Bobocei de sept-oct, la soare (300)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy g soricelul e ok. Nu am ajuns ieri cu el la dr ca ne-a prins torentiala si ne-am intors, iar azi nu am avut timp. Am terminat antibioticul de ieri dupa amiaza si sper sa ii fi trecut otita. Pupici

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom multa sanatate

Babytza speram sa ii fi trecut otita

eu am facut azi un chec rapid la microunde

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult fetelor de incurajari!!! Sper si eu sa scapam repede de probleme! Vad ca acum Daria accepta usor aerosolii, se mandreste la toata lumea ca sta cuminte la mascuta

De o saptamana are o noua obsesie, ma intreaba la orice lucru din casa si nu numai: She ie? (Ce e?) Nu pot atinge ceva sau sa mananc ceva... sau orice vede.... nu mai zic cum face in magazine!!! dar e scumpa foc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

nici nu-i caut circumstante. povestesc doar de dualitatea iubirii.
monstruos.
cand voi lua copiii si voi pleca, copiii ma vor uri, pe mine, ca i-am lipsit de tatal lor.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Spune-mi ca am inteles eu gresit si ca de fapt sotul tau nu v-a lovit pana acum niciodata cu adevarat pe niciunul dintre voi si ca braveaza cand zice ca pentru orice miscare gresita copii merita bataie. Pentru ca din marturiile copiilor care au trait in casnicii cu un parinte abuziv nu prea am vazut sa le multumeasca mamelor ca au ramas alaturi de sotii lor. Chiar si aici pe DC sunt nspe subiecte la care copii deveniti adulti nu isi explica ce anume le-a determinat cu adevarat pe mame sa stea langa niste monstri. Te vor uri daca dupa ce vei ramane cu el le vei reprosa ca ai facut-o pentru ei. Nu o faci pentru ei, nu au nevoie de cineva care sa ii bata, au nevoie de echilibru, ocrotire si ingrijire, sunt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutre!!
am prins o retea neparolata si v-am mai citit...
am avut o zi de pomina...dupa toate urletele lui R ce ar i trebuit sa-i fac?? sa-l scot pe strada, sa-l las as urle...sa-l las in plata Domnului...
drumul a fost ok, dar R nu prea a dormit, a fost atent la tot ce-l inconjoara
aseara, ii zicea lui tac'su: tatanule, hai la mare! tatanule, hai odata la mareeeeeeee!
cand am ajuns in Bucuresti, abia se lumina de ziua si a cocncluzionat: cate masini multeeeeee (erau parcate pe marginea drumului)...am oprit la o benzinarie sa luam ceva: tatanu naga benzina...dar nu pomenise nimeni cuvantul benzinarie...macar...
a dormit adunate, 2 ore pe drum si 2 acasa inainte de a pleca...va dati seama in ce hal de nehal a fost azi...sau poate ca nu va dati seama, e de neimainat ce crize a facut...am plecat cu el in brate, drum de 20 de minute, sa-i arat marea, sa-l mai potolesc...si in urletele lui am descoperit una dintre cauze: au iesit frumoase si coltoase doua masele jos, din ultimele 4 lipsa...pac si kk moale...pac nebunii, urlete din somn...5 minute a urlat la mine in brate, de durere...aveam sa aflu
noroc ca dr mi-a dat o solutie pt gat si am gustat-o...are anestezic, l-am dat pe la gingii
de valuri i-a fost teama, dar pana la urma a acceptat sa stea la mine in brate sa le privim: uite, mama, spuma....alta spuma...
aaaaa si i-am tot spus zilele astea ca mergem la mare...ieri i-am zis ca marea e o apa maaare, multa...si azi dimi in masina l-am intrebat ce e marea asta: o pistzina maaaale!!
oricum, este fascinat de nisip...
trimit mesajul asha, fug sa ma odihnesc
asha multe intamplari azi...parca am fost intr-un carusel care nu se mai oprea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Miruna, sunt sigura ca nu e asa de grav cu TL (sotul Adei) si pana la despartire mai sunt niste pasi care pot fi facuti si care ar aduce un plus considerabil de armonie in familie .. astazi nu mai sunt atat de inaccesibile terapiile de toate felurile ..
La fel ca si la mine, da, ai perfecta dreptate, episodul acela a fost absolut sinistru, insa daca as simti ca Gruia traieste o cat de mica amenintare ca acesta ar putea fi un mod repetat, nu constant, de interactiune cu tatal lui, primul pas pe care l-as face ar fi sa-l iau pe maneca (pe tata, bineintele) si sa reluam terapia, care stim pe propria piele cat de bine poate face. Din pacate, in vremurile astea nu prea ne e atat de la indemana, insa sper ca lucrurile se vor ameliora, cumva ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineata!!!

si pentru mamici!!!!

Sa avem o zi buna cu copilasi sanatosi si dragalasi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Multam de cafeluta nocom Eu dau praji cu visine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

multumim, multumim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza.

multumesc inca o data fetelor care ne-ati urat ieri, mie si sotului!

nocom, sanatate multa puilor! eu le fac hunilor aerosolii numai in somn, altfel nu stau, dar niciodata nu s-au trezit cu ochisorii lipiti. asadar, eu cred ca este un inceput de conjuctivita sau o reactie de la raceala. sper sa va reveniti curand!

ada, nu prea stiu ce sa-ti zic de vizita ta la dr. decat sa mergi pe instinctul tau de mama si o sa fie bine.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput