Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Soricelul la strand

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza nu te descuraja mamico, va aveni si vremea sa pape din nou bine
Imi place ce papa cu pofta, va pupam cu drag

Multam de raspuns legat de comanda, mi-s mai blonda uneori

vreau si eu la psicina

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cu Lavinia a mai vorbit cineva ? Nu a mai scris de multa vreme ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ange sun bine oarecum, burtica mi-a fost n contracti in ultimele 4 zile.Tare bine mi-ar prinde un ajutor.:( Dar tot eu ma moralizez ca dc nu are cine asta e, sunt o fire luptatoare, iar copiii mei imi dau puteri nestiute de mine pana acum.
Multumesc de intrebare, tu cum esti cu mama ta?Vreo ramura de maslini ceva?

in 25s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Vai Babytza, ce dulce e soricelul

Legat de mancare, Mihnea e si el intr-o oarecare greva. Are momente cand mananca si momente cand nu.Prin momente rog a se intelege zile Si eu dau vina pe masele si pe caldura, mai ales ca nu mai mananca nici omleta si nici snitele, care erau delicatese pentru el (taica-su e la fel, cum da caldura cum nu mai mananca nimic prajit)
Bea in schimb apa in cantitati industriale, mananca ceva fructe si lactate, asa ca il las in pace. Nu mai are nici urma de copane, e un strengar lungan acum

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Andy-g, eu recunosc ca ieri ma intrebam de ce poarta copii ciorapi cu sandale Nu m-am gandit ca bataturile ar fi o cauza. Mihnea are piciorul destul de lat si pana acum am fost multumita de 2 branduri :Bama (se gaseste la magazinele Reno, acceptabile ca pret, semi-ortopedice, reglabile cu arici pe toate partile; din astea a avut si anul trecut si am fost f. multumita)Din pacate i-am luat la inceputul verii un 23 si Mihnea a trecut vara asta de la 23 la 24 iar singura pereche de sandale(acceptabila) 24 am gasit-o la Geox. Cu toate reducerile tot mi se par scumpi, insa merita toti banii (daca as avea bafta sa ii mai vina si vara viitoare, ar fi si mai bine )

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

NIko si sa fii bine pentru printese. Nasol fara ajutor

Cu mama a ramas cam cum era...vorbim, insa nu multe deloc, macar nu mai este cearta, timpul sper sa rezolve tot

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

lumi sper ca sunt bine hunii...m-am tot gindit azi la voi..dar nu am reusit sa scriu decit acum..
Sanatate multa si sa vii cu vesti bune !

ada O noapte linistita! Va tin pumnii pentru miine!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Cu Lavinia a mai vorbit cineva ? Nu a mai scris de multa vreme ....

Lavinia face bine...e "intr-o agitatie perpetua"!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Andy-g, eu recunosc ca ieri ma intrebam de ce poarta copii ciorapi cu sandale Nu m-am gandit ca bataturile ar fi o cauza. Mihnea are piciorul destul de lat si pana acum am fost multumita de 2 branduri :Bama (se gaseste la magazinele Reno, acceptabile ca pret, semi-ortopedice, reglabile cu arici pe toate partile; din astea a avut si anul trecut si am fost f. multumita)Din pacate i-am luat la inceputul verii un 23 si Mihnea a trecut vara asta de la 23 la 24 iar singura pereche de sandale(acceptabila) 24 am gasit-o la Geox. Cu toate reducerile tot mi se par scumpi, insa merita toti banii (daca as avea bafta sa ii mai vina si vara viitoare, ar fi si mai bine )

poze

Sandale ..recomand si eu cu multa caldura ..BAMA...mai ales pentru cine are "picior de sandale bama" ...cred ca de la numarul 23 se gasesc ...ca Izabella poarta 22 si nu am gasit la ei..
dar la Stefan e al doilea an...de Bama...si sunt super buni...confortabili..rezistenti..etc..

Mergi la inceput