Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,

dupa un weekend de cosmar, azi astept dr la ora 16.00. hunii nu dorm si nu mananca altceva in afara de lapte de vineri seara. tot pe atunci au aparut si niste balute, muuulte, ei n-au mai balit de pe la vreo 7 luni cred, cand nu aveau niciun dinte oricum. un pui de febra la Robi aseara, 38, unul la Edi peste noapte, la fel de mic (puiul de febra). in rest, au plans intruna, fff violent noaptea, iar eu am incercat totusi un program de masa, somn si iesit afara. esec total, rezulta acum niste parinti mai obositi decat inainte, daca se poate, mai nervosi si frustrati si, mai presus de toate, panicati. vedem ce zice azi dr. culmea e ca azi la cresa au fost ok, adica nu au plans deloc. nici n-au mancat, insa...

Multi ani fericit, Lucia!! Si muuulta sanatate si iubire!!!
Claudia,
sa-ti traiasca fetita!!

dya, am sarbatorit 4 ani de casnicie. multumesc de urare!!

mimihoo, aniversare frumoasa alaturi de cel drag si muulta iubire, multi ani de acum inainte!
sorry de intarziere, n-a fost chip sa ma apropii de computer in we, exceptand Gummy Bear.
si sanatate muulta!

miruna, babytza, dya, mimihoo, merci de raspunsuri.

babytza, cum asa i-au taiat din pensie tatalui tau?? e aiurea, asta cu pensiile o stiu clar, ca nu le mai taie, adica. si tata si socrul au luat pensia intreaga. ce-i drept, nu stiu exact de indemnizatie, daca o taie sau nu, auzisem ca nu, dar vad ca voi stiti altceva.

claudinna, wow, ce de dimineata ati mers pe plaja, super!! asa sper sa fac si eu cu hunii, ma rog, o ora mai tarziu. sper doar sa fim sanatosi, au inceput sa tuseasca si mi se par usor ragusiti. dar la cat de mult au plans zilele astea, nu e de mirare.
bine ca Razvan e mai bine!!

nocom, sar'na mult de urari!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ce se intampla cu hunisorii??Esti sigura ca nu sunt de vina ultimele maselute.Din exp noastra sunt cele mai dureroase si pe noi ultimele 2 ne chinuie de vreo 5 luni...
sa vii cu vesti bune dupa vizita dr.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Aoleu, Lumi! ce weekend de cosmar ... + gummybear
Sper sa nu fie nimic, sa-ti dea vesti bune dragul de dr. !si mai ales sa le treaca repede "indispozitia". Ar putea fi de la vreo masea!
post edit: multumesc pentru urari! Si voua asemenea!!

Ada, unde-ti sunt pozele de pe fb ca io nu gasii nici una!? baga link, ceva sa ma directionezi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

si una calda: hunii au inceput sa mearga de manuta!
au inceput de lunea trecuta, i-am dat jos din brate ca de obicei cand am intrat in curtea cresei (am incercat repetat asta de cand am reluat cresa si de fiecare data ma loveam de refuz, vroiau in brate, nu faceau nici un pas nici macar singuri, dar'mite de mana). anyway, luni au vrut si ne-au dus de manuta pana in clasa, adica au urcat si un etaj singurei. la plecare la fel, mergem de mana pana jos la carucioare.
am plusat, sa vad daca merge, si de miercuri nu i-am mai luat in brate nici la iesirea din casa (pana atunci nu vroiau sa iasa pe usa decat in brate). a mers si asta si impreuna de manuta am ajuns la masina, traversand si strada.
duminica am fost in supermarket, prima data fara carucioare. au mers de manuta iar si in magazin au fost cuminti, n-au furat nimic de pe rafturi (inca).

sper ca la mare sa ne plimbam pe plaja de manuta!
sigur, nu renunt la carucior, ca obosesc destul de repede, insa pentru mine e o mare realizare si o bucurie, in acelasi timp, ador sa merg cu ei de manuta!!

