Comori de nov-dec 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 5
paxela spune:
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/Iulie2010?authkey=Gv1sRgCPHg-7ivwpj14AE#
am pus pozite noi
Try, bine ai revenit, ne era dor de tine , ma bucur ca sunteti bine
Mirandolina, super distractie pe voi
oti, doamneee ce putin mai ai ...... cum esti?
onitza spune:
TRY, cand l-ai descris pe Alex parca citeam randurile despre paul al meu. Asa ca tind sa cred ca este vb despre presonalitatea specifica varstei ... desi am vazut si copilasi de 5 ani cumintei si care isi ascultau parintii macar in public...eu am o parere f buna despre Silviu al ALexei..nu am vazut niciodata in cei 5 ani o iesire ceva, o nemultumire, bv lui! Probabil ca mia conteaza si "materia" in sine, cum se naste copilul. Ma bucur mult sa aud despre Adrian ca e bine, face progrese si cel mai imp este ca se simte f iubit in sanul familiei. Uneori cand ma uit la Danut parca il vad pe Adrian al tau, mi se pare ca seamana un pic cu el cand era micut.
In seara asta am fost in vizita la nasi....mai are rost sa spun ce copii cuminti are???????????????? Culmea ca paul a fost relativ intelegator fara crize avand in vedere stratul cu bunicii o sapt...Alexa m-a fascinat cu tinutele de serviciu, imbina cu succes eleganta cu tinutele sexi, o avantajeaza la maxim, nasul tb sa fie tare mandru de sotia lui!
monica-elizabet spune:
onitza, astazi mirela din urlati a primit pachetul de la tine pentru tot ajutorul dat si iti multumesc si eu si ea
era tare fericita, a spus ca si body-urile mai micute tot ajuta pentru alti 2 baietei care-s inca in burtici
pe toate si va doresc Duminica placuta
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
Suntem si noi prin zona. Ieri am fost la plaja, desi stiu ca fiind la "perioada" nu a fost o idee buna, iar seara am plecat in Cta. Nu va zic ce rau mi-a fost la intoarcere... S-a cumulat si cu o raceala ce imi da tarcoale de 3 zile si vai de steaua mea...
Am plecat la teatru in Cta, sa il vedem pe maestrul Radu Beligan, insa am facut 45 de km sa aflam ca piesa s-a jucat cu o seara inainte De oftica am intrat concert Phoenix, ca tot eram imbracati "pruna"
Important a fost ca ne-am distrat. Nu va mai zic ca la Phoenix castigasem 2 bilete pe net si le-am dat unei colege, iar eu aseara le-am cumparat...
Copiii i-am trimis la mama, ca a venit sora mea la ea si are cine sa stea cu ei. Azi nu am mai calcat pe plaja, ma refac si poate iesim putin diseara...
Pupici tuturor si distractie placuta!
SMS la 858 pentru copii
paxela spune:
neatza, ce liniste pe aici
Oti tu ce faci?
pe onitza o iert ca ea e la mare , dar restul , unde umblati?
Silviu ieri a inceput sa mearga singur pe bicicleta cu 2 roti , unde e baiatul meu mic???? doamne cat de repede cresc.... vreau bebe mic, dar nu va grabiti, nu alt bebe ci imi e dor de momentele cand erau mici si dependenti parca prea repede cresc si se maturizeaza
Otiliav spune:
Alexa iti dai seama cum ma simt eu ca Ana incepe peste cateva zile scoala
Mai am o speranta, ca Iulia seamana cu ea
Mi-e tare greu sa scriu des asa ca daca tot am pus poze, intelegeti voi cam cu ce ne-am ocupat timpul in iulie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
onitza spune:
Ne-am intors de la mare, suntem bronzati, copiii cer iar la piscina, paul ma bate la cap mereu, dar si daniel scoate limba, semn ca i-a placut mult balaceala. Noi suntem ocupati acum cu despachetatul, spalat si aranjat rufe, ne luptam si cu canicula, e fff cald, daniel sta in pielea goala ca transpira f mult.
MONICA, ma bucur ca a primit hainutele, mi-a zis si mama de dim ca s-a dus sotul mirelei la unchi-miu acasa sa le ia.
OTILIA, vaaai ce putin mai ai pana nasti! CUm te simti? SUnt sigura ca va semana cu ana, nu-mi vine sa cred, cand a trecut timpul? Cand incepe mai exact ana scoala?
Ma duc la treaba, va puuuuuuuuuuuuuuuup, am sa revin cu poze cnad pot.
OTI, daca poti da un semn cand incepe travaliul, sunt cu gandul la tine!
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Vai, cate poze frumoase am vazut
Otilia, sunt asa frumoase fetele tale, m-am topit uitandu-ma la pozesi tu ai o burtica!!!Mai un pic si ne dai vestea cea mare.
Ioana, din ce vad tare bine v-a prins concediu si au crescut copilasii.Sunteti o familie tare frumoasa!
Alexa, imi place de nu mai pot poza astasunt asa dulci.
Mirandolina, am vazut si pozele voastre...chiar asa, sunteti fratii mai mari pentru copilasi.
Aaaaaaaaaaa, si era sa uit(varsta ce sa-i fac)Super pozele de la intalnire ... am vazut o gasca de pitici frumosi si veseli si mamici tot una si una.
Noi suntem bine, nimic nou sub soare, joaca toata ziua ca mai un pic si incep serviciul.In 23 s-a terminat cu huzureala.Am mult de lucru in clasa sa o pregatesc pentru bobocei.
Poze n-am mai incarcat, doar asa cateva cu ce am lucrat pentru Diana, la mine pe blog.
Vasi va doresc sanatate si bucurii!