Comori de nov-dec 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ioana am citit ca vii la Bv (we trecut). Imi cer scuze ca nu am dat nici un semn. ...am fost plecati la o nunta la ai mei si ne-am intors luni seara. Poate mai veniti.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sigur as fi tinut minte un baiat asa frumos , mai rar . Deloc nu seamana cu Damiana.
Iar tu mami daca mai zici ca esti mai grasa decat Ioana, zau ca va urez o burta ca a mea acum si picioare de elefant. Pai tu pui poze www.flickr.com/photos/14464962@N05/4638144175/" target="_blank">asa si mai vii cu texte
Aloo, pai eu n-am tupeu sa-mi arat burta de cand am nascut-o pe Ana asa ca fii serioasa.
Aici puteti vedea burtica meu, piciorusele subtirele dar si pe Iulia cu ochii deschisi. De data asta sunt sigura ca-i frumoasa

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

M-am indragostit iremediabil de Iulia, e o papusa frumoasa foc!!!!!OTILIA, ai timp sa dai jos kg in plus, eu te stiu constiincioasa si sunt sigura ca atunci cand vei putea, te vei apuca de un regim , in plus ai trei fete cucuiete dupa care trebuie sa te tii. Te consider o femeie implinita, este o mare realizare ca ai copiii sanatosi iar tu esti in putere sa cresti fetele frumos sa le o oferi o educatie buna. In plus, probabil ca tu acum ai retinut apa multa in organism eu asa cred.

MIRIA, eu nu vazusem poze cu tine si caruciorul, e clar, ne-ai vrajit de la inceput ca esti grasa. Pai eu nu am mai avut bratele asa subtiri si ferme de cand eram la colegiu. In plus, vorba Otiliei, nu mi-am mai aratat burta de cand am nascut pe paul. Felicitari pentru silueta de acum, esti sora mai mare a copiilor nicidecum mamica, sotul terbuie as fie tare fericit cu tine la brat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, mii de pupaturi pentru laude, dar e o poza cu mine si Dami. Nu e recenta. Acolo aveam vreo 54-53 de kg si era in vara cand o aveam pe Dami mica.

Mergi la inceput

MI-a trecut prin cap ca poate e Damiana in poze, mi-ar fi venit greu sa cred ca la 4 luni puiutul tau sta asa bine in fundulet, dar cine sa se uite atent la copil cand mami arata asa de bine in poza???? Oti, ce teapa ne=am luat, ha??!!!!

Mergi la inceput

Mai mami e clar, ma misc in reluare, m-am uitat iar pe pozele tale simteam eu ca am omis ceva, si anume RADIEEEEEEZI de fericire!!!!!!! Un zambet asa curat si o privire mai patrunzatoare ca a ta mai rar mi=a fost dat sa vad! MI-e clar ca esti fericita si implinita! Imi faci pofta pt bebe 3, din pacate nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ah ce pacaleala asa la prima vedere. Dar oricum sunt convinsa Miria ca arati bine, e gena buna, dar esti tu prea drastica cu tine.
Nici eu nu m-am gandit ca e un bb mai mare plus ca poza era din profil cu bb, caruciorul si bb nicidecum roz

Ioana, stiu eu ca se poate dar ce-ti veni. Tu acum ai un bb, nici n-a crescut bine Daniel si gata vrei bb3. E cam greu cand e diferenta mica.
Apropo, tot uit sa te intreb. Ce mai face casuta voastra?

Ai dreptate sunt tare fericita cand le vad roind pe langa mine sanatoase. Nici nu-mi vine sa cred ca am nascut si totul e bine si frumos. Si evident ca nu ma visam eu mamica de 3 fete blonde cu ochi albastri. Iulia pare brunetica dar sigur se va schimba parul, ii vad puful blond la baza.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Otilia, sunt superbe fetele tale. TOATE. Sa fiti sanatosi ca sa va puteti bucura de ele.

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

OTILIA, cu casa stam pe loc. Ne-a tras ING-ul o tzeapa , cred ca nu au vrut sa mai dea tipul acela de credit, ca au trimis un evvaluator si ne-au subevaluat terenul fapt pt care nu ne-am mai incadrat la suma solicitata. Acum umblam sa depunem acte la CEC BANK deocamdata este singura banca ce a dat drumul al reglementarile programului prima casa 2 -de constructii case. Pe net si la tv au dat lista cu vreo 13 banci daca nu si mai mult care vezi doamne ofera acest tip de credit dar nu e adevarat. Asa ca acum desi am depus marea majoritatye a actelor stii cum sunt bancile ca se tot trezesc ca le mai trebuie si pe mama si pe tata si ne freaca cu actele , alt timp pierdsut dar ce sa facem, dam inainte, cumva o scoatem noi la capat....

AM fost la botezul lui Casian, un bebe dulce si cuminte foc. Acum pun poze sper sa se incarce mai rpd ca merge greu netul. Ne-am intlanit cu Felis, delicata cum o stiti, calma si calda, iar MIhaita tare sociabil, iubaret si vesel.

Mergi la inceput

POZE BOTEZ GEORGE CASIAN

Mergi la inceput