Comori de nov-dec 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui paxela

Mirandolina, superba descrierea meduzelor, intradevar plin de ele, sunt si ziua in apa dar fiind mici nu deranjaza, iar noaptea.... o minunatie, in apa aia calda, sa te plimbi pe mal si sa faci luminite albastre de jur in prejur....e ceva deoebit, se aprind si cand le izbesc valurile de mal, si cand le atingi cu piciorul, e ceva deosebit
la mamaia era si plin de pesti, de toate marimile pana aproape de mal

Si mai am o noutate da o las pe mami sa desconspire daca vrea sa nu imi iau bataie.... si nu nu, nui alta graviduta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,

Acum m-ai facut curioasa, fa bine si zi noutatea...ca-ti dau eu bataita daca nu-ti da ea!

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, bine ati venit acasa! O sa fie un pic obositor pentru tine dar cui o sa ii creasca inima cand o sa vada pe cele 2 gogosele roind in jurul mezinei? Lapticul o sa vina si el, fii linistita. La Paul nu imi amintesc cand a venit dar la daniel sigur de a doua zi dar il si tineam numai la tzatzi, asa ca faci f bine ca o mufezi des.

EVELINE, noutatea Alexei e de bine, e un sentiment unic pe care il resimti facand numai o fapta buna si mareata ca asta. EU sunt mandra de nasica si abia astept sa mi se intample si mie. Sunt pregatita fiindca am un model de urmat , adica pe Alexa.

Despre noi: Duminica am fost la Brasov, ce frumos a fost!!!!!!!!!!! Am mancat o inghetata in piata sfatului, ne-am bucurat de compania porumbeilor si am distrat copiii in parcul central. Acum imi dau seama ca trebuia sa o contactez pe CORINA, poate venea si ea cu ANdrei. Paul a ramas incantat de oras, eu ce sa mai zic ca e marea mea dragoste. Vacantele de vara mi le petreceam cu prietenii mei maghiari in cartierul Darste care s-a schimbat mult de tot de atunci. Paul a ramas o sapt la moreni, iar gargaritzul mic mi-a facut surpriza de a papa 50 de ml pireut de legume f bine, vesel nevoie mare, apoi si-a primit premiul tzatzi.

MIRIA, cum merg pregatirile? Ce face printisorul? Dar Damiana?

Mergi la inceput

EVELINE, cu ceza la rece posibil sa ai dureri la recuperare, insa daca vei suporta ceva contractii inainte de taiere garantat te vei recupera rapid si fara dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - Pai, daca e sa iau la fugareala pe cineva o iau pe ONITZA, ca ea e pusa pe shotii si intrebari in direct. Dar n-am s-o fac, na!

FETELE!! Atentiune marita! In PAXELA a dat febra nasitului si pentru ca are pe cine, o sa naseasca si pe baietoiul meu Ee!? Ce ziceti de asta!?

O sa ne inrudim pana la urma intre noi, ca daca ne stim de 6 ani, ar fi pacat sa n-o facem.

Sa vedeti acuma emotii pe capul nostru! Ma rog, ea zice ca n-are, dar am eu cat pentru o armata de oameni.
Parca n-am mai botezat si parca fii-miu e singurul din univers care face asta.
Ce sa-i faci? Eu n-am suferit de depresie postpartum, poate de acolo mi se trage, refulez in alt mod.

Mergi la inceput

Felicitaaariii! Care va sa zica asta era, bravo, sa fie intr-un ceas bun, chiar ma bucur pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Vai ce va inruditi pe aici

Am pus poze cu bb si cu Ana scolarita

Si am uitat sa va zic, bb are nasucul Anei garantat, s-ar putea si ochii ca deja are gene lungute.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Vai, Otilia!!! Nu am cuvinte...in primul rand m-au trecut fiorii cand am vazut-o pe Ana scolarita si apoi m-am topit cand am vazut-o pe Iulia.
E o scumpa, frumoasa si o buflica, dar parca e diferita de blondutele mai mari. Cand am vazut poze cu Elisa, parca vedeam poze cu Ana, dar acum nu mai este asa...
Sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti!

Miria, Paxela, ce sa mai zic...foarte frumos tot ce se intampla. Felicitari!

Mergi la inceput

Superbe fetite ai Otilia, sa va traiasca! Si Iulia e o bombonica, stiu ca se va mai schimba, insa acum cu parutul mai inchis la culoare e deosebita de surioarele ei.

Si Ana scolarita...wow....eu mai am de astepat doi ani, am avut noi discutia asta mai demult.... sincer, mi-au dat lacrimile, nu pot sa cred ce a trecut timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

He he daaaaaa botezam inca un pritisor, sa ne traiasca sa fie fericit si sanatos

cine se mai inscrie???

otilia superbe poze, asa emotionata Ana la scoala.....
iar tiza mea..... o papusa, inca nu mi se pare sa aduca cu una din fete, poate si datorita faptului ca e mai brunetica, dar e ata de dulceeeeee

Mergi la inceput

OTILIA, ce reactie a avut Vlad cand si-a luat fata in brate? Te intreb pt ca mi se pare ca Iulia este FATA LUI TATA. E atat de dulce ca imi vine sa ii pup apasat falcutele pufoase! E o minune! Aduce si cu surorile ei dar e totusi diferita, poate unde nu imi inchipuiam eu sa iasa bruneta. Pe Ana o prinde postura de scolarita, pare t incantata si constiincioasa, sa o ajute bunul DUmnezeu sa aiba numia experiente placute si f placute.
PAXELA, bine v-ati intors! Pupam ingerasii bronzati.
EVELINE, esti o graviduta faina. Imi faci pofta de bebe, dar raman cu pofta deocamdata . Iar Bianca este tare dulce, o zambareata fara egal .
MIRIA, asadar, cum merg pregatirile? Si da, poti sa ma alergi , abia mia fac si eu miscare, ca iar m-am ingrasat!

Maine mergem cu Dani sa ii facem BCG-ul. Mi-e mila de el. CU diverificarea merge chiar bine, papa mititelul, mi-e tare drag de el, imi vine sa il mananc. O sa pun si poze cand apuc.

Mergi la inceput