Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 19
angelynna82 spune:
inca ceva...merge neuronul meu incet
Felicitari Lumi pentru mersul de manuta
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nocom spune:
Buna ziua,
claudinna ff frumos la mare. Razvan este un scumpel!!! 
andy_g si noi ne simtim ff bine in crocsi fara ciorapei, mai are niste sandale de panza, luate din piata, in care nici nu transpira si nici n-o bat si altele de piele rachele si pepino care nici alea nu ne fac probleme dar au doar o bareta in fata si una la calcai... s-ar putea ca modelele de fete sa ne avantajeze..... 
babytza pai mai zi-ne te rog adata contul sa si incepem sa bagam banutii, ca si asa ne-am intins.......
Multumim mult mult de tot!!!!!! 
De ce nu papa soricelul??? ma bucur ca v-ati distrat la piscina!! Auzi, dar la noi la piscina cand veniti???
Ce putin mai aveti pana plecati!!!!! 
Ada mama, cata distractie pe voi!!!!

Nici Daria nu doarme noaptea si urla mult, de vre-o 4 zile cred, dar in schimb ziua e doar un pic mai nevrozata si a inceput sa ne loveasca si papa la fel de bine ca pana acum..... Asta ce-o mai fi?? masele nu par sa fie.......
300 spune:
Fetelor cu pstiletele, am scris numarul meu de cont (la ING) in documentul cu pastilutele, unde se vad detaliile comezilor. Este jos de tot. Daca sunteti de acord sa fac eu comanda, va rog sa transferati banii acolo pana miercuri seara sau joi dimineata ca sa pot face comanda. Deocamdata nu stiu daca se percepe vreun comision, rata de schimb a bancii se gaseste pe internet daca vreti un calcul cat mai exact. Va multumesc. :)
angelynna82 spune:
300, Babytza miercuri cel tarziu depun banii
, pana la urma cine face comanda si la cine trimitem banii? din mesaje reiese ca amandoua![]()
Nocom
ici Dariei si tie, sa dormiti mai bine
Crina il striga pe tacsu: "icu" aka Nicu (asa il cheama)
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babytza spune:
Beeeeeeeeeey ....nu depuneti banii la mine
In contul Ramonei trebuie sa ii puneti
Cred ca va pune ea numar de cont si datele necesare pe gmail unde e si tabelul 
Edit ; a scris si Ramo ![]()
Lumi felicitari pentru mersul de manuta
Mie imi vine sa il mananc cand ma tine si pe mine
E un dulce 
Nocom doamna, tu chiar ai piscina in curte ????? Pai viiiiiiiiiiiiin , pregateste-te ca vin 
Azi am fost la strand in drumu Taberei. Foarte frumos au facut , mai ales la bazinul de pici . E super , chiar mi-a placut ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Ce ma fac eu cu copilul asta ??? Toata ziulica a mancat un piscot (cersit la strand) si cativa biscuiti si acum i-am facut gratar de pui (si cartofi prajiti Tinei ) si el a mancat doar un castron plin de cartofi ......

Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Ce ma fac eu cu copilul asta ??? Toata ziulica a mancat un piscot (cersit la strand) si cativa biscuiti si acum i-am facut gratar de pui (si cartofi prajiti Tinei ) si el a mancat doar un castron plin de cartofi ...... ![]() ![]() ![]() Babytza si puii Valentina David |
Imi aduc aminte de vremurile cand va citeam ca a mancat 'doar' un castron de orice si eu stiam ca aia era mancarea lui David pe o saptamana
Pai daca a mancat un castron de cartofi e bine...i-o fi si lui cald...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
Imi aduc aminte de vremurile cand va citeam ca a mancat 'doar' un castron de orice si eu stiam ca aia era mancarea lui David pe o saptamana Pai daca a mancat un castron de cartofi e bine...i-o fi si lui cald... |
Pai nu ma plang de cantitate Oana, ci de calitate

Edit : ma gandesc ce start excelent am avut cu el, cat de bine manca el ....si acum....ii dadeam numai mancare sanatoasa si o savura, acum i-as da si pietre daca ar manca cu aceeasi pofta
Babytza si puii
Valentina
David