Comori de nov-dec 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Onitza, ai baiat mare, ce mai.... Multa bafta la diversificare, sa ne spui daca a vrut!

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, azi suntem in 12 cred ca e tare bine la mami in burtica de vrea iulia sa mai stea. sunt cu gandul la voi. Femeie sa incep sa fac galerie???????????????

EVELINE, n-am reusit ieri sa dam papa, asa ca azi incepem diversificarea. Revin cu vesti, sper bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Doamnee Otii ce emotii am, mereu intru sa vad a nascut ? sunt vesti??? si tot asa nastere usoara si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu pe aici. N-am decat 2 cm dilatatie, col moale si contractii ioc. Asa ca astept, astept

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Oti, nastere usoara si refacere rapida...abia asteptam poze cu bbita

pe toate, noi suntem la munte la Moeciu, este superb nu am stiut de locusorul asta minunat pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Otilia, nastere usoara! Asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Otilia, nastere usoara si tinem pumnii sa ajungeti in formatie completa la scoala, luni .
Va pupam pe toti, v-am citit cat de mult am putut, v-ati facut mari si frumosi pe masura.
Onitza, n-am apucat sa te felicit pana acum, sa cresteti mari si sa ai cat mai multa vreme laptic pentru puiut .
Sarcini usoare va doresc si sanatate, Eveline, Simona.
Sa aveti un inceput de scoala (gradinita) asa cum va doriti, sa ramaneti cei mai dragi si mai isteti copii, cum va stim deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu pe aici. N-am decat 2 cm dilatatie, col moale si contractii ioc. Asa ca astept, astept

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Tin pumnii! Nastere usoara!

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, ca tot trag cu ochiul pe aici daca a nascut sau nu OTILIA.

ITI TIN PUMNII, OTI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate...vesti??? stie cineva ceva de Oti?

Mergi la inceput