Comori de nov-dec 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 11
miria_cristina spune:
OTILIA - Ti-am vazut ingerasii. Mai sunt speciale fiecare in parte. Pe fetele tare ar trebui sa i le arat sotului meu sa-i fac imina rea. Cred ca era vesnic turmentat sa aiba 3 pasarici care sa i se arunce de gat cum face fii-sa.
Sa fiti sanatosi cu totii!
miria_cristina spune:
ONTZO - Vezi, pentru ca esti tu grasa te-am invitat. Stai langa mine si o sa te vezi scobitoare.
miria_cristina spune:
Si lasand tot hazul la o parte, eu nu-mi revin de ieri, de cand am aflat de tragedia de la spitalul Giulesti.
Acolo am nascut de 2 ori si in sala respectiva am alaptat pentru ca aveam cezariana.
E ingrozitor si desi incerc sa fac cate ceva sa ma abat de la ganduri, nu pot sa uit stirile.
Saracele mamici!
Bietii nevinovati!
onitza spune:
MIRIA, si eu sunt la fel de socata si cred ca tot poporul roman. Vai de bietele suflete nevinovate dar si de parintii indurerati care au ramas sa sufere. Numai in locul lor sa nu fii in aceste momente terifiante. Aseara nici nu i=am mai facut baie lui daniel, am stat cu sufletul la gura sa vad cum sunt salvati copilasii, eram sigura ca toti vor fi salvati, dar din pacate unii din ei sunt deja ingerasi.
Sa ne bucuram de ce ne-a oferit Dumnezeu si sa nu ne mai plangem de toate nimicurile zilnice.
mirandolina spune:
Subscriu si eu tristetii generale care ne-a cuprins dupa tragedia din Giulesti. Am plans dimineata la stiri cand am revazut imaginile...
In alta ordine de idei am cercetat cu atentie pe tatic de Bianca (eveline) si raman la parerea ca e A TA tati e mai buflei si nu imi dau seama
paxela si miria sanatate si putere sa le faceti pe toate cum se cuvine. Cu laudele onitzei nici numa indoiesc ca Alexa e o nasica de milioane
otilia ti-am vazut fetele si ma gandesc cu surprindere ca au trecut anii si iata, primul scolar din gasca ne arata o poza de album
Noi am dat-o oleaca in bara... Matei a varsat ieri seara si chiar si peste noapte, si asa cum era de asteptat au intervenit si scaunele moi. Dimineata la 4 l-am dus la urgente pentru 1 ml de dexa si 1 ml de no-spa, asa ca azi peste zi i-a fost cu mult mai bine, motiv pentru care am ales sa nu ii administrez ampicilina injectabila recomandata. Nu cred capoate schimba ceva in caz de enterocolita, mai ales una fara complicatii ca ale noastre.
Ca s anu se lase mai prejos, Adam a varsat si el de 2 ori si are scaunemoi, insa la el am inceput administrarea tratamentului mai repede (coopereaza mai usor) si sper ca peste noapte sa ii fie bine. Maine vor manca de regim si antitermice regulate. Sa speram ca va fi suficient.
In rest ...murim de cald...
Otiliav spune:
Ioana tot uit sa te felicit pentru alaptatul exclusiv in primele 6 luni. Esti tare mami
Miria, noroc ca o sa fie Alexa nasa ca asa poate iti vedem si noi baiatul. Ca tu fusesi tare secretoasa. Linkul de la semnatura cu poze nu ne ajuta deloc, degeaba i-am dat click
Si ce zici, ca te mai bagi la o fetita? Nici nu ma mir ca e topit dupa Damiana, doar e "fata lui tata" si frumoasa si desteapta si lipicioasa, ce mai vrei. A ramas fara arme in fata ei.
Mirandolina, multa sanatate pustanilor!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
onitza spune:
OTILIA, m-ai facut sa rosesc. A fost si este un chin pt mine alaptatul, dar ce nu face o mama (cu fixuri in cap ) pentru puiul ei? Cand il vad cat este de dependent acum si de atasat de mine imi da putere sa continui. DOc Palicarie (o doc f buna) mi-a spus ca ar fi bine daca as rezista sa ii dau san pana la un an. Sper sa rezist.
Azi am fost la cresa, m-am gandit ca poate am noroc sa o gasesc pe directoare sa il trec si pe danut pe lista de asteptare pt sept 2011, dar toata lumea e in concediu. Voi astepta pana la sf lunii cand incerc iar. Tot azi am facut BCG-ul, a fost f cumintel. Alta veste buna este ca in loc de supa azi a iesit piure, din: morcov, pastarnac, salata verde , o lingurita de ulei si a papat tot. Imi venea sa sar de bucurie, Doamne ce sentiment placut cand iti vezi copilul ca accepta mancarea! Sper sa o tinem tot asa! A si dormit azi 2 ore legate, am baiat cuminte.
Paul e la bunici,se intoarce vineri, abia astept!
MIRANDOLINA, sanatate puilor si multa rabdare si putere voua, parintilor. Uaf, tare greu e pt o mama sa isi vada copiii suferind. Pupam flacaii sa treaca urata de enterocolita. Sa ne tii la curent.
OTILIA, cum va descurcati? ELisa doarme cu Ana acum si voi cu mezina? CUm reactioneaza ELisa? La ea ce ma astept la ceva scene de gelozie, dar sunt sigura ca ii arati f multa dragoste si ei si totul se va rezolva de la sine. Tu cum te simti?
Otiliav spune:
Eu dorm cu piticele in dormitor, se mai trezesc una pe alta de aceea e important ca Elisa sa nu doarma mult ziua ca sa fie ok noaptea. Si incerc sa-i bag suzeta Iuliei. Ana merge la scoala si trebuie sa fie odihnita, nu?
Nu intelege ca nu pot sa o iau in brate si se supara. Mai rar merge la sot. De dimineata la 6 insa s-a trezit cand mergeam sa schimb bb in baie asa ca n-a mai adormit.
Noroc ca sunt cu Vlad acasa si ne impartim fetele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
miria_cristina spune:
Hai, ma OTILIA! N-am pus eu poze cu bebe pana acum?
Nu mai stiu, dar oricum ar fi sunt cea mai indragostita mamica din lume.
Ce ciori care isi lauda pruncul?! Eu cred ca sunt strut!
Uite aici cateva:
http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4767479914/
http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4904839486/