Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

mimi da imi este fff greu dar nu am ce sa fac...cine sa aiba grija de el cat suntem noi la servici?... la un strain nu il dau sa-l ingrijesca...asa macar stiu ca este bine ingrijit si iubit

Mergi la inceput

Sondaj: ce fel de sanadale ati cumparat la copii? firme, calitate, etc orice info imi este de folos

si acum sa va spun si motivul: suntem deja la a4a pereche de sandale vara asta si toate il bat: ori la spate, ori la degete pe lateral, cu toate ca sunt cumparate impreuna cu el si probate si sunt din piele atat la exterior cat si la interior...nu mai stiu de care sa-i cumpar sa nu-i mai faca rani la picioruse....am dat deja multi bani pe ele si nu poate sa le poarte decat cu sosete ca sa nu-l bata si va dati seama ca pe caldurile astea nu se poate cu sosete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ca sa va explic ce zi faina am eu azi... de dimineata cand am plecat la gradinita am observat masina zgariata varza. capota de la motor, usa mea, gramada de zgarieturi una langa alte sinuoase sau abrupte.
Cred ca pisici... dar arata ca draq, si daca prind vreo pisica pe langa masina mea o fac fripturici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

de ce sa nu se poata cu sosete? barbatii poarta sosete toata viata trebuie sa se invete de mici.

glumesc acuma... nu va suparati.

Noi avem asa: sandale elefanten de la deichmann, cu bot si cu calcai, si inalte pe glezna, le poarta cu sosete, pentru ca ii cam iese degetul mic printr-o parte. L-am lasat si fara sosete, cand stiu ca nu sta toata ziua cu ele in picioare.
Am vazut la deichmann mai multe modele, din pacate radu are piciorul foarte inalt si foarte lat si nu ii vine orice. Am ajuns deja la nr 23.
Sandale doar cu barete, radu are de la decathlon, din piele, iar dorel are de la deichmann, unele no-name cu bot dar fara calcai, si altele de la Kiabi cu barete. Astea cu barete le-am dat pentru gradinita ca incaltaminte de interior.

Daca nu i se potrivesc de fel sandale, incearca un pantof bun de piele, cu taieturi, gauri, aerisiri, purtat cu soseta. Eu cand ma incalt asa nu transpir niciodata, de ce ar transpira ei?
Branduri: otter, am vazut niste modele superbe, pacat ca nu am gasit nr nostru ca erau la mare reducere, 90lei; fisher price; elefanten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

andy_g, noi purtam sandalute doar cu soseta.O singura data l-a scos buni cu sanda pe piciorul gol si a facut o batatura de toata frumusetea la degetul mare.Asa ca mi se pare mai bine sa aiba mereu soseta..chiar daca transpira piciorul, eu cred ca ii e mai bine asa decat cu bataturi...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andy.g noi avem 2 perechi de sandale unele inchise in fata unele deschise ambele de la firma Melania.Sunt super ok dar nu le purtam decat cu sosetute.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

ada, oana, dya multumesc pentru raspunsuri....eu ma gandeam ca sunt deplasata sa-l port cu sosete dar vad ca nu e chiar asa ca atunci cand il descaltam era asa de fierbinte la picioare si eu am presupus ca se incinge cu sosete..e bine totusi ca macar exista o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani LUCIA !!!!!!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa !!!!!!!! Claudia sa iti traiasca printesa , sa va bucurati de ea !!!!!!

Andy g si noi purtam numai cu sosetica, altefl nu ii place deloc. Plus ca fara sosetica nici nu intra la nisip sa se joace.
Cred ca iti este tare greu fara pui , insa daca zici ca lui ii merge bine, asta conteaza foarte mult Toti facem sacrificii uneori ca sa ne fie bine si sa le fie si lor

COMANDA HYLAND am trimis mail la ei, tura asta transportul este 30 dolari si ajunge in aproximativ 1 saptamana dupa ce trag banutii de pe card si e totul ok.

Ada sanatate multa lui Raducu

Lumi imi pare asa de rau ca treceti prin asta Sper sa fie de la maselute si sa le treaca dupa ce sparg gingiutele

Noi am fost azi la piscina si ne-am distrat excelent. Apoi piciul a dormit 4 ore acasa l-am trezit noi....din pacate , de mancat nu a mancat nimik

Avem bilete de avion, pe 2 septembrie plecam

Revin, ma strgia piciul...nu am citit tot, nu am deschis poze

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy.g noi avem crocs si suntem tare multumite de ei.Usori, nu au ros piciorusl deloc, purtati fara ciorapei.

babytza nu pleca!!!!!!!Bine pleaca sa viun si eu in Suedia!

in 25s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

ziua buna si de la noi

Claudinna vazut pozele, tare bine se distreaza Vavan la mare

Lumi, Ada multa sanatate copilasilor si numai bine

Andy_g: Crina are 2 perechi de sandalute: una de la Naturelo piele interior/exterior insa ii transpoira piciorul destul de rau in ele cu/fara ciorapi, poate si din cauza ca sunt mai mult acoperite insa are si spatiu de aerisire; cealalta de la PufiCLub la fel piele int/ext, mai multe barete nu ii transpira piciorul daca are sosete, pe talpa are gaurele. Eu o incalt acum pe caldurile astea fara sosete, plus ca i-am cumparat si papuci, pe care ii poarta cu placere invers

Ma bucur mult ca ii merge lui Andrei bine, cu olita cand va vrea, stiu ca e greu insa ... ne invatam cu situatia asta

300, merge uneori cu explicatii alteori din pacate imi pierd rabdarea si ma rastesc la ea, ma duc sa cumpar

Babytza ma bucur ca v-ati distrat, imi pare rau insa ca nu a papat soricelul si ca plecati totusi asa de repede, sper sa ne mai vedem pana atunci , "luam" ca amintire o cana de la voi . Cand depunem banii pentru comanda?

Lumi ce v-a zis dr?

Niko imi pare rau de noptile avute, speram la unnele maio bune ,c e mai face burtica?

Nici Crina nu a dormit bine azi noapte, probabil de la ultimul canin care trebuie sa apara

Vad ca vorbiti de ultimele masele, pe minema pauca groaza ca ea are doar 4...

Azi i-am cumparat olita noua, e broscuta si roz, plus o jucarie impingatoare avion cu beculete si o palariuta, ahhh si am terminat cu (,) creditul Altex mai am doua carduri insa de achitat

Mimihoo uitasem sa zic ca am vazut pozele si sa stii ca te voi plagia dar nu total, ma gandeam la acuarele

a ploua cu piatra, grindina de fapt, nici nu vreau sa ma duc in gradina sa vad

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput