Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 13
claudinna spune:
Alina, am vazut si ma batea gandul sa iau, pt baieti, pisoar, de plastic, se pune pe perete intr-o chestie si face copilul acolo, apoi il iei ca pe olita si il golesti
pe mine initial ma incantase chestia asta cu scarita, ca se face si olita, sa o iei cu tine http://idealbebe.ro/litaf-olita-seat-kid-p-2703.html
apoi am vazut asta: http://idealbebe.ro/litaf-pisoar-happy-pee-p-2704.html
si cred ca fac comanda fara stirea sotului, ca n-am vazut asa conservatorism pe capul lui ca acum...
gaia.nevia spune:
WOOOW!!!! Azi avem primul bobocel care face doi ani!!!!

La multi ani, Lucia! 

am trimis invitatie pe mailul comun la poze
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Noi azi am trecut de la scaune de bebelusi la scaune de copilasi! Amandoi sunt super incantati, de fapt tati e chiar mai in cantat ca ei, si camera e mult mai degajata. Eu ma intreb ce fac cu wonderful magic high chairs doua bucati pliate intr-un coltz.... |
sau le bagi la bazarul umanitar
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Nerantula spune:
La Multi Anisori frumosi, Lucia!! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Nocom spune:
Buna ziua,
LA MUTI ANI, LUCIA!!!!!! 
Claudia H sa va traiasca minunea. sa fie sanatoasa si fericita si sa-i dea DD mult noroc!! Deja are 2 ani, nu-mi vine a crede, micutza noastra bobocica nascuta ca o lingura....
Va pup cu muuult drag!!!!!! 

alexa si mami spune:
LUCIA 
Ada super faine scaunele! sa le foloseasca sanatosi voinicii tai! misto pozele cu dorel si radu, stau ca smecherii cocotati pe scaune:))
Clau interesante dispozitivele alea. as lua si olita de la paris(metaforic vb) numa' sa ceara si al meu la ea:)
cu Alexa a mers destul de usor, credeam ca si fratica se lasa la fel dar ete ca nu e asa
noi sa fim sanatosi si
pt ala de a inventat scutecele.
claudinna spune:
Alina, te cred, mama!
insa cred ca trebuie sa avem rabdare
eu voi lua pisoarul, sa i-l arat
si sa-i spun ce sa faca cu el, dar cam atat...
se pare ca la fete merge mai usor.
citeam si o explicatie de genul: puterea exemplului, adica fetele fiind invatate de mame, fiind la fel ca si mamele, invata mai repede, pe mine nu ma satisface explicatia asta, parca tot aia cu dezvoltarea neuro-musculara mi se pare plauzibila
Nocom, ce mai faceti????
Lumi, pe unde sunteti?
Nerantula, cum iti e pe caldurile astea?
Ange, cu miere ai incercat pt constipatie??
Lidia, pai nu ne zici si noua cum ai facut samponul?
noi azi am reusit sa ajungem inainte de ora 6 pe plaja. ne-am plimbat cu carucirul (cel nou, sport, usor, minuscul, fff ieftin, ff mobil si inca rezistent
) cat mai aproape de apa si apoi am tras o balaceala
R doarme de la 11 fara ceva...sa vedem cat![]()
si ieri a dormit 5 ore la pranz, apoi s-a culcatpe la 12 noaptea...lucru care se intampla si acasa...aici a fost f linistit inainte de somn
ne-am hotarat ca seara sa nu mai mergem la baie/plaja..e prea obositor, plus ca el ieri s-a trezit la 7 seara...asha ca am facut o plimbare fff lunga, am fost la un loc de joaca, apoi pe la o terasa...si iar plimabre pe plaja, pana al 11 noaptea
mai e si caldura asta insuportabila ziua...seara e asa frumos sa te plimbi prin statiune!

sau la
?