Comori de nov-dec 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 9
eveline spune:
Supeeerrrr...Bine ai venit pe lume Iulia! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Bravo Otilia, felicitari si refacere usoara!
...merg sa beau in cinstea voastra o bere!
32+ Darian si mamica de Bianca
onitza spune:
MI-a facut-o fi-miu mic abia acumam reusit sa il adorm. Mi-a chinuit tzatzicele, ma mir ca nu cad la ce dureri am .
Mi-o imaginez pe Otilia cu micuta Iulia in brate, pupand-o s din partea noastra.
EVELINE, AMR putintel si la tine. Ca maine iti facem si tie galerie. SI eu le aveam cu berea si la paul si la daniel, obiceiul mi l=am pastrat de fapt.
Otiliav spune:
Salutare!
Multumim de urari !
Am ajuns acum cateva ore acasa, bagat papa si nani cu piticele si nebunia de rigoare cu 3 copii mici.
Cel mai greu este ca nu am inca lapte, bb suge in continuu si Elisa ar vrea si ea in brate. Noroc ca sunt eu binisor, am niscaiva transpiratii reci hormonale sau febra laptelui, contractii ale uterului care se strange si alte manifestari normale ca doar a trecut 1 zi de la nastere.
Pana la urma n-am nascut eu de sf. Maria dar pe 14 august a fost nascuta bunica mea din partea mamei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
mirandolina spune:
Salutare de la mare! Va mai amintiti de noi?
Imi pare rau ca am ratat nasterea Iuliei, dar am vreme destula sa ii urez bun venit in lumea noastra, sa fie un bb cuminte, sanatos si fericit!
paxela cred ca v-am rata la mare, ca am avut o saptamana super-plina la lucru si nu numai... Acum am iar musafiri
eveline te-am vazut burticoasa si arati foarte bine. Ma bucur ca sarcina nu iti creeaza probleme, insa fie-ta e frumoasa rrrrau! si cred ca iti seamana mult (tinand cont ca nu il stiu pe tati).
otilia ma ia cu fiori prin stomca la gandul primei zile de scoala... astept cu interes vesti
Stati asa!!! abia ieri a nascut oti ??? Pai nu am ratat cu mult momentul citesc mai departe Gata, ati ajuns acasa! ce bine trebuie sa fie dupa doar 1 zi... Felicitari, ma bucur mult ca sunteti bine toate si mai ales impreuna Sa fiti sanatosi si fericiti cu tot cu tati
revin...
mirandolina spune:
Noi in ultima vreme ne-am balacit la mare, cat cuprinde!!! Dar, sa va spun o faza: mergem seara cu copiii pe plaja din Mangalia si la cata bucurie vedeau ei, tot atat de putin ii mai zaream noi pe marginea apei ... greu de tinut in frau, apa calda, ei cu chef de balaceala si pe intuneric. Apoi, Marian urmareste ceva anume in apa ceva stralucitor, dar care nu stralucea in continuu... ne uitam mai bine si era o meduza... mai incolo inca una, inca una, de fapt erau multe meduze mici, cat unghia, pe care atunci cand le izbea valul le apuca fosforesceala, devenind luminoase.
Fetelor, e plin malul de ele, sunt mici de tot si stralucesc asemeneni unor licurici (cateva secunde), iar daca apa noaptea, la adapostul digurilor este super linistita, nici macar nu isi desconspira prezenta. In schimb, Marian a executat maiestuos un arc de cer si s-au aprins necajite ca le deranjeaza cineva plutirea vie
Sunt seri de-a randul de cand cercetam plajele in cautarea lor, si intre Saturn si Venus e superb! Sunt multe tare, multa aruncate pe tarm, dar fiind noapte nu le vezi, nici ca le simti sub / langa picioare, dar in jurul talpii se aprind mici beculete cand pasim E sublim, un spectacol fascinant, foarte rar intalnit, despre care nu reusesc sa citec mai multe pe net...
Copiii sunt fani ai apei, nu cred ca mai incapea indoiala. Adam are tendinte de scafandru, dovedite zi de zi tot mai mult. Azi l-am cronometrat 8 secunde sub apa, ceea ce mi se pare mult pentru nici 4 ani si putina lui experienta.
