BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

HAI CRISPRO!!!
HAI BTZ!!!
Asa poate ii stimulam si pe bbii vostri sa se hotarasca mai repede.

Paula, 38+ cu ,
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

HAI CRISPRO!!!
HAI BTZ!!!
Asa poate ii stimulam si pe bbii vostri sa se hotarasca mai repede.

Paula, 38+ cu ,
AMR 10 zile

Of, bine ar fi sa se hotarasca odata. Pe cand ma bucur si eu de 2 contractii consecutive la 10 minute distanta, a treia contractie apare dupa 30 de minute, imi da totul peste cap... Inducerea ma asteapta, maine. Tot ma gandesc sa merg azi la Cluj, la plimbare, poate poate prostesc bebelu sa vina, sa creada ca e momentul.

Cristina 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Btz, ori ti s-a rupt apa?

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 39+
AMR 2

Nuuu,insa dupa controlul pe capra astazi,am simptome de nastere :scurgeri,col inca inchis insa bebe cum e foarte jos apasa pe el,dureri groaznice de spate,contractii neregulate si presiune pe buurta.
Diseara la 8 ma internez ,iar daca totul e ok la noapte sau maine eu si bebe Paul ne vom cunoaste fata in fata

40 +2 zile cu
IN WEEK-END NE VOM CUNOASTE BEBE PAUL CHRISTIAN

ooooo, Btz.... bafta multa si nastere usoara. Sa vina bebe usor si sanatos!! Tinem pumnii sa il vezi cat mai repede...
Pana atunci... punem majoretele la treaba
HAI BTZ! HAI PAUL CRISTIAN

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Btz, ori ti s-a rupt apa?

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 39+
AMR 2

Nuuu,insa dupa controlul pe capra astazi,am simptome de nastere :scurgeri,col inca inchis insa bebe cum e foarte jos apasa pe el,dureri groaznice de spate,contractii neregulate si presiune pe buurta.
Diseara la 8 ma internez ,iar daca totul e ok la noapte sau maine eu si bebe Paul ne vom cunoaste fata in fata

40 +2 zile cu

ooooo, BTZ, si tu?... nastere usoara! Sa vina bebe usor, usor si sanatos...
Pana atunci punem majoretele la treaba
HAI BTZ! HAI PAUL CRISTIAN!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor am emotii de nu mai pot.Va multumesc pt incurajari,sper sa fie totul ok.
Puiutz de abia acum am reusit si eu sa vb cu Sorina,a vrut sa se externeze insa din pacate nu s-a putut.Ea e bine,bebe e papacios,laptic are destul si foarte nerabdatoare sa ajunga maine acasa.
Va pupa si va multumeste pt incurajari!!!

40 +2 zile cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

M-am uitat o tura pe la pozele delfinasilor! Sunt atat de dulci si de frumusei toti! Si mamicile atat de mandre!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

FELICITARI CARMEN, ANAGIA!!!!

HAI VICTO ,BTZ_OVI ,CRISPO,ANA, ELA!!!
sa aveti parte de nasteri usoare, bebei papaciosi si cuminti

am fost si eu la eco dimineata.colul moale si scurtat semn bun,doar ca am venit cu o falca in cer si una in amant din cauza greutatii delfinasei...nu stiu ce sa mai cred acum 2 saptamani in spital avea 2 kg 300 iar astazi la doctorita asta avea abia 2kgsi 20 de gramecum Dumnezeu diferenta de aproape 300 de grame in 2 saptamani si in minus.ea spune ca poate fi diferenta din cauza aparatelor si totusi sa nu mai fi luat in greutate de atunci.a spus ca abia sapt viitoare va putea face comparatie si sa vada daca bebe nu ia bine in greutate.mie mia recomandat repaus si sa beau cat mai multa apa.deci de acum gata cu treaba stau in pat si beau la apa pana fac pe mine ca nu e posibil asa mica la 36 de saptamani si 5 zilede cate ori ma duc la doctorita asta de atatea ori vin suparata, pe cand ceilalti intotdeauna au facut in asa fel si m-au incurajat.
stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa masuratori dar nu pot sa nu ma gandesc

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, scumpa, asa e. Nu trebuie sa te iei dupa masuratori, dar nici nu are cum sa nu te afecteze... Incearca sa te odihnesti, sa stai cumintica, bea lichide. Au un stil unii doctori, de te baga in sperieti. sa treaca.

Cristina 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mycya, scumpa, asa e. Nu trebuie sa te iei dupa masuratori, dar nici nu are cum sa nu te afecteze... Incearca sa te odihnesti, sa stai cumintica, bea lichide. Au un stil unii doctori, de te baga in sperieti. sa treaca.

Cristina 40+ cu

da pai si cel mai tare ma deranjeaza ca data trecuta cand am fost la ea nu sa uitat la greutate ca sa fi facut acum comparatie.de ce tre sa ii cer eu sa se uite??bine ca peste o sapt ma duc iar si asa nu stau cu ganduri astea prea mult timp.ms mult

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

FELICITARI CARMEN, ANAGIA!!!!

HAI VICTO ,BTZ_OVI ,CRISPO,ANA, ELA!!!
sa aveti parte de nasteri usoare, bebei papaciosi si cuminti

am fost si eu la eco dimineata.colul moale si scurtat semn bun,doar ca am venit cu o falca in cer si una in amant din cauza greutatii delfinasei...nu stiu ce sa mai cred acum 2 saptamani in spital avea 2 kg 300 iar astazi la doctorita asta avea abia 2kgsi 20 de gramecum Dumnezeu diferenta de aproape 300 de grame in 2 saptamani si in minus.ea spune ca poate fi diferenta din cauza aparatelor si totusi sa nu mai fi luat in greutate de atunci.a spus ca abia sapt viitoare va putea face comparatie si sa vada daca bebe nu ia bine in greutate.mie mia recomandat repaus si sa beau cat mai multa apa.deci de acum gata cu treaba stau in pat si beau la apa pana fac pe mine ca nu e posibil asa mica la 36 de saptamani si 5 zilede cate ori ma duc la doctorita asta de atatea ori vin suparata, pe cand ceilalti intotdeauna au facut in asa fel si m-au incurajat.
stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa masuratori dar nu pot sa nu ma gandesc

Bianca 36 + Andra Maria

bianca, diferentele pot fi semnificative de la o masuratoare la alta, chair daca e efectuata de acelasi medic...depinde mult unde pune cursorul pe ecran cand masoara...eu zic sa stai calma,linisteste-te si o sa vezi ca nu e asa cum a zis dr...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput