Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 5
piolica spune:
Oana, ma bucur, sincer, sa citesc si povesti fericite, ca prea ma intristasem citind de tatici carora nu le prea pasa sau care fac reprosuri mamicilor. La noi e clar si virsta, si dorinta amindurora de a avea copii (al meu nu e mamos, insa isi asuma foarte bine si frumos rolul de tata) (cit despre virsta, eu am 37 si sotul meu 39, oare o mai fi timp si de alti copii????)
Felicitari pentru gradinita! Nici nu ma mir ca aveati lacrimi in ochi! Bravo David! Sa o tii tot asa!
[b]Mimihoo[b], nu-mi ura inca ploaie, aici se pare ca vin furtunile! (sa stii ca mi-au placut si pozele cu Sofia pictata in verde)
Mimihoo spune:
Pio, cum ziceam, abia astept sa intre mama ei de indemnizatie ca sa ma duc sa-i iau si eu palarie si pelerina de ploaie si la prima ploiae mai linistita, nefurtunoasa (ca avem si noi din plin, in fiecare zi) sa o scot. Sigur i-ar place!
Ma bucur ca ti-a placut "tatuajul"; i-a scris tat'su si GETA pe umar, ca la tatuajele de pe timpul lui nea Nicu.
Ada, deci faza cu Ag pica ... eu cred ca fiecare doctor isi are parerea lui. N-am auzit de Cadar, banuiesc ca este homeopat, dar de Sararu am auzit la Lidia, la el merge ea regulat.
Sanatate!Sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Muuh spune:
Ada sa mergi cu Cadar o perioada si sa vezi cum va merge. Eu am mai zis pe aici ca homeopata mea considera ca imunitatea se formeaza in jurul varstei de 6 ani in rest o stimulam pe asta pe care o avem, daca o avem.
Nerantula sinistra patanie cu sotul tau. Inteleg ca este afectat de faptul ca Gruia nu e atasat de el dar cat timp petrece el cu Gruia si ce face in timpul asta? Quality time? Si mai explica-i ca nu copilul e de vina ci el adultul ca nu stie sa se puna la mintea copilului si ca daca va continua sa il traga de urechi nici ca vor avea vreodata vreo relatie.
Eu am citit/auzit doua lucruri care mi-au schimbat fundamental modul de a vedea si perce relatiile parinte/copil: 1. din pacate parintii/familia nu t-i alegi (cu referinta la familia mostenita nu aia de ti-o intemeiezi tu) si 2. pentru un parinte e important pe langa sa isi iubeasca copii sa ii si placa de ei asa cum sunt. Asta al doilea punct ar trebui barbatii sa il inteleaga mai in profunzime.
EU nu ma plang de sotul meu, se poarta minunat cu copii, e prezent in viata lor, nu e agresiv cu ei si nu ma contrazice prea des in ceea ce priveste educatia lor, cand o face e deschis la argumente si chiar are dreptate cateodata. El insusi este un produs al conceptului ca "bataia e rupta din rai", copii trebuie pusi la punct si alte enormitati.
Cat despre treaba cu "fitzele" copiilor, in care eu nu cred dar despre care am constatat urmatorul lucru: orice deviere comportamentala a copiilor are la radacina o greseala a parintelui/o nevoie nesatisfacuta - tot de parinte. Astfel incat daca vi se pare ca ai vostri copii fac "fitze", dupa mine cel mai bine ar fi sa va analizati voi comportamentul si apoi sa incepeti sa ii corectati pe ei.
Muuh spune:
babytza si eu mi-am avertizat mai in gluma sotul ca daca vreodata ii vine vreun gand sa imparta palme sa se gandeasca bine ca e pentru ultima data in viata lui cand o face si cand ne mai vede in fata ochilor. Pe atunci nu aveam copii dar stie el ca e valabila in continuare. Nu l-as omori doar ca nu ar mai avea ocazia sa dea ochii cu noi.
Iar eu la replica "uite ce bine ne-a prins bataia" raspund sec "da, v-a transformat in niste abuzatori si niste monstri"
Ada iarta-ma dar in ochii mei sotul tau nu are nici o circumstanta atenuanta, degeaba se poarta frumos cu copii daca pe de alta parte ii bate. Poate ar fi mai bine sa caute si sa accepte ajutor de specialitate. Nu e un sfat doar o constatare, amara.
gaia.nevia spune:
nici nu-i caut circumstante. povestesc doar de dualitatea iubirii.
monstruos.
cand voi lua copiii si voi pleca, copiii ma vor uri, pe mine, ca i-am lipsit de tatal lor.
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Pio, cum ziceam, abia astept sa intre mama ei de indemnizatie ca sa ma duc sa-i iau si eu palarie si pelerina de ploaie si la prima ploiae mai linistita, nefurtunoasa (ca avem si noi din plin, in fiecare zi) sa o scot. Sigur i-ar place! Ma bucur ca ti-a placut "tatuajul"; i-a scris tat'su si GETA pe umar, ca la tatuajele de pe timpul lui nea Nicu. Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
eu i-am luat Elsei hainuta si palarie (erau set de fapt) de la Z, sint unele mov cu buline multicolore. Si i-am gasit niste cizme rosii la un lat magazin, cica ar fi de baieti, dar mie mi-au placut ca erau rosii, o sa arate ca motanul incaltat:)
Ce tare e faza cu tatuajul Geta! Noi ii mai punem Elsei tatuaje pe mina de la niste guma de mestecat pt copii (guma este a sotului meu, ca sa-si aminteasca de copilarie, plus ca ii face Elsei niste baloane imense cu ea:)), iar Elsa e tare fericita. (ii punem tatuaje numai in weekend, nu cind merge la cresa, ca nu vreau sa-i vina idei muscaciosului de care va povesteam)
andy_galro spune:
referitor la subiectul reltiei dintre tata si copil eu chiar nu ma pot plange de sotul meu: ii place ffff mult sa stea cu Andrei, il schimba, ii da sa manance, il adoarme dar cel mai mult ii place sa se joace cu el: fug prin casa, il pune dupa cap, se stramba , coloreaza etc...poate chiar uneori mai mult decat mine ca job-ul lui nu e asa de stresant ca al meu.......desigur ca mai are si el momentele lui cand nu accepta "crizele" lui Andrei dar ce sa facem fiecare mai avem momente din astea dar nu da in el si nu-i plac deloc lucrurile astea....ceea ce ma bucur este ca discutatam mult mai ales pe faptul ca Andrei este ffff nazdravan si nu sta o clipa locului, fuge cand il chemi, ii zici sa nu faca ceva el tot face, nu putem sa mergem si noi la un restaurant sa stam linistiti ca unul din noi tot dupa el trebuie sa fuga, etc si de multe ori mie imi mai sare mustarul si el zice caaaaalm: "laaasa draga, asa e al nostru mai cu energia pe el, ce vrei? sanatos sa fie!"...![]()
babytza spune:
Nocom imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori
Poate nu e conjuctivita la ochisori 
Sanatate multa !!!
Ada nu ma pricep , dar iti tin pumnii sa iasa bine cu tratamentul asta nou 
Babytza si puii
Valentina
David