Bobocei de sept-oct, la soare (300)
Raspunsuri - Pagina 4
luminita2008 spune:
matilda, ne mai dai niste date despre voi, sa va trecem in lista? am retinut data nasterii puilor, 09.09.2008. spune-ne numele lor complet si data ta de nastere.
edit, ca am scris aiurea: nu numele complet, ci alte prenume, daca mai au. anyway, sunteti in listuta
.
am reusit in sfarsit sa-i cantaresc pe huni. stupoare: 11.200gr!! adica au slabit 500gr in ultima luna si jumatate
. o sa refacem analizele, sper inainte sa mergem la mare... vorba Nerantulei, macar sa stiu ca sunt sanatosi, slabanogi, dar sanatosi. ce-i drept au tot fost bolnaviori si au avut vreo 5 zile acum 2 saptamani cand au trait doar cu lapte si stickuri. la varsta lor slabesc f usor si recupereaza greu... sper ca doar asta sa fie cauza.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui matilda33![]() Lumi, LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!![]() ![]() pozne:D |
Multumesc!!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Nerantula spune:
Mai stie cineva ceva de proaspetele mamici, CD si July?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
piolica spune:
Lumi, multi ani fericiti alaturi de sotul tau (si mai ales de huni):)
Anamona, vazusem niste salvari pe la redoute, insa nu m-au dat pe spate. Iar ce vazusem mai demult prin magazine, ori erau nasparlii, ori erau fff scumpi. Mai testez piata, mai ales ca acum sint solduri:)
Multa sanatate boboceilor bolnaviori.
Ada, o mare floare pentru tine, te admir pentru tot ce faci!
am vazut pozici f frumoase cu Sofia, Maria si Gruia. Ce draguti sint toti. Mimihoo, abe,mi-ati dat de lucru azi, am fost si i-am luat Elsei cizme de ploaie si o hainuta / palarie de ploaie, ca mi-au placut tare, tare mult cizmulitele Sofiei si ale Mariei.
Abe, ce frumos ca aveti o curte asa mare unde se poate juca Maria in voie. E super haioasa si din ce in ce mai frumoasa!
Nerantula, sincer, mi-au dat lacrimile cind am citit ce ai scris de trasul de ureche! Nu vreau sa pun paie pe foc, insa mi se pare f deplasat gestul sotului tau.
Apropos de relatia tata - copil, la noi pot sa spun ca e exemplara, eu sint aia care mai ies din galosi. Sotul meu face absolut tot pentru Elsa, in limita timpului lui disponibil. El se scoala in weekend sa se ocupe de ea, spunindu-mi ca eu sint obosita dupa 5 zile de ocupat de Elsa (iar el are un serviciu fff obositor si cu multe responsabilitati). O spala, ii schimba scutecul (primul scutec el i l-a schimbat la maternitate si nu eu), ii da sa manince (de pregatit ii pregatesc eu, dar el sta linga ea si o ajuta daca e nevoie), ii citeste povesti inainte de culcare, se joaca cu ea, fac exercitii fizice amindoi (sint tare haiosi), o duce in parc (de obicei mergem toti 3, dar daca eu am altceva de facut, se duce el cu ea). Sper sa o tina tot asa! Si cu toate astea eu tot gasesc nod in papura, dar citind ce scrieti voi, imi dau seama ca sint cam purcica. ![]()
I-am zis sotului meu ca vreau sa mai dau o tura cu Elsa in Romania, ca ai mei sint in virsta si nu stiu daca ei mai pot veni la noi f usor, si mi-a zis OK, insa el ce face fara Elsa 2 spatamini...Asa ca era cit pe ce sa nu mai iau bilete, dar tot el a insistat dupa sa vin.
Iar relatia cu bunicii este super buna. Parintii mei sint in al noualea cer de cind s-a nascut Elsa, ei nemaiavind un nepot de 21 de ani! Iar parintii sotului meu sint de un mare, mare bun simt. Niciodata nu au facut comparatii intre nepoti, si au 5, dintre care 3 nepoate nascute toate in 2008 la interval de 3 luni intre ele. Daca au zis ceva de una dintre nepoate, au spus-o la modul informativ si nicidecum comparativ.
Asa ca stau si ma intreb de ce-mi mai sar mie bizdicii din cind in cind... ![]()
piolica spune:
am uitat sa spun ceva f important, poate ca la noi mai e si virsta, ca sintem gaini batrine amindoi....
babytza spune:
Hello mamici 
La multi ani fericiti Lumi !!!!!
Si sa petreceti diseara daca hunii dorm ![]()
Multumim de capitol nou 
Nerantula Roxi e bine, are grija de picime sa ii tina separati cat mai este mikul contagios. Bebe papa san, dar in bibe, se mulge Rox (parca asa am inteles )
De July nu stiu nika si nici nu mai am numarul ei, l-am pierdut odata cu dusul facut de telefonul meu vechi ![]()
Xor nu mi-am pierdut din optimist, sunt doar obosita, agitata, nervoasa...etc 
O sa imi revin eu, mi-ar trebui niste calmante si niste vitamine, ca am ajuns la 46 kg si ma ia vantul pe strada ![]()
puuup 

La noi relatia tati/pui e super ok. Se implica in tot ce trebuie, nu ma plang absolut deloc. E cea ce pot numi un tatic perfect. Si cu Valentina este minunat , nu am ce sa ii reprosez.
Apropos de pedepse corporale ( de orice fel : palmute, tras de par/urechi sau de-alea grave cu cureaua
nu am de ce sa imi fac griji in privinta sotului. Este total impotriva , ba chiar mi-a zis la un moment dat sa nu imi scape vreodata vreo palma ca imi scoate ochii. Nu era necesar sa ma anunte.... si eu sunt impotriva lor ![]()
Eu cred ca barbatii din generatia noastra , au senzatia ca nu e mare scofala o palma sau un tras de par/urechi. Asa au crescut marea majoritate dintre ei si nu li se pare deloc mare lucru. Chiar au impresia ca noi exageram. Ca uite, nu vedem "cat de bine le-a prins lor ????" Ce naiba poti sa le mai spui la o asa replica de kkt ?
Paula nu am apucat din tortul tau
Era bun ?
Mai imi dai o portie ? 
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica am uitat sa spun ceva f important, poate ca la noi mai e si virsta, ca sintem gaini batrine amindoi.... Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
duamna Piolica, nu stiu ce varsta matusalemica
Cred ca pur si simplu unii barbati sunt mai si altii mai..nu zic cum 'mai'.Mai apropiati sau mai afectuosi sau mai dragastosi sau mai mamosi sau nu stiu cum 'mai'....si al meu din fericire e mai 'mama' ca mine cateodata (eu am ajuns chiar cand 'nu am chef'
Sa va zic ca azi a fost prima zi de gradi si pe David l-a intrebat doamna educatoare 'David, vrei sa mergem sa ne jucam'?El a zis 'Da', a luat-o de mana intinsa si au urcat pe scari.
Si m-a pufnit instantaneu plansul....dar dupa aia am remarcat ca si tati avea lacrimi in ochi.Nu o fi barbatesc dar cred ca spune multe despre el.....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Mimihoo spune:
Pio, multumim de vizita, asteptam sa vedem poze in ploaie
La fel zice si tatal Sofiei, "eu ce ma fac fara voi atata timp" sau imi mai spune, "tie ce-ti spasa, esti cu fetita, eu sunt singurel" ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
Deci ne-am intors de la maretul Cadar. Eu una, cu coada intre picioare.
Si sa va zic de ce. Pai, dupa parerea lui... TL are dreptate.
Adica, mi-a zis asa: doamna dumneavoastra aveti un copil mic. SI ati inceput de acuma meditatii cu el pentru admiterea la liceu, bacalaureat, si facultatea cea mai tare! Nu credeti ca sunt bani aruncati de pomana, pentru un prescolar?
Asta referitor la descrierea tentativelor mele de a-i intari imunitatea.
A zis ca la aceasta varsta nu exista imunitate. Abia dupa ce o formam, o vom intari pana atunci degeaba bagam bani in imunostimulatoare.

A parut usor neimpresionat de crizele lui Dorel, de antibioticele luate, de aerosoli, injectii cu dexa si alte chestii care pe mine ma aduc deseori in pragul disperarii.
S-a uitat la copil, in nas, urechi, gat, a zis ca are o afta. Pe reteta scrie faringoamigdalita CRONICA, zice ca de la afte, si ca de la asta ar putea fi si stomacul varza.
Mi-a zis ca ii e cam fix indiferent daca ii dau first defence sau nu, parerea lui ca e degeaba, ca nu are ce stimula.
Parerea mea e ca daca teoria despre argintul coloidal ca antibiotic e macar puuuutin valabila, mai omoram din virusurile si bacteriile intalnite in cale.
Mi-a dat un tratament de 9 zile cu tonsilotren + nr de telefon sa il sun daca se mai intampla ceva, mi-a zis sa il duc la gradinita ca acolo se formeaza imunitatea copilului... si dupa ce terminam cu tonsilotrenul, o schema cu 9 tipuri de granule date in 5 incrucisari de 3 ori pe zi, timp de 45 de zile... apoi analize amanuntite, si ne revedem in octombrie cu ele.

Daca avem crize, intrebari, necazuri pe parcurs, sa-l sun. Cam asta. Ca sa zic asa, incepem o relatie de lunga durata.... Doamne ajuta sa fie prolifica.
Bomboana magica care ia amigdalitele si le face sa dispara inainte de a aparea, bai se pare ca nu exista!!!!
Mai ramane pe lista o singura incercare... Sararu. Acu ma intreb... inainte sau dupa cele 65 de zile cu Cadar.
Nocom spune:
Salutare,
imi pare rau ca sunt mereu pe fuga, copilasii mei tot raciti sunt, amandoi tusesc si Daria s-a trezit azidimineata cu ochisorii lipiti!!! 

Acuma nu sunt sigura ca este vre-o conjuctivita, poate este de la aerosolii pe care ii fac noaptea in somn....habar n-am... om vedea cum se trezeste acum...
matilda bine ai venit!!! esti o norocoasa, sa ai gemeni baiat si fetita este tot ce-si poate dori o familie, zic eu!!!
Mie nu mi se pare ca fratiorii seamana prea mult intre ei, mai ales la fata are ochi albastri iar baietelul caprui...
Sa-ti traiasaca si sa fie sanataosi!!! 
In ceea ce priveste relatia tata/copil (copii) nu mai am de ce sa ma plang!!!!
cat a fost Matei mic tati nu era mai deloc implicat, imi zicea mereu ca asteapta sa creasca sa se poata intelege cu el si chiar asa a fost, dupa 3 ani relatia lor s-a schimbat mult si acum fac fff multe lucruri impreuna. De Daria este mult mai apropiat, o iubeste la nebunie si ii face toate poftele si danseaza cu ea, se joaca....... Nu ma ajuta DELOC la masa sau la schimbatul scutecelor, dar sincer, nu mi se pare un capat de tara atata timp cat in rest sunt fff apropiati!!!!! 

Va pup fara exceptii!!!!!!

Lumi, LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!