : "Mare minune anestezia asta. Is pe la 5 dilatare. Am doar o doza facuta, sotul e cu mine. E bine totul." Vesti bune, asteptam in continuare...

Cristina 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Felicitari Dragaica, ca ai ajuns pana aici. Nu-ti face griji, mai e putin si o sa-ti vezi puiutii... Mult a fost, putin mai este. Si cand o sa-i vezi o sa-ti dai seama ca a meritat tot efortul.
Oricum, ma plec in fata voastra mamici eroine de gemenasi si va ofer cate o . O meritati! Noua ne e greu cu unul, si in sarcina si dupa... dar voi...de admirat!!!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Nu eroine ci "heroine"

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 17 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Ce tare esti....hihihihiihhi

Cine face capitol nou???

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

coteasca, vigantolul se da dimineata

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamaici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Multe FELICITARI ptr Carmen si Letizia cea roz!!!!

Bravo, mami!!!

Scuze fetelorr ca am dat navala in odiseea voastra; mi-e tare draga Carmen si am vrut neaparat sa vad cum s-a descurcat

Am si eu emotii si fluturasi la stomac cand `vad` atmosfera de aici...heheee, ce vremuri..

Daca imi permiteti, v-as face o recomandare ( pe care eu nu stiu daca as fi ascvultat-o la vremea mea): fetele, epidurala asta e minune mare! dar si cu ce dureri de spate ramai!!!! si nu e doar exemplul meu...ci am prietene care au apelat la aceeasi minune si acum ..tragem ponoasele.
Va spun asta ca sa nu cumva sa faceti epidurala doar ptr ca e la moda; daca simtiti ca sunteti in stare sa faceti fata durerilor, atungi go ahead!
Eu chiar si acum, cu durere de spate, nu cred ca as renunta la ea, inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

coteasca, vigantolul se da dimineata

mami de brotacel Andrei Ioan

Nu stiam, oricum merci mult ca mi-ai informat, eu ii dadeam seara. O sa-i dau si eu dimineata. Tie pediatra ti-a recomandat Glicerina Boraxata??? Mi-e mi-a zis sa-i dau cate o picatura zilnic ca cica e buna sa nu faca ciuperci in gurita de la lapte.
Hmmm, cam multe medicamente pt un biet sufletel. pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput