Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 17
nikolici spune:
lumi stiu ca nu se compara una bucata copil cu doua bucati aka hunii, insa si mie imi face K show noaptea.Se trezeste si plange rau rau , de obicei o tine minim 30 min urletul si inca pe atat foiala si miorlaitul in pat.Vrea numai si numai in brate cand urla si niciodata in pat, trebuie sa o plimb si sa-i vorbesc.Pb. este ca numai la mine vrea, nu-l accepta pe taica su si mie imi este extraordinar de greu sa o tin si sa ma plimb cu ea, mai ales acum cand am destul de multe contractii.Avem o perioada destul de lunga de cand face asa apx noapte de noapte.Incerc sa pun pe tema caldurii, sau ca viseaza nu stiu ce, in multe cazuri arata cu degetul pe tavan.E terifiata de ceva, poate umbre who knows?
Sper sa trecem cu bine de acesta etapa de treziri nocturne.
Ta-su e disperat imi zice mereu sa chemama salvarea ca e ceva cu copilul, dar thx God ziua este bine si asta nu mi da de gandit sa merg la vreun doctor.
Solutia mea la ultimele treziri i am bagat desene, aseara am adormit cu PSP in pat toti cu Alba ca zapada, si nu a mai cerut in brate foarte mult, la mine e chiar problematica plimbarea asta in noapte beata de somn si ametita.
in 25s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
hello!
Lumi, imi pare tare rau pt we avut...si eu zic ca e de la masele, ai vazut ca si noua ne-au dat de cap...rau de tot! febra...urlete, nemancat, decat lapte, apoi usor usor iaurt cu covrigi...de ieri a mancat mai bine, dar tot tr sa ma straduiesc, insa au si dat cele 2 de jos
dr ne-a zis la ctrl ca e un pic rosu in gat, dar nu sa puna probleme...
sper din tot sufletul sa fiti si voi linistiti repede, repede!!
cat despre carucior, e identic cu cel al Dianei. am dat pe al 50 ron si sigur gasesti in vreun bazar din asta, in piata...la tarabe cu jocarii si carucioare/triciclete no-name
noi l-am luat din Mangalia din piata si stiu sigur ca aveau si in Caracal...gasisem acolo chiar unul care se si lasa pe spate, la acelasi pret, dar mi s-a parut firav...si asta pare firav, dar e ff bun! adica rezista la drumul asta de kko de pe aici.. trotuar cu dale...distanta maricica...si R sta linistit in el
LE: are si acoperis pt soare
suuper ca merg de manuta!! ce dulci tr sa fie!
Ada of, sanatate si lui Radu!!! pacatoase maselel astea! saracii de ei ce tr sa indure!
dyanira spune:
Lumi, Niko imi pare tare rau!!!E tare greu sa nu te odihnesti noptile.Va doresc multa putere si sa treaca cat mai repede faza asta!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
pfff, m-au mai sunat o data, sa ma duc sa iau copiii, ca radu are 39.8...
I-au pus ele un novocalmin, acum e bomba atomica si febra ii scade... am ajuns deja acasa.

dyanira spune:
Ada off imi pare tare rau pt Raducu.Multa sanatate!!
Claudinna ff frumoase pozele!!!Ava a crescut tare mult.De unde ai cumparat sepcuta aia din primele poze??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
Hello! noi am fost la tara weekend-ul asta sa ne vedem copilasul si trebuie sa va spun ca oricat de greu imi este fara el aici sunt ffff incantata de evolutia lui acolo: in afara de faptul ca ii merge bine si s-a ingrasat si s-a bronzat si-a dat drumul sa vorbeasca si repeta aproape tot ce spunem noi si se straduiste sa le spuna cat mai corect si turuie non-stop
pe de alta parte nu este deloc prieten cu olita
ada sanatate lui radu
claudinna ce pofta de mare mit-ai facut
...Razvi e un scump
lumi,niko imi pare rau de noptile care le aveti si chiar va compatimesc ca am trecut si noi prin perioade din aste4a si tare greu a fost...pupici si multa rabdare dragelor
nerantula ce-ti face burtica?
dya pupici lui Deiu
claudinna spune:
Dya, am luat-o de la un magazin cu haine de la quelle...sunt aceleasi produse, insa din colectiile trecute..nu stiu exact care e treaba
era singura, oricum
pt copii aduc ff putine haine
Mimihoo spune:
andy_g, trebuie sa-ti fie foarte greu fara pui langa tine. Eu una n-as putea 
Ada, cumplit! Sa-si revina repede la o temperatura normala. Bine ca i-au pus novocalmin. Mergi cu homeopatele inainte, nu?
Sanatate! Sanatate!
Clau, 
am pus pozele promise cu sesiunea 2 de desene pe corp.
pfiuuu, ce furtuna s-a iscat si io trebe sa iau copilul in carucior ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
300 spune:
Cu mare intarziere, Khristin, La multi ani, sper ca ai avut o zi frumoasa.
Nerantula, bafta la alaptarea in tandem. Eu una cred ca asta il ajuta mult pe G sa o accepte pe surioara lui.
Draga Lumi, multi ani impreuna si muuuulta flexibilitate in relatia cu copiii (pentru husband of course). Poveste-i si tu ca asta te face fericita :D si arata-i cateva episoare plngarete cu Anda mea (sunt la semnatura). Si spune-i ca, dupa toate standrdele, Anda e un copil etrem de linistit, de bland.
Ange, imi place metoda ta de calmare. Cred ca a mai crescut Crinuta si sta sa te asculte. Anda mea e in stare sa-ti crape capul daca intervii cand nu trebuie. E drept ca ea e la inceput cu crizele astea si mai avem de lucrat.
Revin, oricum n-am chef de lucru, macar va mai citesc. Pup fetele.