Comori de nov-dec 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 8
paxela spune:
astea sunt ultimele vesti de la oti la 22 la ea la odisee
Eu astept sa adorm sagetelele si ma duc iar pe capul astora la spital. A inceput sa curga si ceva sange dar am sunat la spital si au zis sa mai stau pe acasa o ora doua daca nu e hemoragie serioasa. Contractii tot n-am asa ca mai mult ca sigur nu ma opresc la spital, iar ma duc singurica cu masina pe autostrada . Sper sa gasesc o moasa mai draguta ca cea de data trecuta.
asa cahai Iulia
oti multa putere si curaj
paxela spune:
Hai Oti
ultimele noutati Oti este la spital cu dilatatie 5, deja are peridurala montata, a vorbit onita cu ea de dimineata
Otiliav spune:
7 cm , apa nerupta, am mancat si beau a doua cafea, ma plimb sa cboare bb ca este cam sus.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra
onitza spune:
HAIDE IULIAAAAAA!!!!! CURAJ PISICUTA MICA, COBOARA TU FRUMOS CA UN LUCEAFAAAR!!!! STIU CA E BINE LA MAMI IN BURTICA DAR TARE TE MIA VREA IN BRATE IAR NOI SA TE VEEDEM IN POZEE!!!!
OTILIA, sunt cu sufletul alaturi de tine, curaj, rezista ca o sa te vezi cu printesa in brate in jur de ora 16.00. Am zis!!!
eveline spune:
Tre sa plec la ziua cumnatei mele...noroc ca are calculator, ne "vedem" acolo!
32+ Darian si mamica de Bianca
onitza spune:
F5, F5, F5, Oti n-a nascut, "pandesc" ora 16 ca tot am estimat eu ora la care va naste.
Otiliav spune:
Scriu repede pana nu ma dau afara din spital. Am facut dus si trebuie sa plec la hotel.
Am scris aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155143&whichpage=18 pe scurt.
Va multumesc de sustinere, chiar am avut nevoie de niste pumni stransi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra