astea sunt ultimele vesti de la oti la 22 la ea la odisee
Eu astept sa adorm sagetelele si ma duc iar pe capul astora la spital. A inceput sa curga si ceva sange dar am sunat la spital si au zis sa mai stau pe acasa o ora doua daca nu e hemoragie serioasa. Contractii tot n-am asa ca mai mult ca sigur nu ma opresc la spital, iar ma duc singurica cu masina pe autostrada . Sper sa gasesc o moasa mai draguta ca cea de data trecuta.
asa cahai Iulia
oti multa putere si curaj
Hai Oti
ultimele noutati Oti este la spital cu dilatatie 5, deja are peridurala montata, a vorbit onita cu ea de dimineata
7 cm , apa nerupta, am mancat si beau a doua cafea, ma plimb sa cboare bb ca este cam sus.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra
HAIDE IULIAAAAAA!!!!! CURAJ PISICUTA MICA, COBOARA TU FRUMOS CA UN LUCEAFAAAR!!!! STIU CA E BINE LA MAMI IN BURTICA DAR TARE TE MIA VREA IN BRATE IAR NOI SA TE VEEDEM IN POZEE!!!!
OTILIA, sunt cu sufletul alaturi de tine, curaj, rezista ca o sa te vezi cu printesa in brate in jur de ora 16.00. Am zis!!!
Tre sa plec la ziua cumnatei mele...noroc ca are calculator, ne "vedem" acolo! 32+ Darian si mamica de
Bianca
F5, F5, F5, Oti n-a nascut, "pandesc" ora 16 ca tot am estimat eu ora la care va naste.
Scriu repede pana nu ma dau afara din spital. Am facut dus si trebuie sa plec la hotel.
Am scris aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155143&whichpage=18 pe scurt.
Va multumesc de sustinere, chiar am avut nevoie de niste pumni stransi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra