Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi suntem mai mult in chilotei de bumbac de cateva zile... pana acum, a facut pe el, insa mai devreme, a facut jumate de pipi pe el, l-am luat usor, i-am dat jos chiloteii si l-am pus pe olita, spunandu-i sa faca pishul acolo.. a stat vreo 5 minute, si a mai tras unul in olita l-am rasplatit cu o droaie de aplauze si o patratica de cioco, si am aruncat pishul la toaleta, ne-am si luat ramas bun de la el, cum ati facut si voi
sper sa repete figura...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi ai mare dreptate, starile si frustrarile noastre se rasfrang automat si asupra copiilor... sunt multe de invatat de la viata..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta!

Tuchi, sa fii fericita. Si bravo tie ca ai luptat pentru asta, asa ar trebui sa faca orice femeie.

Kya, ce frumoasa intalnirea cu Sanzi!. Ce ma fac eu ca duminica o duc pe iubita mea la mama la Pitesti? Si n-am mai stat despartita de ea pana acum never, decat pentru cate-o nunta! O sa mor de dorul ei! Te pomenesti ca dupa 2 zile ma duc sa o iau acasa.

Luny, bravo Mufiliciului pentru pipilica la olita!

Mimo, Hawaii sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Tuchi, nu am stiut ca s-a ajuns asa de departe cu fostul.. offf..
din modul cum povestesti de M se vede clar ca e ceea ce iti trebuie! si ma bucur pt tine! si ma bucur sa aud ca si copilasii il au drag.. sa dea D-zeu sa va fie mereu bine!

Luny, succes in continuare cu dez-pampersarea!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cum citesc eu de obicei de la coada la cap... ajung la intrebarea Mimo pleaca in Hawaii????? Stiind ca am trimis-o la agentul meu de turism sa-i recomande ceva... am inceput sa fiu geloasa, ca eu am cumparat pachet de Turcia, si pe ea o trimite in Hawaii?
Apoi m-am lamurit Doamna, prea multe mofturi faci! aia nu, aia nu...
Data viitoare ti-l iau pe Dudu la munte cu Zana. Stii bancul ala cu ciobanul si evreul?

Tuchi multi! Cum spuneam, sunt foarte fericita pentru tine, acum am un motiv in plus sa fiu!

Clau am vazut copii frumusei foc, si parintii la nunta

Nu mai stiu ce vroiam sa spun... Revin.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai , rad aici de nebuna dupa ce mai dvreme imi venea sa ma dau capu' de pereti de nervi.S-o iau cu inceputul:
Tuchi draga intai am zis ca de tine nu s-a lipit enterocolita ca-i "osu' rau" Pe urma am analizat un pic si mi-am dat seama ca de fapt , la cat mananci tu, ce enterocolita nene Asta-i precis explicatia, daca zici ca nu te duci cu tacamuri de acasa
Kya DAAAA stiu bancul Ciubanu' cu cupilu' Pai sa vedem, in afara ca trage , smulge, impinge, paraste, nu da nimic nimanui si face kk pe el ar mai fi unele ticuri verbale gen BAI!!!, KKMAK! (noroc ca nu sta inca bine cu limbarita, mi-e si frica de ce-o sa mai scoata ), zice IA in loc de poftim! , nu da buna ziua....hmmm, ar fi si o potrivire oarecum , ca si Dudu zice BABAI! si fi-ta BYE! Despartirea o sa fie armonioasa In alta ordine de idei, agentul 007 a disparut in misiune, a zis da, da, sigur ca da! si dus a fost! Hawaii am gasit-o singura
Si acum sa va spun de ce ma enervasem...fata mea era varza de oboseala, trezita la 7 si 15 pt a fi la 8 la autocar, culcata azi noapte la unu. Mai oameni buni, ce-o avea nene generatia asta de nu poate sa doarma inainte de unu noaptea Voi va dati seama cum e sa vizitezi una intr-una zi lumina toate cele dupa 3 zile de autocar si sa te culci la unu??? Nu mancase nimic si era numai inceputul unei noi zile de trambalari pe jos prin Londra. Ieri cica un coleg simpatic i-a pus piedica si a dat cu aparatul foto de pamant ! Asta o durea pe ea cel mai tare, in rest cica n-a patit nimic...sper din suflet sa fie adevarat ca ma doare-n cot de aparat, mainile si picioarele sa-i fie intregi Cata minte sa aiba si ala? Ca si ea se uita pe unde merge de nu mai poate Nu mi-a parut preaa vesela la telefon si am o stare de mare kko Sper ca doar ora prea matinala sa fi fost de vina si sa nu aiba si altceva ABIA astept sa vina acasa si mai e o saptamana intreaga

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

fetili

mai, mimo, nu indraznesc sa zic nimic ca ma gandesc ca acolo ajungem toate... la griji de copii mari. doar ca ma gandesc ca eu nu ma consum ca nu mananca nici acum, la varsta asta. pe vremuri am avut un bb exemplar la mancare, acum maica-mea se da de ceasu...lu' peste. sunt zile in care nu mananca aproape nimic, sau nimic. atat ca bea lichide. il las in plata lui, ca am observat ca e numai motiv de nervi pentru mine, ca oricul nu-l fac sa manance!
pe de alta parte... ... asa as face si eu, culcat la ore mici si trezit tot la ore mici... nu cumva sa pierd ceva din experienta. asa am facut, asa fac si acum. cand plec pe undeva, de fiecare data imi propun sa ma odihnesc, si tot eu sunt aia care nu are stare si umbla si sta cel mai tarziu. daca tot dau un ban, vorba aia, sa-l exploatez la maximum. maxim am zis, da?!