Vineri seara i-am dus la plaja din Saturn si cand s-au vazut pentru prima data in atata libertate, au rupt-o la fuga - nimic in neregula veti zice. Apoi au intrat in apa, singuri, noi la vreo 10 metri in urma. Am strigat la ei, am facut morala (ei stiu ca aripioarele sunt singura conditie ca sa intre in apa si atunci nu le aveau), Matei ne-a intors spatele suparat. Cica ii promisesem baie si acum nu il mai lasam...diferenta e ca si tati vroia sa fie cu ei cand intra in apa, nu asa de capul lor, intunericul se lasa, si la o adica, nu stii de unde sa ii pescuiesti (noi in tot timpul asta ne deplasam spre Venus, nu stateam intr-un punct fix). In fine...pleaca ei iar in fuga, si nu se mai uita frate inapoi, goneta, glont, pusca, cum vreti voi!
Noi, cu ochii atintiti in intuneric, urcam plaja mai pe nisip si i-am lasat in pace, sa vedem cat poate sa dureze toata treaba... Ajung ei la Venus, la dig, si se intorc, dar ia-ne de unde nu eram
Ei ne cautau in slaba palpaire a lampilor de la terase, no in urma lor, ascunsi in intunericul noptii. Au parcurs cam juma de plaja inpoi, fara sa se desparta, cautandu-ne cu voce tare, pana cand au atras atentia asupra lor (2 pusti doar in slip la 9:30 seara) si oamenii se opreau in loc sa comenteze "uite, mai! sunt singuri intradevar!". Am coboart din nou pe mal si ne-am apropiat la vreo 10 metri, dar ei tot nu ne vedeau, ca eram in spatele lor. Apoi o bunica si fiul ei (om insurat cu nevasta si copil) i-au luat pe fiecare de-o aripa si cu mult calm ii intrebau de sanatate - cand am aparut noi. I-am soptit omului ca in tot timpul asta erau "filmati" dar le multumim frumos ca si-au facut griji pentru ei. Iar domnisorii? N-aveau nici un stres, dupa 5 minute de explicatii, Adam a rupt-o la fuga pana ce iar nu ii mai zaream silueta in noapte. Atunci am decis sa plecam acasa spre marea lor dezamagire, desi eu tot ma gandesc cum sa le bag mintile in cap...daca astia pleaca cu primul venit?
Cam astea ne sunt aventurile la malul marii, inca mai mergem la inot si abia la fac fata cu dus-adus de colo-colo. Caldurile ma termina intr-un mare fel... trecem noi si peste asta!
Pupici tuturor!
eveline spune:
Felicitari OTILIA, nici nu stii cat de mult ma bucur pentru tine, esti deja acasa si ai sa o duci pe Ana la scoala cum vroiai. Ce inseamna nastere normala... eu parca ma si vad zacand la o saptamana dupa aia tot prin spital, of...
Mirandolina, multumesc de aprecieri, am pus si o poza cu tati sa vezi ca sunt leiti
Cat despre baietii tai ce pot spune......is mari mai, bine ca nu i-a apucat bocitul, eu asa mi-o imaginez pe a mea facand. Cat despre plecat cu primul care vine si ii ia...... la asta lucrez si eu acum cu Bia...nu stiu ce sa-i mai spun, cum spune careva hai cu mine se executa
32+ Darian si mamica de Bianca
paxela spune:
Mirandolina, superba descrierea meduzelor, intradevar plin de ele, sunt si ziua in apa dar fiind mici nu deranjaza, iar noaptea.... o minunatie, in apa aia calda, sa te plimbi pe mal si sa faci luminite albastre de jur in prejur....e ceva deoebit, se aprind si cand le izbesc valurile de mal, si cand le atingi cu piciorul, e ceva deosebit
la mamaia era si plin de pesti, de toate marimile pana aproape de mal
Si mai am o noutate da o las pe mami sa desconspire daca vrea sa nu imi iau bataie.... si nu nu, nui alta graviduta