Comori de nov-dec 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 13
FELIS spune:
Buna ziua si de la mine... alte poze de la botezul lui Casian
Otilia... felicitari mama de 3 fete... sa fiti sanatoase si tati sa aiba grija de 4 fete frumoase...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Ei cum ma faceti voi sa stau pe net
Sa fie sanatos micul crestin si sa va fie de bine petrecutul!
Ce aglomeratie de mamici sexy pe metrul patrat.
Alexa si Miria in rochite cu roz, tineresti
Felis in bleu, te prinde super bine culoarea
Ioana e topita dupa Daniel, ati remarcat cum isi tine puiul in brate
Damiana, m-a uimit cat de mare este pe langa baieti si doar e cu 3 saptamani mai mare decat Silviu. Ce inaltime are ca apreciez asa minim 10 cm peste Ana?
In schimb decat aici l-am vazut pe proaspatul botezat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
paxela spune:
oti ai perfecta dreptate
ma duc sa incarc si eu pozite de la botezul celui mai cuminte copil pe care l-am vazut vreodata, felicitari mamico pentru cum ai avut puterea sa il obisnuiesti
Casi este o pausa , nu un bebe , rade mereu, sincer nu cred ca stie sa planga, mataie asa timid cand chiar il deranjezi tare in res este o masinuta de ras, un copil exemplar
miria_cristina spune:
Multumesc, fetele, pentru cuvintele frumoase si pentru ca existati in viata noastra! Chiar ma simt implinita cu copilasii mei, iar Casi e cu mult mai cuminte decat Dami care a fost foarte linistita cand era micuta.
onitza spune:
Salutare,
Super pozicile Felis.
OTI,ce fac printesele? V-ati acomodat?
Azi am fost la doc cu amandoi. Daniel are 7,800 kg si 68 cm. Doc e un pic ingrijorata ca i se inchide fontanela prea devreme a zis sa rarim cu vigantolul. In rest, e f multumita de cum evolueaza daniel cu papica. A luat 400 gr in 2 sapt. Paul are 1,20 m si 23,4 kg. A spus ca e f ok pt varsta lui, un pic ingrijorata ca e cam cocosat, a zis sa il dam la inot si gimnastica.
Fug, plange tero.
eveline spune:
Ce mai faceti fetelor?
A venit racoarea, in sfarsit, mai respir si eu... Am impresia ca sunt pe ultima suta de metri, cu toate ca nu ar trebui. Insa la odiseea la care sunt acum au inceput sa apara bebeii...chiar si ai celor care au avut acelasi DPN ca mine...ma cam ia cu fiori.
Sper ca sunteti toate bine!
34+ Victor Darian si mamica de Bianca
paxela spune:
La multi ani ! finutul meu scump, sa cresti mare si sanatos
La multi ani! tuturor Alexandrilor si Alexandrelor, mai asteptam vesti de la mamicile voastre
si daca tot am promis de acum 100 de ani:
poze botez
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paxela La multi ani ! finutul meu scump, sa cresti mare si sanatos La multi ani! tuturor Alexandrilor si Alexandrelor, mai asteptam vesti de la mamicile voastre si daca tot am promis de acum 100 de ani: poze botez Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , |
Superbe pozele, se vede ca v-ati simtit minunat!
34+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
onitza spune:
Nasica draga multumim pentru urari, pupam si noi pe Ionut, am incercat sa ii uram dar nu ne=am nimerit deloc cu tel de ziua noastra. Oricum noi ne=am gandit la el si il iubim nespus.
Ce mai faceti dragelor pregatiti copiii de gradi/scoala? Cam slaba activitatea pe aici daca mai stateam un pic va gaseam pe pag 3. Noi am dus pe cel mare la moreni sa isi mai faca de cap o sapt la bunici si am ramas cu zgubi mic. In wee ne vom face de cap dar nu spun deocamdata nik , cel mai bine revenim cu poze, nu? Sper sa fie ok am un pic de emotii cu danutz dar sunt optimista.
OTILIA, ce mai face Iulia? Tu cum te simti ? Elisa ce prostioare mai inventeaza? Ana cum e cu scoala? Va pupam dulce
EVELINE, cum te simti? Cam din sapt 35 a inceput greul la mine, dar sper ca tu sa nu il resimti si sa te bucuri pana la sf de sarcina. Pupam printesa.
