Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
noi am fost la meetingul aviatic, si era cat pe ce sa ajungem si la mare.
am renuntat, ca era prea obositor sa conduc dus-intors dintr-o singura fuga.
maine nu stim ce sa facem, pe unde sa mai fugim de caldura...
mamidestefan spune:
ne laudam si noi cu doua "extravagantze" care au avut un succes teribil la copii:
1.una din ele este scara cu reductor - un succes rasunator si la Stefan si la Izabella...deja se inghesuie ..care sa faca primul...iar Izabella se trezeste dimineata si vrea si ea la wc ca toata lumea..si spune exact ce vrea sa faca
.
2.cea de-a doua : aparatoarea de ochi si urechi de la OK Baby ; o aveam pe una de la Bebeconfort, dar avea capse si Izabella nu o suporta in cap..ei bine cu asta de la ok baby a stat fara nici o treaba si s-a jucat cu diverse animalutze..timp in care eu ii spalam parul cu o minunatie de sampon bio homemade.
si week-end minunat tuturor!
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
gaia.nevia spune:
Lidia, am inceput schema lui Cadar.
Deocamdata pasul 1, am intrerupt tot ce faceam pana acum. Dorel n-a mai facut febra, dar face muci in continuare, care il fac uneori sa tuseasca sec.
2, am inceput pastilutele de gat, dureaza 10 zile, apoi abia vom incepe o schema care dureaza 45 zile.
Daca nu il slabesc mucii o sa-l sun pe dr. In functie de cum decurge colaborarea o sa ma decid daca il duc si pe Radu in august sau renunt la programarea respectiva.
Sotul imi spune sa nu disper cu mucii, daca nu face febra, ca trec de la sine. Oare???
gaia.nevia spune:
vreau si eu te rog link la scara cu reductor...
Noi azi am trecut de la scaune de bebelusi la scaune de copilasi! Amandoi sunt super incantati, de fapt tati e chiar mai incantat ca ei, si camera e mult mai degajata. Eu ma intreb ce fac cu wonderful magic high chairs doua bucati pliate intr-un coltz....
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia vreau si eu te rog link la scara cu reductor... Noi azi am trecut de la scaune de bebelusi la scaune de copilasi! Amandoi sunt super incantati, de fapt tati e chiar mai incantat ca ei, si camera e mult mai degajata. Eu ma intreb ce fac cu wonderful magic high chairs doua bucati pliate intr-un coltz.... Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
asta e scarita care am luat-o noi :
scara cu reductor
scaunele de bebelusi le dai si tu la anunturi DC..faci ceva banuti pe amindoua

si ce luati pentru git? poate imi dai pe pm si schema aia de 45 zile (I'm just curious
by the way : mi-am cumparat niste Antimonium crudum..dar cred ca are efect invers
P.S. cred ca tonsilotren luati pentru git..abia acum mi-am amintit ce zicea ceva de el...bafta
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Neata , cafea proaspata cu lapte 

si pepsi 
Lidia felicitari de reusita cu reductorul 
Despre ce aparatoare vorbesti ?
Ada poze cu scaunelele noi ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Ma bate si pe mine gandul la un reductor de ala de wc....de fapt la scarita
.Ca David nu da nici un semn apropo de olita...
Ada, doctorul lui David a fost foarte relaxat cand a fost vorba doar de muci. A zis sa il aspiram si ca 'trec'.Si au trecut prin toate stadiile prin care trebuie sa treaca mucii pana la vindecare si au 'trecut' fara alte interventii. (dar erau doar muci fara tuse, febra sau altele).Deci 'trec'![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
alexa si mami spune:
neata! Rox multumim de tratatie:)
Ada despre ce scaune vb?Si ziceti ca reductorul are succes si la baieti? ma gandeam ca-i incanta mai tare sa faca din picioare, nu ca fetele in pozitia sezut![]()
gaia.nevia spune:
Alina, habar nu am cum sa fac... deocamdata pana si pe Teo il ia pipi prin surprindere. Deci nu stie cu putin timp inainte ca va face.
Asa ca singura modalitate e sa ii zic eu cand sa se aseze, doar doar oi nimeri-o.
De regula protesteaza. Iar cand insist si il conving sa se aseze, nu face.
Deci cam inutil demersul.
Radu cand il vede pe Dorel pe oala, sau vede oala, vrea sa se aseze. Dar... Doamne fereste sa vrei sa ii scoti pampersul de pe el!!!
Lidia, Tonsilotren luam.
Azi tuseste si mai tare, si are si mai multi muci, de doua densitati. Daca pana maine nu-i spre bine, il sun pe Cadar. Am zis ca, atata timp cat nu are febra sau stare proasta... hai sa incerc sa il las sa se descurce, sunt mucii lui, ce naiba. Data trecuta la acelasi fel de muci si tuse, i-am dat eurespal si prospan, si tot a durat aproape doua saptamani...
Eu nu iau chiar la fiecare muc medicamente, el de ce ar lua. Nu iau nici homeopate, pentru ca nu ma pot lipsi de cafea, si daca vorbim de muci, ii las sa treaca de la sine.
Sa vedem deci...
Scaunele noi sunt www.ikea.ro/ro/Produse/0/1067/0/INGOLF.htm" target="_blank">acestea
... poze cand i-oi prinde asezati frumos, ca deocamdata fac echilibristica.
Lidia, e o criza de personalitate cred... nu am reusit sa vand absolut nimic!!! Toata lumea cumpara lucruri noi...
claudinna spune:
salutare de la mare ![]()
Lidia, super scarita cu reuctor! cochetam si eu cu ideea de a cumpara, mai ales de cand a povestit Joy, insa sotul nu a fost de acord...nici nu stiu ce sa fac...dar pt fetite vad ca merge super
stiu ca si Lucia a fost ff incantata!
adica Lucia care azi face 2 anisori!!!
La multi ani, Lucia!!!!
sa fii sanatoasa si norocoasa toata viata ta!!!