Comori de nov-dec 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 14
misticgirl spune:
Buna, fetelor. Imi cer scuze, nu am apucat sa va mai citesc si sa postez de ecva vreme, dar sunt la serviciu si renovam casa, in asteptarea lui bb 2.
Vroiam sa va spun ca lui Nicholas i-a cazut primul dintisor (unul din mijloc, de jos) pe 18 august
Comorile voastre au inceput sa-si schimbe dintisorii?
Legat de greutate, Nicholas are 17,5 kg , il bate vantul, dar nu prea are cu cine semana mai gras si de mancat, mananca de gura noastra. Inaltimea nu o stiu, nu l-am mai masurat de mult (oricum nu este f mic de inaltime, dar nici cel mai inalt din grupa).Atata timp cat e sanatos, jucaus si vesel, nu conteaza ca este mai slabut.
Cand incepe gradinita? Pe 13 septembrie?
Claudia 29+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
eveline spune:
MIRANDOLINA condoleante, cuvintele sunt de prisos!
35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
paxela spune:
Mirandolina, condoleante
Noi incepem gradi pe 13, cu amandoi, parca zboara timpul asta deja si ea la gradi... inca putin pana la scoala.. brr cam repede
kg... pai are vre-un sens sa le spun, facem parte din categoria... grea 15,8 la 1m si 5 -10 cm in timp ce delia are 14 si 98 cm, asa ca nu va mai plangeti ca ii ia vantul pe ai vostrii ca nu e cazul e ocupat cu al meu
dintisorii inca nu ii schimbam, nu dau semne de miscat... mai e timp desi deabia astept avand in vedere cariutele de pe ei
monica-elizabet spune:
mirandolina condoleante...Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau
pe tine si pe copilashi
noi suntem relativ ok(Alex racit cobza si tuseste) si banuiesc ca o sa i-o dea si sorasii...speram totusi sa ne treaca pana luni sa incepem scolile ok
pe toate
roserb spune:
Hello tuturor !
In primul rand felicitari Otilia, sa va traiasca bebelina cea mica ,este o frumoasa, la fel ca fetele "mari"; esti o eroina, si iti doresc putere si rabdare sa le faci faza mandrelor! Te admir foarte tare iar din exterior , parca pare ca te descurci foarte usor si foarte firesc, nu stiu cum faci :) (sau ne pacalesti tu asa)
Paxela, vad ca ti-ai gasit vocatia, sa va traiasca finutzul cel nou si , Miria, l-am vazut in poze, ai facut o frumusete de baiat, sa va bucurati de el!
Mirandolina, condoleante, imi pare rau...
Monica, sanatate copiilor, sa se faca bine in timp util! Poate vorbim un pic cand ai timp :)
Noi ne-am intors sambata din concediu, ne-am detasat total in cele 2 saptamani, nu mai stiam nici parola de la calculator : )), a fost frumos dar a trecut repede ca orice vacanta. Asa ca ne pregatim de scoala/gradinita si intre timp muncim cu spor.
Mihnea a schimbat ambii incisivi centrali de jos, si astept cu maxima nerabdare sa ii schimbe si pe cei de sus, care sunt retezati...
Roxana&Co
Otiliav spune:
Multumim de urari.
Si din partea noastra de sf. Marie dar si pentru Sf. Ana
Roserb, normal ca va pacalesc. De duminica sunt singura cu toate trei asa ca distractie grupa mare . Noroc ca au fost cateva zile fara ploaie si a fost mai simplu. Le-am scos la gradina, cu haine usurel, au mai servit masa afara adica in traducere au facut mai putina mizerie in casa.
Ah, cheia succesului e ca am pacalit-o pe Iulia cu suzeta. Asa e galagie mai putina cand sunt solicitata de cele mari. Bine, acum sa nu credeati ca e mereu perfect. Sunt si momente cand nu pot sa ma impart in 3 si una cel putin trebuie sa astepte dar asta este.
Oare ce face Fulguletzul nostru. S-a topit de caldura? ca eu asa ma gandeam ca daca la mine a fost cald la ea clar a fost canicula
Claudia, sper ca n-ai mai avut probleme cu sarcina.