tuchiiiiiiiiii, felicitari, ma bucur enorm, uite starea de bine ce o emanai la greu. imi prinde bine sa te citesc, mai incarci si bateriile mele. iara la unul din ultimele tare mesaje am scapat niste lacrimi de emotie, m-am ascuns dupa monitor ca-s la serviciu. foarte emotionant ce spui tu acolo.
inca o data, ma bucur tare tare tare tare tare tare tare.
chiar mi-ar place o nunta pe craca

vreau sfaturi!!!
sunt in corzi cu maica-mea. are un stil ce ma innebuneste. cand e tensionata nu gestioneaza situatia, asa e si in discutiile cu taica-meu dintotdeauna. nu "discuta", ea acuza si tensioneaza situatia si mai tare. e epuizata, o inteleg. nu ii e usor. dar in loc sa spuna, acum are o atitudine pasiv-agresiva. musca. iar eu simt acum muscaturile si mai tare fiind burtoasa.
am hotarat sa-l duc la cresa pe Luca, la un program de 4 ore. sper sa fie o solutie pentru ea, pentru noi.
e dificil sa stam 24 din 24 impreuna, adica sa locuim in aceasi casa. dar pentru asta inca mai avem nevoie de timp. ca mai e mult de lucru pe casa.

nici nu stiu de ce am nevoie, ca pana la urma cred ca solutiile le-am identificat. cred ca mai degraba de si .

va , ma intorc la treaba

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Va scriu cu lacrimi in ochi.
Sintem la tara de 1 saptamina... si aseara patrick a refacut convulsia aceea de acum 2 luni.
Sunt terminata... i-am dat medicatia indicata de la spital a trecut de convulsie dar acum are temperatura 38,6-38.4 - dimi a avut 39...si era iar moale. Precizez ca convulsia a facut-o la 39.5...
Asa dintr-o data ... nu stiu de la ce ii creste asa brusc temperatura... la soare nu a stat decit pret de vreo 15 min ...in braet la mine ... in mers la magazin

Are iar temperatura desi doarme

SIMT CA MORRRRRRR
RUGATI-VA PENTRU NOI

Mergi la inceput

Dupa cum va puteti da seama, azi n-am nici de gatit , nici de cumparat...nimic de facut Cupilu' e in parc deja si eu sunt toata doar a voastra Si un pic in Hawaii, ma rog
Miha pentru ca aud din ce in ce mai des "parca ai fi mama!" iaca risc si ma pun nitel in pielea mamei tale ! Asa simt si eu, asa reactionez si eu: pasiv agresiv, ca bine zisesi! Si am stat de multe ori si m-am analizat, problema e ca am acceptat ideea, despre care bine zicea Naty saptamana trecuta , sa nu cer oamenilor mai mult decat pot da. Dar ei, pe masura ce nu le ceri, iti dau tot mai putin Si daca rabufnesti si tu o data pe an faci reprosuri, ti se spune ca n-ai zis si n-ai cerut Si dupa 3 zile de la discutie, toate revin in normalul anterior, adica tot tu le faci pe toate. Si-ti vine sa te duciiii si sa nu te mai intorci. Ce sa faci? S-o iei de la cap? Ce rost are? Pe mine personal ma enerveaza rau de tot cand lumea nu se autosesizeaza, sunt lucruri de doi lei , pe care fiecare le-ar putea face din proprie initiativa , DAR NU! Si tot aduni aduni, esti ca dinamita! Ce cred eu ca trebuie sa faceti? Sa va autosesizati Mai faci una , mai faci alta...o ajuti sa faca lucrurile cum vrea ea si nu-i dai sfaturi de genul "dar lasa-l draga nemancat, ca nu moare de foame" Mai usor cu critica, mai multa recunostiinta...asta-i tot ce asteapta o mama!
Referitor la excursie....exista si specimene ordonate, care se iubesc mai mult, care respecta un program (cat de cat). Nu moare de foame, dar nici nu poti sa traiesti cu biscuiti doua saptamani, pana la urma tot ti se apleaca! Si nu moare nimeni daca azi petreci si maine te odihnesti! Ea petrece cu toate randurile de copii, faca ce face si tot 6 ore doarme Ca si cum ar fi rusinos din cand in cand sa mai si dormi! Si nu e un copil care sa nu mai fi fost, sa nu mai fi vizitat, sa nu mai aiba posibilitatea si maine....dar ea "fuge" mai rar de acasa, asta e nebunia....sa traiasca ea fiecare minut fara noi la maxim si sa faca tot ce nu e bine, sa vada cum e! Ma termina cu nervii! Ieri a mancat la pranz spaghete de 15 lire, a zis ca asta i-a fost mancarea pana pleaca din Anglia, ca ea 15 lire pe 3 macaroane nu mai da, mai bine isi ea o bluzita, un pantof...ceva! Dar nu se pune problema asa , ca are si bani de bluzite Ma rog, da Doamne sa vina cu bine si mai repede acasa ca nu mai pot

Mergi la inceput

Aoleo Clodutel, stai mami ca nu-i asa grav cred! Febra face de la o viroza banala, de la amigdalita, de la orice minune d-asta de fac toti. Problema voastra e ca Patrick e sensibil si face convulsii. Cica daca a facut o data, clar e predispus si va mai faca. Reciproca insa nu e valabila . Nu v-au zis atunci la spital nimic despre asta?
Si e moale, normal, daca are febra. In rest, ai grija sa nu creasca febra, da-i medicatia prescrisa pentru convulsii si asta e. Ii trece si asta! Curaj , curaj, curaj....pumnii stransi pentru voi sa treaca repede!

Mergi la inceput