BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)
Raspunsuri - Pagina 21
bumblebee spune:
Mycya, stiu ca ai fi vrut sa auzi altceva, dar nu te panica, sigur bblina e bine, pe langa erorile posibile de citire a unei echografii, vorba Otiliei, probabil iese cu silueta! Eu nu vad problema, atata timp cat e in parametri nu vad baiul. Eu m-am nacut de 3 kg (la 40s) si am fost fff bine, uita-te si la fetele care au nascut bbi mititei sau prematuri, totul e bine!
Eu in cm n-am mai crescut de vreo 3 saptamani si nici kg n-am mai luat asa multe. In orice caz, ai putea sta si tu mai linistita, mai e putin, ti-ai facut destul de cap![]()
Btz, pai sa scoatem draga motatele!
Sa nasti repede si usor!
Vai ce de povesti despre nastere o sa avem de citit![]()
Alina
37+ cu 
gargarita
crispro spune:
Mycya, la mine a fost in felul urmator:
azi - 2700 grame
peste o sapt, dar la alt doctor - 2600 grame
iar a doua zi, la primul doctor -3000 grame.
Diferenta enorma, zic eu, dar depinde de dr, de aparatura, de cum sta bebe. Eu am luat vitamine, fier, lichide multe. Acum zic doctorii ca bebe are 3400 (asta acum o sapt), insemnand ca azi ar trebui sa aiba 3600. Maine nasc, vedem cum iese... Degeaba iti zic sa nu te stresezi, ca si eu am plans 3 zile, ca mi-a pus un diagnostic urat de tot. Dar uite ce bine e acum. Asa iti doresc sa fie bine de tot, si la tine.
Mesaj de la Paula (Victo), la 14.24 : "Mare minune anestezia asta. Is pe la 5 dilatare. Am doar o doza facuta, sotul e cu mine. E bine totul." Vesti bune, asteptam in continuare...
Cristina
40+ cu 
ciristina_serban spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Nu eroine ci "heroine" ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 17 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Ce tare esti....hihihihiihhi

Cine face capitol nou???
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
Rianna 37+ 
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Jay spune:
Multe FELICITARI ptr Carmen si Letizia cea roz!!!!
Bravo, mami!!!
Scuze fetelorr ca am dat navala in odiseea voastra; mi-e tare draga Carmen si am vrut neaparat sa vad cum s-a descurcat![]()
Am si eu emotii si fluturasi la stomac cand `vad` atmosfera de aici...heheee, ce vremuri..
Daca imi permiteti, v-as face o recomandare ( pe care eu nu stiu daca as fi ascvultat-o la vremea mea): fetele, epidurala asta e minune mare! dar si cu ce dureri de spate ramai!!!! si nu e doar exemplul meu...ci am prietene care au apelat la aceeasi minune si acum ..tragem ponoasele.
Va spun asta ca sa nu cumva sa faceti epidurala doar ptr ca e la moda; daca simtiti ca sunteti in stare sa faceti fata durerilor, atungi go ahead!
Eu chiar si acum, cu durere de spate, nu cred ca as renunta la ea, inca o data.![]()

coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 coteasca, vigantolul se da dimineata ![]() mami de brotacel Andrei Ioan |
Nu stiam, oricum merci mult ca mi-ai informat, eu ii dadeam seara. O sa-i dau si eu dimineata. Tie pediatra ti-a recomandat Glicerina Boraxata??? Mi-e mi-a zis sa-i dau cate o picatura zilnic ca cica e buna sa nu faca ciuperci in gurita de la lapte.
Hmmm, cam multe medicamente pt un biet sufletel. pupici

Corina,
fericita mamica de Tudor Andreihttp://happyrooms.blogspot.com/

34+ de
mami de brotacel Andrei Ioan