Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mimihoo La cat mai multi ani fericiti impreuna !!!!!!!!!
Brrrrrrrr cu visul ....

paine noi papam in fiecare zi si colt proaspat si covrigei si croissant proaspat. La masa combinat cu ciorbita inca nu, ca noi suntem figurant

Ada mie mi-au intrat toti banii. Insa tatalui meu i-au taiat din pensie deja.

matilda si soricelul meu bea apa, dar din cada , si manaca si crema daca prinde vreun tub Acum e stricat la stomac si nu ma mira la cum bea apa calda cu sampon

Dididi nu cred sa fie problema atat timp cat nu se constipa. Si Tina manca la micul dejun 2 banane cu lapte si nu a avut nici ea probleme deloc cu stomacelul.
Sanatate multa, sa nu fie nimic grav

Ada sanatate multa mamico

Lumi sper sa doarma hunii bine si la noapte

Dya imi pare rau de Bua

Va pup, am fugit la nani , sunt rupta de oboseala.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Gaia, Ange, babytza multumesc frumos pentru urari! sunteti tare dragute!
Multumesc si de 'group hug" din cauza de vis tampit. Cred ca in vis mi-am muscat si limba pe laterala ca ma cam doare, trece! bine ca e fetita bine! aoleu, da' ce-am mai pupat-o astazi ...

Dya, imi pare rau!

Eu am tot cautat paine fara prea multe "afanaturi" si este una la Dobrogea, la paine cu multicereale, dar nici in Auchan, nici in Billa nu se gaseste. In cora ajungem mai rar. Dar am gasit o paine de la Snack Attack din faina negra sau secara - nu mai stiu - cu seminte de in si dovleac. Mie si Sofiei ne place mult. De obicei eu nu-i dau paine la masa, dar la gradinita mananca. In schimb seara cand ajungem acasa, si daca la gradi' a avut ultima masa iaurt, ii dau 2 tartine din paine prajita cu unt si cascaval/ mozzarela topite la cuptor si cu o rosie/ ardei rosu taiate bucatele; daca a mancat tartine la ultima gustare de la gradi' atunci ii dau fructe.

Lumi,

Noapte buna si weekend linistit si frumos, fara surprize neplacute!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, nasol ca ramaneti fara "Bua"! mai ai pe cineva in vizor?
e ok aici unde stam...curte super, cu verdeata, foisor..parca am pus pozele cu reclama, nu?
e bine pt R ca are unde iesi in curte...el e obisnuit sa umble oata ziulica, deja s-a obisnuit si cu locatia asta
e nitel cam departe de plaja, adica faci vreo 10-15 minute pe jos...mie imi place mult sa merg pe jos, insa nu am luat caruciorul cu noi...am imprumutat unul azi de la cineva si chiar si aseara (ca am fost doar eu cu R la plaja aseara si R nu a vrut sa urce la prietenii nostri in masina...el vrea la "tatanu masina!!! asha ca oamenii ne-au dat caruciorul). asha ne facem si plimbarea. maine ma duc sa cumpar un carut sport, ca nu se poate altfel!
plaja seamana cu cea de la Mamaia, din cate mi-a zis Didididi, ca eu n-am fost la Mamaia , insa imi place ff mult. nisip fin, frumos!
e plin de copii aici, adica sunt toate camerele ocupate (vreo opt, cred) si fiecare familie are cel putin un copil
inca nu s-au imprietenit, dar cred ca nu mai e mult

Lumi, sa stii ca azi am ajuns pe plaja la 6.30 si am stat pana la 9, apoi am mai fost de la 19-20.30..cam tarzior, dar maine vrem sa mergem de pe la 18...a fost insa fff cald, apa super calda!!
maine vreau sa fim la 5.30 pe plakja

azi eu m-am trezit de la 5, am fost in curte sa-i fac lui R de mancare si un cuplu cu copil de-o seama cu R au plecat la 5.30 cu bicicletele si copilul pe scaunel, mi-a placut muult! deja mi s-a facut pofta de bicicleta, chiar mi s-a parut ca se preteaza pt plimbarea de dimineata...seara deja e f aglomerat pt asha ceva

Didididi, sanatate multa lui Mihail!!!

R e ok, nu kk moale, nu febra...a inceput sa se adapteze, deja spre seara s-a imprietenit cu marea, a intrat in apa si striga: "valulile, vino la Vavan!" si orice drum al sau ducea la apa, la valuri! asta dupa ce dimineata nu voia sa se apropie nici daca-l tineam in brate:"patea ailalta maaaah!!" adica sa plecam de pe plaja...
sper ca maine sa fie ok, sa nu mai trebuiasca sa alerg dupa el pe plaja

in seara asta mi-a zis, bagandu-si degetele in gura: "Ava doale gulita"...il deranjau masele...
va pup!!

Mergi la inceput

"Vava" este un dulce, ca de obicei!
Sa aveti o vacanta placuta si linistita si sa va intoarceti sanatosi!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Haideti la si ca a inceput we si avem treaba sa ne plimbam boboceii si sa ne distram!!!!!

LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA lumi si MImihoo Sa va dea DD numai zile senine in cuplu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

'neatza...tot de la serviciu
Mimihoo...La multi ani! si va doresc inca cel putin de 15 ori pe atatia ani impreuna

Mergi la inceput

Nocom, Xor, multumesc frumos, si voua asemenea!
Xor, de la servici?! spor si sa ajungi acasa cat mai repede!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata!
Am facut calduta si cine mai pofteste, cine mai doreste... !

Noi ne-am facut program de somn cat de cat ok, mai putin somnul de peste zi, dau stingerea la 10 si pana la 11 adoarme, se trezeste la 7-8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi
[
Intrebare: este in regula daca papa baiatul 2 banane pe zi? Ca l-a apucat iubirea de ele si cere.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Si Matei manca aprox la fel una sau doua banane minim. E ok atat timp cat se rezuma la max 2 pe zi. Matei a facut exces cateva zile (a stat cu bunicii si nu au stiut unii de altii ce i-au dat) si a ajuns vreo 2 zile consecutive sa pape cam 4-5 banane pe zi. Lui ii plac mult, insa a facut o indigestie. A vomitat de cateva ori in doua zile si nu a prea mancat. Dr mi-a spus ca de la excesul de potasiu. Alta explicatie nu era. Acum papa mai rar...nu mai este asa atras de ele.
Asa ca bananele sunt excelente, dar nu prea multe.

Sanatate!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutari!!!
Multumesc fetelor sunt tare trista pe tema bua.Nici nu prea am dormit azi noapte...Asta e.
Claudinna distractie placuta la mare!!!Ma bucur ca e ok Razva si va simtiti bine!!Oau te-ai trezit la 5??Din pacate nu am pe nimeni in vizor sunt suparata rau si disperata in acelasi timp
Irina super programul.Cum ati reusit??Vrem reteta!!!Cum e la Bucuresti??
Xor si azi la servici!!!
Mimihoo vai ce vis infiorator!!!

Si cu putina intarzaiere
LA MULTI ANI LUMI ALATURI DE TATI DE HUNI!!!SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput