Comori de nov-dec 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare si de la noi!
In sfarsit m-am adunat si eu sa scriu ceva...
Try, bine ai revenit, ne era dor de tine...si ma bucur ca ai revenit cu vesti din cele mai bune.

Otilia, fetele tale sunt minunate, esti o norocoasa. Asteptam vestea cea mare, nu mai e mult, Doamne ajuta!

Onitza, te-am admirat in poze pe tine si pe toata familia, se pare ca ai avut o vacanta de-a dreptul minunata, felicitari.

Paxela, wow...intr-adevar, ai baiat mare.

Noi ne-am riscat 5 zile la mare, a fost bine, mai putin pe la sfarsit cand am stat ca berbecii o zi intreaga la plaja (la umbra...da si ce daca) si Bia s-a ales cu o insolatie...iar... Cu tot tacamul: febra, frisoane, voma in jet etc. Mai grav ca nu ne-am dat seama ce are din prima zi si am mai fost una dupa aia la soare si apoi drumul spre casa (care a fost de vreo 10 ore). Asa ca una peste alta am pus-o pe picioare abia ieri... macar m-am prins (intr-un tarziu) ce are... of, parinti inconstienti..
Si la mare, printre miile alea de oameni cu cine ne-am intalnit... Cu Felis...da, vorba ei, si daca ne dadeam intalnire nu ne reusea. Imi pare rau ca am stat prea puti impreuna, Mihaita s-a dus in apa cu taticul lui si of course ca si Bia a vrut in apa...cu taticul ei...si uite asa a trebuit sa plec. Oricum Felis e o dulceata de fata, si de Mihaita e sa mai spun..s-a amuzat incontinuu, dar cand i-a zis tati hai in apa de tati s-a lipit...spunea Felis ca au o legatura speciala si intr-adevar se vede.

sapt viitoare merg si eu la morfologia de 32 de sapt sper sa fie totul OK.

va pup!

31+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu am vazut poze dar nu am mai apucat sa scriu.
Ioana & co s-au distrat super fain la bulgari cred. Mami arata bestial de bine , costumul albastru iti vine perfect. Ce bine ca n-ai nici o vergetura, mamica sexy de nota 10+ .
Eveline si bafta la eco, sa vii cu vesti bune. Bine ca a trecut insolatia.
Monica, am uitat sa scriu cand am vazut pozele in grup. Doamne ce inalta este Ruxi, iti seamana bine de tot. Cand ma gandesc ce greu ti-a fost in sarcina si ce frumusete de fata ai acum.
Si Mihnea la fel ca intotdeauna, Fat-frumos, inalt si bine facut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici de pe litoral
noi suntem la mare, mai avem o sapt de stat pe aici, regret doar ca nu vom fi in Bucuresti cand minunatul meu finut face 6 lunite, dar ne luam noi revansa

otiiii doamnee ce putin mai e, ce frumos arata 39+, multa sanatate, putere si nastere usoara

Mrandolina noi suntem in mamaia, daca aveti plimbari in zona pioate ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

F pe scurt ca e Danut fff suparat pe viata azi: deh, daca am poftit la cafea azi, e nervoshel!
PAXELA, pupam dulce naseii si comorile lor, bataita pt luat revansa, acceptam sa fie vb doar de pupicei, sunteti niste draguti si deosebiti, ne e tare dor de voi. Cum se simt copiii la mare? Ce cura indelungata de aerosoli, super tare!
OTILIA, hai nu nasti si tu pe 10 ? Sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine. Imi dai emotii cand faci pauze cu scrisul tot timpul am impresia ca ai intrat in travaliu. NU uit cand eram eu in travaliu si m-ai sunat, tu vorbeai eu strangeam din dinti, in acelasi timp incercam sa prind ideea despre ce vorbeai ca sa nu ma fac de kko ca vb singura. Iulia draga noastra, te asteptam cu emotie si nerabdare!
EVELINE, cum te mia simti?
FELIS, baga siu tu niste poze cu MIhaita la mare, ne e dor de el.
Cand eram la mare, ne-a zis paul (fara sa fi vorbit despre voi) ca ii e dor de mihaita si ca isi aminteste cand se juca cu el la el in camera.

Mergi la inceput

Otilia, hai, te asteptam cu vestea ce mare!!

Onitza, multumesc de intrebare, sunt bine. Azi am facut un drum la Iasi pentru eco de 32 sapt si totul e Ok, in grafic, are deja 1715g...

Am pus si eu vreo doua poze in semnatura, mai noi, sa ne vedeti...

Mergi la inceput

Wow Eveline ce burtica mare ai, e cam cat a mea. Bia e de o frumusete rapitoare

Ana incepe luni scoala si macar pot spera sa merg cu ea de manuta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Wow Eveline ce burtica mare ai, e cam cat a mea. Bia e de o frumusete rapitoare

Ana incepe luni scoala si macar pot spera sa merg cu ea de manuta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Saru' mana Otilia!
Wow, zici ca o duci luni de manuta...urmaresc odiseea ta si incepeam sa cred ca se apropie momentul...mai, am niste emotii ...iti tin pumnii!
Unde mai pui ca si la mine la odisee au inceput sa apara puii...pur si simplu nu-mi vine sa cred!

Mergi la inceput

Neata!

A venit si ziua de 11. Eu maine am termenul fixat de ecografist
Asa ca pap si iar hop sa mai iau mancare. Am si eu un stres, sa-i las cu frigiderul plin ca la noi se consuma nu e de joaca.

Eveline asa sper. Asta presupune sa nasc in curand si sa stau doar o zi doua la spital. Noroc ca scoala e vizavi de casa, n-ar fi un efort mare deplasatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna dimineata!

Am intrat pe fuga sa o incurajez pe Otilia si sa-i fac un pic de galerie,sa fie bebelusa cuminte sa o conduca pe Ana la scoala si apoi sa vina sa o vedem si noi.

Noi la scirbici,am fost in concediu la mare la greci,ne-am strecurat printre 2 greve si ne-am simtit f bine.
Andrei a crescut,e o gaita slabuta,un pui iubitor si cuminte.
Ne-am mutat la casa ,e prima vara in care ne bucuram de gradina si incercam sa ignoram urita asta de criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, si eu am emotii cat casa pt tine si Iulia. Am intrat sa vad daca ai nascut, cred ca fetele abia asteapta sa isi cunoasca surioara. Ii uram Anei un an scolar minunat ! Daca vei putea imortaliza prima zi de scoala, sa ne arati poze. Probabil ca se va intampla dupa ce nasti. Ah, abia astept sa o vad pe Iulia Alexandra.

Noi azi incepem diversificarea. Ieri am fost la doc Palicarie care e pediatru-nutritionist. Am aflat multe lucruri interesante despre alimentatia bebeilor si le voi pune in aplicare. Azi la 14 servim, sper cu succes, 2 lingurite supa de morcov, pastarnac, dovlecel si ceapa (aruncata dupa ce fierbe). Sper sa ii placa . DUminica ajungem prin Brasov, suntem plimbareti vara asta.

Mergi la inceput