Mistcgirl,
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
monica-elizabet spune:
multumim de urari de Sf Maria si La multi ani! si din partea noastra Mariutelor si Marinilor
si La multi ani! pentru astazi Anutelor
cu totii sa fiti sanatosi
Oti, esti mamica eroina
Roserbina, bine ati revenit, am inteles ca artele o sa le incepem prin oct...le asteptam cu drag si dor...si mai ales intalnirile cu voi
pe toate si pe copilashi ...in caz ca nu mai intru va doresc de pe acum un an scolar/gradinar bun cu multe succesuri
mirandolina spune:
Si eu care credeam ca ati scris pagini intregi in asteptarea gradinitei/scolii vad ca n-am pierdut prea multe
Si noi cu greu spre grupa pregatioare, al doilea an, ca asa se invata aici, ca sa ii facem olimpici, nu v-am spus? I-am zis directoarei ca il vreau inca 2 ani la gradi si n-a parut incurcata, cica dupa 3 ani de pregatitoare o sa fie cel mai bun Traim si vedem, ne adaptam pe parcurs
Maine dimineata trebuie sa stau mai mult cu Matei, care va avea deci colegi noi, doamne noi, dar mai ales o clasa noua si noi inca nu stim care Anul asta nu au afisat listele pe usa
Adam nu se dezminte si azi noapte si azi a facut febra, cred ca gatul ii da de furca. I-am pus niste cartof cu spirt, ii mai dau un Decasept si poate scapam cu atat. Daca nu, va trebui sa inceapa dupa ce il pun pe picioare, dar asta inseamna sa stea mai mult la mama (bun pentru ea, dar si obositor).
Azi am fost la cules de nuci, iar copiii au trait-o ca pe adevarata aventura, ne-am distrat in aer liber si imi pare bine pentru noi toti
In rest, aveti grija de voi, sanatate multa si succes in noul an!
onitza spune:
MIRANDOLINA, de cateva zile ma chinui sa imi exprim si eu regretul pentru pierderea suferita, condoleante, e f mare durerea, te cred, vor trece ani buni pana vei simti ca timpul amelioreaza marea suferinta, ai noroc cu minunile de copilasi din jurul tau care te iubesc nespus si te mai fac sa uiti un pic.
Azi am avut pe Daniel incredibil de schimbator si imprevizibil: in prima jumatate a zilei a fost ingeras, in al doilea i-au aparut cornitele. Am fost o "fuga" de 3 ore jumate in IOR din care 2 ore jumate mi=a urlat iar 20 min a dormit ...eram tampa la un moment dat, vorbea mihai cu mine si eu incercam sa imi aduc aminte cum e cand nu urla. Doamne si cand ma gandesc la cat si cum ma plangeam ca mi=a fost greu cu paul, ca ar fi fost el copilul rau, imi dau seama ca se paote si mai si. GAta, l-am parat destul , sa mai spun si noutati, nu?> E mai precoce decat a fost paul la 7 luni: spune mama, tata, papa, nana, dada; din fund se pune pe burta si in 4 labe, in patut nu il pot lasa nesupravegheat ca se ridica de fund si picioare, deci sanse mari sa cada-n cap. Il cert cand ma musca de tzatzi, iar el rade la mine, maaare terorist am la usa; noptile nu le mai dorm demult ca avem treziri sa simtim ca e un copil mic in casa, nu?? Azi dupa ce l-a impartasit nasa, a dormit asa frumos si linistit ca am invitat-o in fiecare zi sa repete experienta, ce bine a fost azi in prima parte a zilei!!!! Asaaaa, trecand peste micile neplaceri ale mele, ma gandesc cu placere ca maine incepe paul gradi si cu un pic de emotii ca are o doamna noua, sper sa faca treaba buna, mai ales ca sunt si ei ultimul an de gradi. Of, vreau sa il vad si daniel la 6 ani, fac precum ai mei: oi mai trai sa il vad asa mare?
Le doresc micutilor nostri un an plin de entuziasm si linistit, iar pentru d-na invatatoare Mihaela, sa aiba elevi buni, silitori si isteti foc!