Mergi la inceput

dya, mimihoo, nu stiu nici eu ce se intampla cu ei!!
imi trec prin minte diverse scenarii, va spuneam si sapt trecuta, de la prea obositi, pana la masele sau chiar nush ce boli neurologice!
no, nu ma luati in seama, sunt panicata, recunosc, nu mai stiu ce sa le fac si cum sa le fie bine. azi noapte Edi a dormit doar de la 03.00 la 07.00, dimineata erau rupti amandoi, mi-am facut mustrari de constiinta ca totusi i-am dus la cresa si nu i-am lasat sa doarma mai mult... colac peste pupaza, am mai atins un record azi noapte: de la 01.00 la 03.00 Edi a baut nici mai mult nici mai putin de 400ml de lapte!!

dya, o fi de la masele, ultimile 4, asa sper, dar parca sunt prea violente crizele. si macar sa mi-o spuna un dr, sa vad niste analize si sa ma asigur ca sunt ok in rest... mi-e si groaza de cat au slabit iar, si asa erau niste silfizi!

claudinna, ce carut ai luat ptr R? si noi vrem unele de-astea ieftine si ff usoare ptr mare. cat ai dat pe el, sa-mi fac o idee...
stie cineva unde pot gasi asa ceva in Bucuresti? n-am gasit asa f usoare, cam ca cele de papusi, desi am vazut la multa lume pe strada. o sa intreb next time...

Mergi la inceput

Lumi dar hunii nu mergeau pana acum de manuta???Daca ii lasai pe jos afara alergau singuri nu stateau deloc de manuta??
Felicitari!!! Sa stii ca e fff bin sa mearga de manuta.Deiu merge dintotdeauna de manuta si e tare bine.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi.
Si David are multe balute dar are doua puncticele la al doilea sir de masele.Deci banui cauza...dar el doarme bine.
Poate e mai bine sa ii duci sa ii vada un doctor..macar le da ceva sa se calmeze noaptea, ca ei poate saracutii chiar sufera.Nu ma refer evident la alte suferinte decat cele provocate de maselute buclucase....
Noi avem un carut de la Primii Pasi luat de la un helpnet.A fost vreo 167 ron, e usurel, frumusel si ieftinel...nu aveam cine stie ce pretentii sincer, dar vad ca il avem de cateva luni si e ok (adica nu da nici un semn ca se deterioreaza)
Multa putere iti doresc..eu nu pot sa banui nimic in neregula grav cu ei (gandeste-te ca nu am mai auzit de vreo boala care sa se manifeste asa la doi copii deodata...).Poate doar niste maselute sau ceva specific si comun varstei...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello.

Si la noi in afara de distractia artistica de we vestile sunt ceaca paca.
M-au sunat de la gradinita ca Radu a facut 38.8 si a fost cat se poate de nervos toata ziua.
Mereu ma suna cu vesti proaste despre copilul pe care il credeam ok.

Ma asteptam sa ma sune pentru Teo, care dumnica a tusit toata ziua sec, iar azi a inceput mai gras deja de dimineata. Cand colo... Radu.

Si la noi este posibil sa fie maselele, cele ultime 4, ca restul avem tot setul. Prea sunt saptamani bune de cand are Radu ba febra, ba caca moale, ba rosu in gat, ba muci, ba febra, ba caca moale... ba muuuuci! si tot asa o tinem.
Nu mai zic cat urla, cum isi tine mainile numai in gura, cat baleste si ce calm priveste in gol dupa ce ii dau Teething tablets seara la culcare.

Mergi la inceput

Lumi uite noi avem ceva genul papusa l-am avut si anu trecut la mare il luam si anu asta impreuna cu cel mare pt ca e super usor are 2 kg cu totul cred si poate fi carat si pe umar ca o gentuta fara probleme.Si il tine pe Deiu.
Uite-l aici
carucior

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lumi, iti pot imprumuta eu caruciorul cu care am fost la mare cu G, nu e atat de usor ca al Dianei, dar eu f usor, se pliaza umbrela, are si umbreluta

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput