Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo si Radu sunt la gradinita. Azi au venit cei trei purcelusi si cu lupul cel rau dupa ei, direct in curtea gradinitei, nu se putea sa lipseasca
Dimineata erau foarte bine, fara febra si fara muci in excess. Radu a inceput sa planga cand am parcat langa gradinita, apoi s-a luat cu jucariile prin curte si a uitat. Cand i-am zis pa, l-a apucat din nou si l-am lasat miorlaind dupa mine.
Pentru Teo am lasat pastilele de ora 12, sper ca e ok, le-am explicat cu plasticul, mana, 20 min....
Am constatat ca Radu nu mai incape in sandalele de la gradinita, nr22. Trebuie 23. Executat.

Vreau sa va spun ca mie mi-a intrat indemnizatia nemodificata luna aceasta. Ceea ce va doresc si voua. Nu stiu daca e din cauza ca nu s-a publicat in MO, sau din cauza absolut logica si normala in orice tara afara de Ro... ca avem dosare deja aprobate si sumele deja calculate, pe perioada limitata ceruta de fiecare in dosar.

Cum la mine va fi ultima luna de indemnizatie ma lovise o melancolie prea putin blegoasa gandindu-ma ce frumoasa e viata just right now. (adicatelea cum veneam eu pe sosea dupa ce spalasem masina, cu muzica la max si cu sms ca au intrat banii bazaind in buzunar. Copiii erau la gradinita deci am avut o revelatie de libertate care a durat pana la primul semafor.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, esti geniala!
din cate stiu eu, nici pensiile si nici indemnizatiile nu se mai taie (posibil nici ajutorul de somaj). ptr ca au marit TVA-ul la 24%.

si mie mi-au intrat banii azi, (aceeasi suma), nu ma asteptam sa intre asa repede, eu de regula ii iau pe 18 si 18 iulie cade duminica. eram sigura ca vor intra luni.

piolica, andy_g, matilda, xor, multumesc pentru raspunsuri!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

paine - mananca amandoi daca-si pot pune mainile pe asa ceva. De exemplu in deplasare... nicio masa fara paine. Fiecare dumicat era insotit de paine, plus felia de la inceput, pana vine mancare (oi, ce munca de lamurire am dus cu toti ospatarii sa nu mai aduca painea si tacamurile si paharele cu jumatate de ora inaintea mancarii, ca nu mai ramane nimic din ele....) - plus felia de desert.

Acasa nu le dau decat sun forma de sandwich cu ceva, branza, cascaval, gem, altfel ma fac ca am uitat. Dar mananca biscuiti la greu.

La gradinita au zilnic o felie de paine, la gustarea de dimineata, tot asa tip sandwich.
Eu am o obsesie ca trebuie sa manance branza si le dau 150-200 g branza de vaci, cu cereale, sau cu fructe sau cu biscuiti, dar e piticul meu si insisist cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Si mie mi-a intrat indemnizatia luna asta mai devreme cu 2 zile, adica pe 13 in loc 15 si tot nemodificata. Poatasul mi-a zis ca e aceeasi suma pentru ca sunt banii pe luna iunie, si decizia este pentru sumele din luna iulie incolo.... Se poate......

paine daria mananca cam 2 felii pe saptamana, nu cere deloc, doar mai musca din cand in cand din sandwich-ul lui Matei sau ii dau cu ficateii la cuptor caci aia nu merg singurei. Nu vad rostul painii, fibre isi poate lua din alte alimente....

Mai nou stam destul de prost la capitolul APA! Supa o vrea cat mai groasa s-o poata baga singurica in gurita, biberonul nu-i mai place, din cana nu bea decat cu insistente... Si cu caldurile astea...... sunt destul de ingrijorata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Matei manaca paine facuta de noi in casa alba sau neagra cam o felie sau doua aprox 4-5 zile pe saptamana dimineata cu unt si gem (unt cumparat, gem productie proprie). Atat.

Biscuiti mananca tot productie proprie (tati) cu ghimbir. Cand are chef se duce la cutie si isi ia. Imi mai cere lapte sa bea cand ii mananca. E dulce foc.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai la amiaza

Paine Crina manana doarla ciorba/suba, uneori ii mai pun cu oul fiert (gen benedict), in rest la mancare normala nu ii dau si nici nu vrea plus cate un sandvis.

Eu am fost obisnuita sa mananc tot din farfurie...efectiv nu ma lasau sa ma ridic de la masa pana nu terminam, apoi m-am invatat sa mananc cu oricine care mananca in fata mea....de asta ma si ingras fff mult si repede, in mod normal mereu ar trebui sa fiu la cura...asa ca eu la Crina vreau sa nu fac acelasi lucru, mananca cat vrea, ce ii dau eu cat mai sanatos posibil (ma multumesc uneori si cu o lingurita) si copilul meu e bine, sanatoasa

Matilda si Crina bea apa din piscinuta, nu pot deloc sa dezobisnuiesc, multa sanatate
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare!!!
Am citit pe fuga nu mai apuc sa fac nimic!!!
Claudinna cum e la mare???E ok unde stati?Razva se simte mai bine??
Ada ce tare ai fost!!!Nu e ultima indemnizatie asta mai primesti si in august pe luna iulie.
Nocom multa sanatate.Asa stiam si eu ca de la 1 iulie se micsoreaza salarii, indemnizatii etc.

Am facut si eu azi rezervare la Praid pt o sapt sper sa fie ok.
Paine Deiu mananca zilnic cu almette, cu unt si cu gem, cu cascaval etc ii place painea tare mult o mananca si goala si cum el e destul de mofturos ii dau cam 2-3 felii pe zi daca cere dar nu se intampla in fiecare zi sa manance atata.
Am si eu o problema cu Deiu de vreo 5 luni il supara maselele de sus din spate de vreo 2 luni sunt inflamate rau gingiile si de vreo sapt jumate sunt cat niste popcorn dar nu ii mai sparg.Pot sa fac ceva sa il ajut ar trebui sa il duc la un stomatolog?E clar ca ceva se intampla ca de atat timp nu ii pot sparge gingiile...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, nocom, alexa, ange, dya, multumesc de raspunsuri.

nocom, pai de-asta am si intrebat, ca nici eu nu prea vad rostul painii...

hunii mei dorm. nu au dormit prea mult la cresa azi si nu ne mai intelegeam hun cu mamica... tare sunt curioasa la ce ora vor adormi diseara, bine ca maine nu ne mai trezim devreme.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi Deiu mereu doarme la ora asta.El cel mai devreme se trezeste la 17.30 dar de obicei il prinde si 18,30.Seara insa nu doarme inainte de 23,30.Nu pot sa fac nimic sa ii modific acest program.
In alta ordine de idei sunt tare trista ,,bua" isi depune sapt vitoare actele sa primeasca viza pt Canada.Deiu va fi tare trist cand nu o va mai vedea o iubeste tare pt el ea e bunica lui.Si ea e trista ca nu il va mai vedea pe Deiu azi avea lacrimi in ochi am vazut-o eu cand mi-a spus desi incerca sa mascheze.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

La multi ani Lumi! Sa fii sanatoasa si iubita! Mihai mannaca paine cu ciorbita si goala, cand este proaspata, pentru ca ii place pur si simplu. Mananca max 2 felii pe zi, dar daca ii place l-am lasat; nu cred ca ii dauneaza.

Intrebare: este in regula daca papa baiatul 2 banane pe zi? Ca l-a apucat iubirea de ele si cere.

In alta ordine de idei, iar este bolnav, adica cu temperaturi f inalte si niciun alt simptom; dupa analize cred ca are aceasi bacterie; prin urmare parinti si bona ne-am facut un exudat, poate avem noi ceva, ca prea e dubios. Sper sa rezolvam cu antibioticul care il ia tura asta pe gurita, ca n-au vrut sa ne puna branula fara internare .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput