Puiuti de Randunici 2008 !! (430)
Raspunsuri - Pagina 9
mimonix spune:
Un chilot de dama fin(a), o maslina,ceva??? Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa , pana nu voi castiga, maslina culeasa 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Bine ai venit acasa, Zana! 
Mimo Hawaii scrie pe tine! Cand plecati? ![]()
Chiar acum la Viena se deruleaza o furtuna. Ce bine!!
A fost extrem de cald, 31 de grade la 9.30 seara!! Uf! Dar plooouaaa! 
Azi Matei a stat putin in chilotei, a facut pisu o data prin casa, in balti mici mici. Cand am vrut sa-i pun scutec a plans. Dar trebuia, ca ieseam pi Shientru! Cred ca aman putin operatiunea. Iar. Dar aseara a facut la olita. A zis ca face si a facut. Si a inceput sa spuna si el cuvinte, ba chiar si o propozitie scurta (Nenea nana).
Ma duc sa ma dusez, poate se termina ploaia pana termin eu, sa aerisesc in casa (cu fulgerele astea nu prea-mi vine...). Somn usor!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
O propozitie a facut si Dudu azi : KK MaK ! De la cine o fi auzit ?
Nu mai simt singura, predau microfonul!
Duamna 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
dudurutza spune:

si ceai pentru toata lumea
Tuchi felicitari, draga mea, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, si sa ai parte de iubire si fericire, in fiecare zi! Ma bucur pentru tine, mai pune un tacam
Am vazut o Clau frumoasa si vesela si puii ei
mi-au inseninat ziua!
Alice, s-a incheiat admiterea la master si a inceput admiterea la facultate. E frumos, intr-adevar, asta e unica motivatie pentru multi
Va doresc o zi frumoasa, plina de fericire

tuchita spune:
Buna dimineata!
Multam de
, Maria!
Si pentru felicitari!
Vad ca Mimo se intalneste cu Butucica in parc
, Kya e fericita ca are zana acasa, si Clau se distreaza pe la nunti!
Pe Gudinda o pup in mod special!
Eu sunt de garda....
ieri am dat bona afara!![]()
A facut circ, nu i-a convenit....parca eram la piata si negociam un kil de cartofi si nu era vorba despre 2 copii!
Anyway, inca una pe apa sambetei....m-a sunat aseara sa-mi mai ceara bani!
Copiii sunt in weekend la taxo, i-a luat de aseara si mi-i aduce duminica.
pe cine chem de luni....nu stiu, dar m-as risca cu aia de 21 de ani.
E curata, e spalata, e ruda cu cineva de la mine de pe sectie deci nu ar pune mana, e maritata deci nu se duce dupa altul...
si mai mult, copiii au placut-o si m-au intrebat mereu de ea.
Stiu ca cea mai mare problema e aceea ca s-ar putea sa nu-i controleze, insa nici cu doamna asta nu au dormit deloc la pranz si nu au mancat mai nimic...
fug la treaba, revin!
daciana.t spune:
clau am vazut poze de Razvi si Rebe 

superbe...si tu arati super 
mimo multam de info sunt de folos, deja am pus ochi pe o crema sa incep sa caut
kya ma bucur ca ti-a revenit zana acasa, acum va rasfatati amandoua
tuchi fa o incercare...cine stie.
nicoleta ma bucur ca te-ai racorit
si la noi a ploua pe dupa amiaza dar nu foarte mult, asa ploia de ora 5.
eu am dormit prost, foarte prost cu cosmaruri toata noaptea, ma trezeam ca vorbeam in somn cu fica-mea...pe care o visam ca vine la noi si ea dormea linistita la ea in camera, dimineata a venit sa doarma lanaga mine si eu am visat ca am pierdut copilu' iar am plecat cu pluta pe Dunare, va rog daca ma vedeti faceti-va mila de mine si pescuiti-ma 
o zi frumoasa tuturor, hai ca se poate hai ca e vineri 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mihutza11 spune:
Tuchi nasol cu bona..
acum m-am tot codit sa te intreb ceva.. sper ca nu te deranjez cu intrebarea.. dar sunt curioasa cum au reactionat copii la situatie.. daca nu vrei sa imi raspunzi aici, poate pe PM
.. sper ca nu te-am suparat cu intrebarea! 
Mica dansatoare
luny spune:
mimo, ce tare ai fost cu concediul
Hawaii sa fie!![]()
Cata, bine ca ai dat-o afara pe bona aia
.. sper sa fie ok tinerica
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Claudia, nasol daca ai inceput cu cosmarurile de pe acum!
poate trec!
Cand afli ce ai in burtica??
Mihutza, nu ma supar!
Copiii n-au reactionat rau...asta pentru ca M este un om absolut extraordinar care s-a purtat fenomenal cu ei.
el le face baie in fiecare seara, el le face laptele, de multe ori el sat cu ei sa ii adoarma...el sta cu ei cand sunt eu de garda.
Daca la inceput amandoi urlau la spalatul pe cap( nu stiu daca va mai amintiti ca ma plangeam cat de greu e cu spalatul) acum amandoi se roaga de el sa ii spele!![]()
are un m od de a vorbi cu copiii, de a le explica fiecare lucru absolut extraordinar.
nu zice niciodata NU fara sa adauge si motivul pentru care e NU, are fermitatea aceea in voce care il face pe un copil sa asculte ( care la mine devine tipat!)
Am invatat eu multe de la el cum sa ma port cu copiii mei, cum sa fiu calma, sa nu ma enervez, sa nu le mai transmit si lor starea mea de agitatie....
Plecarea de acasa nu a fost grea, poate si pentru ca am trait cateva luni de cosmar...
in momentul in care eu i-am cerut fostului sa divrtam acesta s-a schimbat radical, a devenit agresiv verbal si fizic cu mine si asta de fata cu copiii, fara nici o jena, fara nici o retin ere.
il imploram sa nu ne mai certam de fata cu copiii, sa nu ii mai expunem....si imi repeta mereu ca e doar vina mea si ca doar din cauza mea copiii sufera!
Ilinca a asistat la niste scene destul de groaznice.....sper sa dea Domnul sa le uite, sa nu-si aminteasca niciodata acele clipe!
Nici acum tatal lor nu inceteaza sa ii manipuleze, ii sfatuieste sa se poarte cat mai urat la Ploiesti...de multe ori cand ne intalnim sa ia copiii nu rateaza ocazia sa imi vorbeasca foarte urat si sa ma jigneasca....
mai grea a fost schimbarea gradinitei pentru ca suferea ca nu are prieteni...insa intr-o luna si i-a facut si pe acestia.
in plus mergand impreuna la gradi s-au atasat foarte mult unul de altul, ii vad ca se iubesc ca fratii si-mi creste inima!
hai ca mi-am adus aminte de prea multe!
Ideea e ca eu cred ca ei sunt bine pentru ca eu sunt bine!
sebi ma intreba intr-o zi "esti felicita ,mami?"
tuchita spune:
mi-am amintit ceva..
Mimo,cum naiba eu in 4 ani de zile de mers la Bulgari n-am facut nici o enterocolita???
Si nu doar eu ci mai ales copiii???
prima data am fost cand Ilinca avea un an.
Cu Seb am mers cand avea 5 luni..
zic si eu, na!
Mentionez cu nu vin cu tacamuri de acasa, ca nu dau foc la colacul de wc, ca nu cer analizele epidemiologice ale restaurantului...