Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
La multi ani Lucia!!!Sa fii sanatoasa bobocico, norocoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!Clau sa-ti traiasa Lucia mii de ani!

in 24s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
seara buna
Clau i-am dat miere cu piersica si a mancat

Lucia

, copilarie frumoasa bobocica scumpa si draga
Lidia tare fain reductorul
eu maine ma duc sa iau alta olita, poate gasesc una super frumoasa, daca nu meege nici asa cumpar reductor![]()
tati tre sa ia salariul azi (de joi era vorba insa...), are interzis sa vina acasa fara bani![]()
va pup
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
baby_boy spune:
Buna seara
Imi pare rau ca nu mai reusesc sa intru mai des pe forum.. cu greu recuperez cu cititul seara dupa ce adoarme Radu.
Noi suntem super bine..toata ziua joaca..si plimbari in parc, balaceala la piscina.
Am descoperit o noua pasiune- Plastelina play doh.Cand am fost in Bulgaria i-am luat de acolo..erau f. ieftine..un set cu care face stelute..patrate..e super incantat. Sta pe scaunel la masuta lui si mesterim la greu.
I-am mai comandat astazi maimutica cu plastelina play doh si un set de makere lavabile. De abia astept sa vina.
Ma bucur ca deja trecem la lucruri mai creative..ca umplusem casa de masini si jucarii.
LUCIA
Marinush da un semn cand v-ati mutat..ma bucur mult ca o sa fiti mai aproape...de abia astept sa ne vedem
Clau ma bucur ca va simtiti bine la mare
Multa sanatate boboceilor sa treaca repede mucisorii!!
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Multumesc din suflet pentru urari! Da, nici mie nu-mi vine sa cred ca deja fetita mea are 2 ani. Gandacelul de 2400g si 47cm a devenit acum o domnisoara de 13500g si 90cm, cu carlionti si temperament de tornada. O sa revin si cu poze la un moment dat. Acum ma duc la culcare ca sunt epuizata dupa week-endul asta.
Numai bine si pe curand!!!!
Nocom spune:
Neata!!!
Cafeluta
si pepsi
pentru cine doreste si cine are nevoie!!
Eu una sigur am nevoie, daria m-a chinuit toata noaptea, s-a trezit cam din ora in ora si a urlat, habar n-am de ce ca nu par sa-i iasa maselele.......dra m-a chiaunit!!! cuma de dimineata s-a trezit miorlaita si iar nu ma inteleg cu ea......
sunt cam varza si sper sa nu ma lase rabdarea!!!
Sper ca voi ati avut nopti linistite si sunteti bine.
O saptamana minunata va doresc!!!!!!
tzitziri spune:

Lucia!Multa sanatate si sa le aduci parintilor tai multe multe bucurii!
Scuze de intarziere Claudia.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:

LA MULTI ANI LUCIA!!! 

Sa cresti mare sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!!! (Claudia scuze de intarzaiere)
Deja au inceput aniversarile de 2 ani nici nu imi vine sa cred!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mimihoo spune:
'neata' fetele! Am tot citit ce-ati mai facut, dar nu prea am fost in stare sa scriu, abia scriu si acum. Am beut (din nou) apa rece si mi s-a facut gatul burete. Febra n-am avut decat in prima seara 38.4 si m-am dat pe homeopate. Merg pe schema lui Apetri si pare mai bine, deja. Dar febra nu mi-a rezolvat-o decat algocalminul. Problema mai este si ca eu am o valva la inima care nu se inchide bine si mi s-a spus sa ma feresc de infectii ... Pe deasupra, cand am visat oroarea aia de cosmar, mi-am muscat, cred, limba, si ma ustura de abia vorbesc/mananc. In rest, toate bune si frumoase, si cald ... cald. Noroc cu AC-ul, dar si cu el cu moderatie, sa nu imbolnavim cupilul.
Ada, Sofiei ii place sa pozeze, deja stie despre ce este vorba si sta ... cat poate ea. Astept in curand sa inceapa sa pozeze in fitze (si la serbare l-a recunoscut pe tat'su dupa aparat). E super ca ati avut moment artistic de pictura, cred ca s-au distrat foarte tare!
Sanatate multa! ( o sa intru si pe fb sa vad pozele)
Lucia, La multi ani! 

Sa fii sanatoasa, impreuna cu ai tai, sa ai noroc!
Lidia, interesante scaunele, reductoarele, scarile, palariile ... olita seat the kid mi-a placut foarte mult. Noi avem reductor, trebuie sa mai luam un inaltator si bineinteles sa vrea Sofia. O vadca face kk si o intreb "faci kk?" si da din cap ca nu si se duce sa se ascunda in bucatarie si face acolo pitita kk ...nu prea stiu cum sa procedez, daca s-o fortez sau nu. Cred ca a trecut 1 luna de cand nu s-a mai asezat pe reductor. Mi-a placut si aparatoarea-palarie, dar nu cred c-ar sta pe capul Sofiei, din pacate. Noi am invatat-o asa, umplu un borcan cu apa calduta si eu ii tin capul pe spate si Andrei ii clateste parul. Cand sunt singura, sta singura cu capul pe spate, draga de ea.
Si mai interesant este cum ti-ai facut samponul. Eu vreau sa-mi "fauresc" un sampon ca am parul gras si nu am gasit nimic care sa-mi faca curat timp de cel putin 2 zile (era un sampon la Sephora dar costa 80 ron si i-am spus vanzatoarei ca este cam scump ca sa-l incerc). Eu mi-am comandat unt de shea, nu de la lori's ci de la biomonde, e mai ieftin, tot pur si nerafinat.
M-am intins ca o zi de post ...
O zi buna, linistita si cu sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

de