Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, imi pare rau de 'bua'. priveste macar partea pozitiva, pentru ea va fi mai bine acolo. si poate Deiu va gasi o inlocuitoare.

cat despre program, nu stiu ce sa-ti zic. au avut si hunii vreo 2 luni cand nu adormeau inainte de 23.00, cam indiferent de cat dormeau in timpul zilei si indiferent de ora la care se trezeau. au renuntat singuri la programul asta, inca inainte de cresa.
acum la cresa dorm maximum pana la ora 12.30-12.45 si in jur de 21.30 dorm deja. in we, dorm la pranz pana la 14.00-15.00, iar seara se culca pe la 22.00.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi sper sa ii fie bine!!E nevoita sa plece fiica ei are nevoie de ajutorul ei a ramas singura acolo cu copilul dupa ce a divortat.
Ea nu isi dorea sa plece dar imprejurarile o impun.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dididi, multumesc frumos! de urari, de raspuns...
sanatate multa puiului, of, ca nu mai scapati o data!

nu cred ca e bai daca papa 2 banane/zi. au B6, potasiu, de-astea de bine. daca nu se constipa, e ok.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi nu am citit tot dinainte si nu stiu ce sarbatoresti ca as vrea sa iti urez si eu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi sarbatoreste ani cu tata hunilor.

Deci pe bune??? Mai primesc una??? credeti asta? eu imi aminteam ca nu am luat bani o luna cand am depus dosarul, sau chiar doua, dar in februarie au venit muuulti bani.
(vorbim de indemnizatie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ada, ma bucur ca-ti sunt baietii bine! asa sa ramana!

Pio, fix din'alea (de la Z) vreau si eu sa-i iau .. avem poze cu tatuaje noi, dar inca nu le-am pus, stati pe-aproape ;)

am visat azi-noapte ca mi-a murit fetita! cumplit! dar peste zi mi-a trecut sentimentul pe care l-am avut dimineata, mai ales ca maine sarbatorim 6 ani de la nunta si ne-am petrecut dimineata in mall, la papa, film si la o mica cumparatura :)

va pup, sanatate! revin mai pe noapte ;)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mihaela, la multi ani fericiti!

Cat despre vis... brrrr.... asemenea vise de regula ridica la suprafata, scot din subconstient (bai ce tare englezu care zice "dreams like this surface"...) temeri... temeri de mamica. Esti adica ingrijorata, si asta e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mimihoo la multi ani fericiti impreuna

si nu mai fi ingrijorata

Dididi multa sanatate puiului si sa nu fie nimic grav

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Crina s-a constipat iar... cu toate sucurile, iaurturile

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Paine da o gramada dar momentan mancam doar la micul dejun si Alexei ce o mai manca pe la gradi la masa de pranz. EU fac in casa initial aveam masina acum o fac de mana si e mult mai buna.

Mergi la inceput