Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

neata, nu reusesc cu nici un chip sa-i determin sa nu mai bea apa din piscinutza, si prin urmare m-am trezit cu bbgirl fff diareica, deja am inceput cu debridat, o capsul ade ercefuryl/zi, orez, covrigi, gratar, etc.

intrebarea mea e: ceaiul de menta in cazul ast ase poate indulci cu miere sau cu zahar/zaharina, ca altfel nu-l bea deloc

s-a dus distractia "no pampers", ce am "economisit" o saptamana am consumat in 48 ore :D, nu-i bai mare, numai sa-i treaca mai repede

poop si o zi frumoasa

pozne:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

matilda, sanatate lui bbgirl! ideal ar fi sa bea ceaiul neindulcit, dar putina miere ca sa-l accepte, eu zic ca nu-i bai. si poti incerca si smecta, desi mie personal mi se pare ca are un gust infect, poate ei ii va placea, stiu ca unii copii accepta si smecta.
si s-o hidratezi ff bine, putin cate putin, mai ales pe caldurile astea... ma rog, stii tu mai bine.

sanatate multa inca o data!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

intrebare: le dati paine boboceilor? banuiesc ca da, dar de care si in ce forma si cantitate? in ciorbita sau bucati unse cu ceva?

ai mei nu mananca paine, pentru ca nu le-am dat, sincer nu vad deloc unde e avantajul. in afara de faptul ca are fibre, nu ma pot gandi la nimic altceva bun si poate gresesc.... nu cred ca au mancat 5 felii de paine, adunat, toata viata lor. le mai puneam in ciorbita sau mai ciuguleau bucati de la noi, cand ceea ce era pe masa, era pentru ei 'mancare interzisa', gen mezeluri... atat si nimic mai mult.
deci, gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

matilda, eu stiu ca nu e bine sa-l indulcesti...mierea e diuretic, parca...
vad ca R n-a mai facut de ieri...avem 2 ff moi, la activ...si nu vrea sa manance nimic...decat lapte pe care i-l fac cu mucilagiu de orez, la noi asta e salvator de fiecare data
i-am dat ceai de menta in loc de apa si bea...nu se omoara, insa bea...medicamente antidiareice nu i-am dat inca...cred ca si de la caldura/masele/ plus nurofen/panadol pe stomacel cu lapte si iaurt...
covrigi mai mananca...in rest nu vrea nimic!
vorba lu' Lumi, pierd f usor din greutate la boala...R insa a luat repede dupa perioada aia cu nemancat din timpul caniculei din iunie
sper sa trecem si noi repde peste pasa asta...of, of...

nu am nervii la mine sa ma bag in discutii acum, dar va transmit o imbratisare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, eu ii dau lui R paine graham sau neagra, in ciorbita, mananca cam o felie/zi si uneori ii mai dau unsa cu unt si miere...i mai dadeam si cu unt si gem, ca desert dupa ce manca
deci R mananca paine, cam 2 felii pe zi

Mergi la inceput

claudinna, multumesc mult de raspuns!
sanatate multa lui Razvan, sa-i treaca repede si sa inceapa sa pape!
si tie multa putere!

eu ma gandesc cu groaza ca tre' sa ma duc sa-i iau pe huni de la cresa. e ingrozitor afara, pe mine ma doare capul inca de dimineata.... vreau si eu la maree, la munte, la racoareee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, si eu ii dau Elsei paine, noi mergem impreuna la paine si coltul de la bagheta e al ei, pina acasa il roade (iar brutaria este vis-a-vis de unde stam). Eu prefer sa-i dau paine decit biscuiti. Plus ca maninca paine si la masa, ea cere paine, ii place. Si la cresa le dau paine la masa de prinz.
Daca-mi permiti un sfat - sa nu le dai paine gen 'franzela' ca mie mi se pare de proasta calitate, nu are mai nimic in ea... Si mai ales nu le da paine din cereale complete, cu toate ca majoritatea fibrelor sint in coaja, pt ca si mai toate pesticidele sint in coaja (ca nu stiu daca gasesti paine bio la Bucuresti, ca sa le iei din cereale complete).

Ada, cum mai sint voinicii azi?

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata!
claudinna distractie placuta la mare
lumi al meu e inebunit dupa paine: mananca orice fel de paine, covrigi, cornuri, numai sa nu fie dulce ca atunci nu-i place....cand ne plimbam si trecem pe langa magazinul de paine e nebunie: mami vei tonul, tonul, mami tonul( ca in loc de C spune T)...deci el mananca in fiecare zi ceva din aluat casa zic asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

ok, in lipsa de altceva a baut cca 100 ml si neidulcit!

cu paiea stam cam asa: eu la 48 de kg - nu o mananc la masa decat in cazurile rare cand se cere, deci nici bb-ilor nu le-am dat decat in supa/ciora.
dar am ... vecinele care nu ma slabesc deloc.
stiti cum e: copii cer plimbarea prin vecini zilnic, ii mai pridem si la masa - iar acoloooo parca e cine-stie-ce-prajitura paniea lor,
acasa nu o cauta in mod deosebit decat ca sa o dea la pasarele :D

pozne:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Mark mananca paine (mai corect, miez de paine, isi alege singur coaja) de oricare si oricum....in ciorba sau unsa, sau goala

Mergi la inceput