Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo f interesant articolul
clau dulce rau puiuta ta iar Razvanel de cate ori il vad ma innebuneste cu ochisorii lui frumosi..o sa moara fetele dupa el...

desi sunt 34 grade ma apuc sa calc va

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu p-aici... fara chef..
clau ce poze faine am vazut! vad ca v-ati petrecut frumos la o nunta, iar copii-s deliciosi ca de obicei!!
yeeeeeyyy, ma bucur ca alex e bine!!
mimo notat info, ce bune erau acu' vreo lun a sa nu fi apucat sa cumpar altceva.. dar la anul stim!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

offf Simo !!! ma gandesc la voi din toata inima!

Olgu ma bucur ca Alex e bine mersi acolo!

voi va plangeti de 34C.. eu ce sa mai zic.. de azi pana vineri seara avem avertizare de caldura.. azi o sa avem numai 45C, iar maine vreo 47C.. frumos, nu?

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Intru si eu rapid, rapid sa spun doua vorbe:

Tuchi sa-ti dea Dumnezeu casa visurilor tale atat la propriu in casuta pe care tocmai ati cumparat-o cat si pe plan spiritual. Sa ai parte de o casnicie ca-n filme si sa te simti mereu iubita, implinita si fericita.
Desi esti o persoana foarte puternica, sunt sigura ca au fost multe momente grele, nopti nedormite de prea multe ganduri si decizii grele de luat. Ma bucur, ca in final a meritat, ca esti iubita si fericita si iti doresc sa te simti asa in fiecare moment al vietii tale.

Olga sa inteleg ca tot baiat e si mai important ca orice ... sanatoooooosssss
Doamne ajuta sa nu mai ai nici un fel de peripetii pana o sa- zmotocesti personal in brate.
A propos de zmotocit: la cate patea Nila sa vezi Sofu ce chef de harjoneala o sa aiba!

Ramo ce sa mai zic: imi pare tare rau ca stai pe ace. Din pacate astea-s vremurile. Si pe noi ne-au purtat de pe-o zi pe alta cu deciziile de simteam asa ca-mi vine sa emigrez unde vad cu ochii. Putere si sper sa se finalizeze totusi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

acum am vazut si eu poze cu Rebe si Azan ochiosi!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Simo multa sanatate lui Siluan si fi tare!

Fetelor, nu stiu de ce, dar din ce in ce mai mult cred ca poate ar trebui sa plece cu Micu la o clinica din strainatate si cu cat mai repede cu atat mai bine. Mentiona cineva de ajutorul bisericii locale. Excelenta solutie; macar masa si casa e asigurata.
Sunt sigura ca exista si in Brasov doctori cat se poate de competenti si toata lumea vrea sa-l ajute pe Siluan, dar poate totusi e nevoie de un centru cu mai multa experienta in astfel de cazuri, cu alte posibilitati de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mi-a venit printesa acasa!!! E mai mare, mai frumoasa, mai desteapta, mai frumoasa. Nu mai puteam sa-mi iau ochii de la ea! Face o gramada de lucruri, e mult schimbata, si in plus a invatat multe cuvinte, foarte multe cuvinte. Nici nu-mi vine sa cred. Si are cateva pe care le pronunta atat de clar si corect...
S-a bronzat un picut si aerul de munte cred ca i-a facut foarte bine, pentru ca e rosie in obraji, e mai implinita, a pus ceva carnita pe ea. Are o mina foarte sanatoasa

Dupa ce am ajuns acasa ne-a pupat , ne-am iubit, a fost extrem de fericita cand m-a vazut, ma lua in brate, ma strangea de gat, ma pupa, radea, chiuia, iar ma pupa... ce mai! Nebunie curata

Si mi-a ai facut un cadou - pipi la olita!!! Era in chilotei, s-a scapat un pic pe ea, am intrebat-o daca nu vrea sa faca la olita. Mi-a spus da si a rupt-o la fuga sa gaseasca oala. Si apoi gata!
Si m-am luat dupa Adriuta, am mers amandoua la baie sa spalam olita. Am varsat pp in wc si i-am spus: hai sa spunem pa pa pipi! La care ea, cat se poate de natural Bye pipi!
Am zis ca lesin. E cuvant invatat la gradi, si s-a gandit ca acel prim pipi merita ceva in engleza. Bye pipi

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma bucur mult ca s-a intors Zana, mai frumoasa, mai desteapta, mai sanatoasa si mai vorbareata! Data viitoare cand mai pleaca ,spune-mi si l-il dau si pe Dudu, sa nu se plictiseasca fata Poate mi-l aduc inapoi stiind sa cante la pian, sa inoate, sa schieze, sa vorbeasca doua limbi straine, etc etc etc si frumos si sanatos si vorbaret Ca stiu ca se pricep
Noi azi ne-am intalnit cu Road Runner insusi Eu asa ceva n-am intalnit in viata mea, mi l-a obosit pe Dudu de-a picat lat fara drept de apel si el inca mai avea energie sa doboare vreo doi Si daca va spun ca Dudu zice ADEI! , ghici ciuperca cine-i ? Va mai dau o indicatie : era cu TANTI MAMA bruna si plina de energie la randu-i! Nu va ascund nici ca avem deja loc de intalnire, ora, alea alea si vechime mare in ale iesitului in parc impreuna

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Am uitat sa raportez cum stau lucrurile cu vacanta:
Bulgaria nu ca e bulgaria si are si enterocolita AI
Romania nu ca e cu mop
Grecia nu ca e in greva
Tenerife nu ca e tare departe
Anglia nu ca e abia vazuta
Spania nu ca nu mi-a placut
Croatia nu ca nu vrea Teo
Turcia nu ca nu vreau eu
Italia nu ca nu vrea Mimu
Cipru l-am ratat, nu mai revenim de jena
Tunisia nu ca e f cald
Au mai ramas frantuzismele astea :Coasta de Azur sau Bora-Bora,desi ultima e cam departe . Ce ziceti, sa ma bag sau sa ma duc linistita in Hawaii si gata?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Pentru cine doreste, pozici noi cu Rebe in albumul Vara 2010.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe

Mimo, foarte interesant articolul.

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Ahahahaaaaaaaaa, eu v-am vazut personal in ziua aia cu inghetata si cu fetele Avea Rebe bratari si le tinea tantosa de ziceai ca are mana-n ghips O scumpete EBE , la fel si baietelul cu cap de portelan Am vazut si pozele de la nunta, daca tot eram acolo, nu era pacat? Su[perba rochia

Mergi la inceput