Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 11
Xor spune:
Dya - Mda...si azi...cik la asa salar trebuie munca multa![]()
![]()
Daca abia depune actele pt emigrare, mai dureaza putin pana vor fi gata....intre timp trebuie as rezolvi tu intr-un fel sau altul problema
Banana - intr-o zi mananca si 2....2 luni poate sa nu mai manance nici una pt ca nu-i mai plac...apoi iar papa....
oricum, bananele constipa si pt cine are probleme cu asa ceva, nu sunt indicate si mai ales nu in exces....
dyanira spune:
Xor pai daca salariul e mare merita atunci!!!
Nu dureaza deloc pana pleaca ca ea nu depune pt emigrare ci pt viza de Canada de 6 luni.Ea merge in vizita la fiica ei a primit toate chemarile de la fiica ei de acolo.Intr-o zi primeste raspunsul de la ambasada din Bucuresti mai intra la un interviu si gata poate sa plece, ea stie toate procedurile ca a mai fost plecat de 4 ori cate 6 luni!!!De fapt daca i se da viza sapt viitoare va pleca in 3 sapt.
Nici macar nu o sa fim acasa cand pleaca ca avem biletele la mare si la Praid in perioada aia.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
fraza cu asa salar mare trebuia sa o pun intre ghilimele....adevarul e ca salariul e umilitor insa pretentiile sunt mari...ma conving pe zi ce trece ca ar trebui sa ma intorc in invatamant....
Uff deci trebuie sa gasiti destul de repede o solutie de inlocuire a lui Bua....
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor fraza cu asa salar mare trebuia sa o pun intre ghilimele....adevarul e ca salariul e umilitor insa pretentiile sunt mari...ma conving pe zi ce trece ca ar trebui sa ma intorc in invatamant.... Uff deci trebuie sa gasiti destul de repede o solutie de inlocuire a lui Bua.... |
Da din pacate da si nu am nici o solutie...
Dar nu asta ma intristeaza cel mai tare ci faptul ca ne va fi dor tare de ea mai ales lu Deiu.El deja dimneata merge la usa si striga bua bua adica sa vina bua la noi.
E nasol asa daca si salariul e mic si munca multa chiar si sambata.Dar sa stii ca si in invatamant salariul e chiar umilitor acum dupa reducerea cu 25% ce sa mai vorbesc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
stiu cum sunt salariile in invatamant...dar avand in vedere ca acum salariul nu difera de cel din inv si timpul de lucru e muuult mai mare....Macar daca nu am bani, sa am timp sa ma ocup de copilul meu...asa il las cu strainii pt ce? Pt speranta ca in viitor va fi mai bine? Incep sa cred ca trebuie sa traim in prezent...viitorul e mult prea incert....
Didididi spune:
Multumesc de raspunsuri; imi zisese bona de potasiu, dar eu habar nu aveam de asta; dar na, cum eu intotdeauna am mancat orice fara probleme, nici nu ma gandeam ca fructele ar putea cauza la ceva daca manaci mai mult dintr-un soi.
Clau, nu m-am gandit la faptul ca tu s-ar pute sa nu fi fost la Mamaia; pt mine e important sa fie si nisipul curat, fin, dar si apa sa nu fie adanca si sa mergi mult in larg fara sa te inneci. Ca eu cum nu stiu sa fac decat pluta.. ![]()
Brr.. ce vis. Se zice ca daca visezi pe cineva mort, inseamna ca ii merge mai bine.
Nerantula, pe unde esti? Cum te simti?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
Haideti la o
si apa minerala rece![]()
CLau va
am, tare mult imi place cum vorbeste R
, sa faceti poze multe
Dya imi pare rau ca pleaca Bua, sper sa gasesti pe cineva
Xor nasol ca trebuie sa muncesti si azi
eu am reusit sa fac si curatenie, mancare iar pitica intre timp s-a balacit in voie
mai nasol cu olita, refuza cu desavarsire, luni cumpar alta
poate o face in alta noua
ii dau din nou debridat, face ca oaia si se chinuie pt o tinta cateva minute... daca ar sta pe olita mult mai repede insa nu vrea
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami helloooo! v-ati mutat la alt subiect?:(( |
buna intrebare mami de Alexa
!LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Mihaela, la multi ani fericiti! Cat despre vis... brrrr.... asemenea vise de regula ridica la suprafata, scot din subconstient (bai ce tare englezu care zice "dreams like this surface"...) temeri... temeri de mamica. Esti adica ingrijorata, si asta e normal. ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
ada n-ai mai scris..s-au am pierdut eu sirul...cum ati scos-o la capat pina la urma cu Dorelu?
ati inceput schema data de Cadar?
cit despre indemnizatie...sigur mai primesti o luna..in iulie ai primit-o pe cea aferenta lui iunie..deci daca intrerupi cu 1 august vei mai primi una in august cu siguranta!

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)