FELIS, ce mai face MIhaita? Il mai duci la inot? Vreau si eu pt paul ne-a recomandat doc dar nu stiu nici acum unde mai ales ca venit frigul.
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
Ne mai tineti minte? Eu cat pe ce sa uit si cum ma cheama... Au trecut caldurile, am avut tot soiul de musafiri la mare si astfel in fiecare seara am avut program intens de iesiri in oras si la plaja.
Din pacate viata mi-a dat o palma grea cand am fost nevoita sa accept ca tata se stinge sub ochii mei si dupa doar 3 zile de semi-coma cand a suferit cumplit, l-am pierdut definitiv. Vedeam ca e ceva in neregula, mama si sora imi spuneau ca nu mai e cale de intoarcere insa ... am sperat pana in ultima clipa... Astfel ziua de 23 august si-a schimbat insemnatatea pentru noi. Copiii au participat la funeralii si sper sa nu fi ramas cu sechele, cel putin acum par ok. Au fost tristi cand au realizat ce inseamna niciodata, cumva pe intelesul lor... au fost intrebari si raspunsuri pe care sper ca le-au asimilat cat au putut de bine.
Mi-a ramas un gol imens in suflet si sunt zile in care imi vine sa sun acasa sa intreb ce mai face... Mamei i-am plasat 2 pustani nazdravani pentru ca macar primele saptamani sa isi faca de lucru cu ei, desi astia i se suie in cap de rasfatati ce sunt acolo...
Citat: |
citat din mesajul lui onitza MIRANDOLINA, sanatate puilor si multa rabdare si putere voua, parintilor. Uaf, tare greu e pt o mama sa isi vada copiii suferind. Pupam flacaii sa treaca urata de enterocolita. Sa ne tii la curent. |
oti e o placere sa le vad pe fetele tale! Cat sunt de frumoase, si parca ar fi trase la indigo
miria am vazut bb frumos foc si imi face pofta, zau! L-as papa tot, cu poponeata aia a lui in sus cu tot!
ptiuuuu! vad si botezul lui Casiam unde copiii Alexiei fac furori! Paul pare in elementul lui, iar Danut trece din brate in brate Damiana e o printesa desavarsita, cu un cap peste toti! Il zaresc undeva si pe Mihaita (Felis) dar data viitoare nu fiti zgarcite si mai puneti poze cu el heeei! si ce nasi fericiti! Ioana tu arati betoanca rrrrau!
Noroc cu Felis ca vad si eu baiatul bucurandu-se de peisaj! Am recunoscut de indata Lacaul Vidraru si duc dorul unor calatorii... Transfagarasanul mi-a ramas la inima si mi-am promis sa il mai trec ... bine ca voi v-ati distrat si Mihai s-a bucurat de iesire!
onitza Daca va puteti aranja programul si bugetul, du-l pe Paul la inot, le face super bine copiilor! Cat despre dimensiuni...mi-a rusie sa spun ca Matei imbracat are 18 kg si inaltime 116.... il bate vantul...
cat despre gradi...sunt total dezamagagita... L-au inscris pe Matei tot in grupa pregatitoare, desi am anuntat ca v-a mai sta la gradi inca 2 ani. Asadar mai face 2 ani de pregatitoare, pe langa cel de anul trecut...la scoala ma tem ca nu il va mai interesa deloc... Raspuns de directoare "ei si ce daca face 3 ani de pregatitoare? o sa ajunga olimpic! sau va dau dosarul sa il mutati la alta gradinita" ori asa ceva nu pot, abia l-am mutat aici, aproape de casa, cu logoped...acum unde sa ma mai duc???
Niciunul din copii nu mai vroia la gradi, vor aventuri noi de parca toata vara nu asta le-am oferit... i-am incantat cu rechizite de anumite marci si poate asa sa le mai vina cheful...
Nu stiu de ce, de la munca nu mai am acces, asa ca o sa imi mai fac ceva timp pentru voi de acasa... desi, intre 2 inoturi, pomeni si serviciu...nu stiu cand! Va pup si va doresc sanatate la pici si o toamna cat mai placuta!