BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mycya, nu fii suparata, chiar nu te poti lua dupa masuratori...uite de ex
Carmen- la masuratori Leti parca avea aproape 4 kg si la nastere 3kg
Eladea- la masuratori parca avea 3,300 si dupa cateva zile, la nastere 3,800...nu stiu daca am retinut bine, dar parca asa era
Stai linistita si nu-ti mai face ganduri si cu astea...

Paula, 38+ cu ,
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Carmen felicitari refacere rapida , sa te bucuri de Leti, si mult noroc in viata

Hai Btz, Victo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Paula, Eladea nu mi-as fi facut daca macar arata la fel,acum doua saptamani am facut masuratorile in spital si dupa doua sapt chiar daca e un alt medic si resul parca totusi e diferenta prea mare si in minussi adevarul e ca eu mi-am si masurat burtica si in 2 saptamani vad ca nu a mai crescut deloc.
de Carmen nu mai stiu cat spunea ca avea Leti,stiu doar ca am zis noi ca poate ajunge la 4 kg daca sta pan la termen.intradevar e difrenta mare fata de ce i se spunea.sper si ma rog la Dumnezeu sa nu fie decat o greseala si la mine si fata sa ia in greutate ca parca si problema cu ronichii si greutatea acum

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

HAI ELA, ANA!!!
HAI CRISPRO, VICTO!!!
HAI BTZ!

FELICITARI ANAGIA, CARMEN!!. Bine ati venit bebe de Anagia si Leti!. Deabia astept sa vad poze cu Leti, cred ca e o finuta si frumusica ca mami.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, , masuratorile la kg de bb nu sunt relevante, de aia nici nu ti le spune!! eu doar ca am intrebat la 32s sa-mi fac o idee, dar a zis sa nu ma iau dupa asta. daca era ceva in neregula la masuratorile de baza ti-ar fi spus. eu tot cred ca in Ro dr dau prea multe informatii care ne zapacesc de cap! ca apoi incepi sa compari cu altele, cu ce gasesti pe net si gata stresul si plansul ca bb nu e bine... mie poate daca imi spuneau sa stau cumintica in pat as fi stat, dar mereu imi spuneau ca e totul perfect, si pana la urma asa a fost! n-am avut nici un stres si, cand mi s-a parut ceva cu adevarat in neregula, am mers la urgenta si... am nascut a doua zi!!! nu are rost sa-ti faci atatea griji ptr greutate, uite la bb-ii care s-au nascut deja ce diferente sunt intre eco si realitate. cum aici se fac doar 3 eco pe perioada sarcinii, iti dai seama ca nu te poti lua dupa datele astea... inca un sa te linistesti, a trecut prin asta si crispro cand a facut diferenta intre dr de la zalau si cel din cluj, nu?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

FELICITARI CARMEN, ANAGIA!!!!

HAI VICTO ,BTZ_OVI ,CRISPO,ANA, ELA!!!
sa aveti parte de nasteri usoare, bebei papaciosi si cuminti

am fost si eu la eco dimineata.colul moale si scurtat semn bun,doar ca am venit cu o falca in cer si una in amant din cauza greutatii delfinasei...nu stiu ce sa mai cred acum 2 saptamani in spital avea 2 kg 300 iar astazi la doctorita asta avea abia 2kgsi 20 de gramecum Dumnezeu diferenta de aproape 300 de grame in 2 saptamani si in minus.ea spune ca poate fi diferenta din cauza aparatelor si totusi sa nu mai fi luat in greutate de atunci.a spus ca abia sapt viitoare va putea face comparatie si sa vada daca bebe nu ia bine in greutate.mie mia recomandat repaus si sa beau cat mai multa apa.deci de acum gata cu treaba stau in pat si beau la apa pana fac pe mine ca nu e posibil asa mica la 36 de saptamani si 5 zilede cate ori ma duc la doctorita asta de atatea ori vin suparata, pe cand ceilalti intotdeauna au facut in asa fel si m-au incurajat.
stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa masuratori dar nu pot sa nu ma gandesc

Bianca 36 + Andra Maria

Hai Mycya, nu te intrista. Asa este, diferitele aparate pot da diferite valori..abia cand urmaresti pe acelasi aparat poti sa faci diferenta... Sunt convinsa ca bebica e bine, si sapt viitoare te vei mai linisti cand vei vedea ca a crescut. Pana atunci papa, apa si odihna.. ca in general, esti ca mine...nu ai stare deloc...
sa treaca supararea.

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, revin: nu ai mai pus cm ca burta la varsta asta nu mai creste in diametru asa de mult... ci se intinde in sus si in jos , deci tot creste dar nu se vede la masuratorile noastre

eu de ex nu am mai pus nici kg nici cm ultima luna, dar bb avea 1.800 la eco de 32s si s-a nascut cu 2,700 la 36. deci, bb isi face treaba - creste

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

FELICITARI CARMEN, ANAGIA!!!!

HAI VICTO ,BTZ_OVI ,CRISPO,ANA, ELA!!!
sa aveti parte de nasteri usoare, bebei papaciosi si cuminti

am fost si eu la eco dimineata.colul moale si scurtat semn bun,doar ca am venit cu o falca in cer si una in amant din cauza greutatii delfinasei...nu stiu ce sa mai cred acum 2 saptamani in spital avea 2 kg 300 iar astazi la doctorita asta avea abia 2kgsi 20 de gramecum Dumnezeu diferenta de aproape 300 de grame in 2 saptamani si in minus.ea spune ca poate fi diferenta din cauza aparatelor si totusi sa nu mai fi luat in greutate de atunci.a spus ca abia sapt viitoare va putea face comparatie si sa vada daca bebe nu ia bine in greutate.mie mia recomandat repaus si sa beau cat mai multa apa.deci de acum gata cu treaba stau in pat si beau la apa pana fac pe mine ca nu e posibil asa mica la 36 de saptamani si 5 zilede cate ori ma duc la doctorita asta de atatea ori vin suparata, pe cand ceilalti intotdeauna au facut in asa fel si m-au incurajat.
stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa masuratori dar nu pot sa nu ma gandesc

Bianca 36 + Andra Maria

Io zic sa stai cat mai linistita:*.bebe are nevoie de tine sa fii calma.si masuratorile pot sa difere de la o data la alta...dar eu totusi cred ca va fi totu bine.au mai fost cazuri cand medicii au estimat o greutate si bebe s-a nascut cu alta..de exempplu, cand am fost la giulesti la 25 de sapt tocmai ii facuse unei viitoare mamici eco si ea a intrebat de ce nu ii zice ecografistu greutatea estimata( era in 34 sapt) ia el a zis ca nu are cum fiindca ecografu poate sa dea erori mari la o varsta a sarcinii asa de mare...ei fac doar estimari...bebe e mare, nu vede tot.gandeste-te si la adriana , ei i-a zis la 37 sapt ca bebe are 3200gr si fata s-a nascut la 39 sapt cu 2850gr....asa ca, stai linistita,si daca te-a chemat peste 2 sapt inseamna ca nu-s probleme...eu am fost sambata la control si ne-a zis ca ne vdm la nastere...ca e totul ok..
apropo, aseara la toilet am vazut o chestie gelatinoasa maronie mare cam cat unghia de la degetul mare....dar a fost numai atat...ma tot gandesc ca e inceput de eliminare dop..incep sa am emotii.maine facem fix 38 sapt (am schimbat de azi) - ca nu mai am rabdare...zilele trecute si azi contractii nedureroase neregulate...probabil cane apropiem si noi de nastere

Bafta mult BTZ_ovi!!!Tinem pumnii!!!

Laura 38+ cu
AMR 15 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Rodyk asa e parca tot mai bine e cand nu iti masoara ca sa nu te mai stresezi...eu stiind ca de la ea plec mereu cu ceva in neregula nici nu mai voiam sa o intreb dar am zis ca totusi vreau si eu sa stiu daca ia bine in greutate sau nu.stiu ca si Crispo avuseese problema asta cu greutatea dar parca a luat un tratamtn ceva nu? la mine mia zis ca de ceva o sa ia dupa ce se naste in greutate si ca acum nu ptem face nimic.oricum sa fie sanatoasa asta e imp ca dupa cu ajutorul lui Dumnezeu o sa recupereze.
din ce mia explicat ea e si din cauza ca burtica sta mereu incordata si nu lasa sangele sa treaca usor prin placenta si cica de asta tre sa stau in pat sa fie mai relaxata.credeti ca are vreo treaba??

Cristina_serban

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Laurik multumesc mult
chiar m-am mai calmat putin va multumesc la toate din sufletchiar ma< pusesem pe bocit dimineata cand am ajuns

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput