Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Lidia, pai nu ne zici si noua cum ai facut samponul? www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Eu am luat de pe elementalpunctro baza Felice Mayam(speciala pentru copii) si am adaugat 5ml extract de gref si citeva picaturi de ulei de migdale. Extractul de gref e bun pentru scalpul predispus sa faca cojite cum e al Izabellei care facea un "show rasunator" la fiecare spalat pe cap.
Am citit ca Andreea a folosit si baza simpla si spala foarte bine si asa.
Am sa ii mai iau o baza la care adaug uleiuri de lavanda, galbenele si tee-tree ca sa obtin un gel de dus natural..sper sa ajute putin pielea care de la caldura e cam plina de bubitze.
si sedere frumoasa in continuare la mare!LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza Neata , cafea proaspata cu lapte ![]() ![]() si pepsi ![]() Lidia felicitari de reusita cu reductorul ![]() Despre ce aparatoare vorbesti ? Babytza si puii Valentina David |
multumim Rox

iata si aparatorile minunate : Protectie ochi/urechi
eu folosesc si pentru Stefan ..chiar daca sunt indicate pina la 3 ani...capul lui Stefan e aprox la fel ca al Izabellei ca marime..si materialul este elastic.
LIDIA
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui claudinna salutare de la mare Lidia, super scarita cu reuctor! cochetam si eu cu ideea de a cumpara, mai ales de cand a povestit Joy, insa sotul nu a fost de acord...nici nu stiu ce sa fac...dar pt fetite vad ca merge super stiu ca si Lucia a fost ff incantata! adica Lucia care azi face 2 anisori!!! www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Nici la mine sotzul nu prea a fost de acord...ca dupa ce am cumparat vreo 3 olitze si un reductor wc simplu...parca era prea mult...
dar dupa citeva zile de utilizare ..a recunoscut ca era minunat daca faceam investitia asta inca de la Stefan
cit priveste cit de potrivit e pentru baieti..ei bine ..Stefan l-a placut mai ales ca ii stat cocoselul mult mai confortabil..pe reductor trebuia sa il inghesuie putin ..decupajul special era cam mic..si daca nu era atent..se cam uda uneori..plus ca era cam suspendat..si uneori se mai dezechilibra daca nu se tinea bine..
in concluzie ..il recomand cu caldura si la fete si la baieti
LIDIA
alexa si mami spune:
Clau daca e puterea exemplului atunci o sa-l pun pe ta'su sa-l ia cu el la baie la fiecare pipi
da' cica asta se inhiba daca are audienta, cum o dau tot nu iese bine:))) Distractie placuta in continuare! e si cumnata'mea la jupiter, de fapt a fost toata sapt, azi vin acasa.
Paula-Laura spune:

Lucia
sa cresti mare si frumoasa si sanataoasa!
Au inceput aniversarile de 2 ani la bobocei! Ce frumos!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nocom spune:
claudinna iaca, ce sa facem si noi pe acasica.... toata ziua ne belacim in piscina si poate si de aia nu ne mai trec odata mucii..... Matei tuseste iar Daria are muci grosi, dupa o saptamana de tratatment sunt muuult mai bine dar nu de tot. Sper ca in 2 zile sa scapam de tot. 
Vad ca va distrati super la mare, iar Vava doarme de rupe!!!
Va doresc vreme buna in continuare si plaja placuta!!!!
Joi noapte plecam si noi la mare, cu rulota, in Navodari. Mai vine cineva in we la mare? Noi stam pana luni inclusiv.
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Nocom Joi noapte plecam si noi la mare, cu rulota, in Navodari. Mai vine cineva in we la mare? Noi stam pana luni inclusiv. |
ne primiti cu cortul langa rulota voasta?
gaia.nevia spune:
Mihaela, trebuie sa-ti spun... jos palaria, ce cuminte e Sofia, si cum sta la poze.
Am facut si noi azi o ora de atelier de pictura (pictura de casute, de masute, body painting si altele) dar pe radu cu mare greutate am reusit sa-l prind intr-o poza...
am pus pe fb cateva...

mami