Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clodute, putere mami! ai mare grija cu convulsiile alea, nu mai permite febrei, sub nicio forma sa creasca peste 38.5. patrick este predispus la convulsii! la cea mai mica crestere de temepratura ia masuri, da-i la 4 ore, alternativ, paracetamol sau ibuprofen, in caz ca sare de 39, da-i algocalmin, diclogesic si musai ceva sa-l apere de convulsii (diazepam, fenobarbital).

mimo, inseamna ca si eu am osu' rau si zau ca mancam in Bg, ca acolo aveam ce .
15 lire portia de paste??? oooo, pai in Viena e bine!!! ca era numai 12 euro .
cu dormitul, nu ma bag, ca nici eu nu pot sa adorm sub ora 1, la fel, am senzatia ca pierd timpul

tuchisor, , brrrr, ce povestesti tu acolo! bine ca ai decis sa te rupi de situatia aia, care era toxica atat pt tine, cat si pt bietii pui. Ma bucur ca ti-ai gasit perechea, alaturi de care vei putea sa darami si muntii.
cu bona, foarte bine ai facut. si eu as incerca si varianta bona tanara...uneori, tineretea poate fi o calitate la o astfel de meserie. o fata tanara inca nu are nervii uzati si rezista mai bine la niste tanci atomici.

miha, cunosc senzatia....si mama are uneori rabufniri d-astea. nu mai vorbesc de tata, cu care eu abia ma mai inteleg si care vesniccccc are ceva sa-mi reproseze. la ultima discutie m-a acuzat ca am renuntat eu la "job sigur si bun" si ca am ales sa STAU toata ziua acasa ....ce sa mai comentez, nu o mai fac, numai ca ma doare ca relatia mea (si celorlalti din partea noastra de familie) cu el a ajuns sa fie ca un butoi cu pulbere.
Acum le-am zis ca m-am gandit sa plecam, brrrr, ce reactie a avut!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ariel, sa fie ma si la tine tot aia cu oasele? Hmmm, n-as fi crezut Cum ma sa pierzi timpul dormind inainte de unu? Dar dimineata nu-l pierzi ?, ca presupun ca nu te trezesti la 6

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

nu o sa mai pot intra pe net...
are 39.3-39.2 i-am dat nurofen/panadiol la 4 ore... este in impachetari cu apa rece...
i=am dat novocalmin aseara la 7 si acum la 12.30 iar... SUNT DISPERATAAAAAAA
si nu sint in bucuresti... sint langa pitesti....

si tot drumul pina la buc ??? CUM???? CIND ARE TEMP...

CE MA FAC.... nu am nici semnal....
SINT DISPERATAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clodute, calmeaza-te!
Cu disperarea nu-l ajuti pe Patrick!
Poti sa ii dai si mai mult novocalmin( adik unul la 8 ore), scopul e sa ii scazi febra! Si Diglogesicul intrarectal face minuni.
Pentru convulsii ai Desitin intrarectal sau ce?
Fenobarbitalul nu e bun in criza, ii trebuie o saptamana ca sa aiba efect anticonvulsiv....asa e modelul lui de actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare...am o zi mai buna..parca si sulfeteste sunt mai bine..Geo a inteles semnalul meu disperant,a facut progrese in comportament si asta nu poate decat sa ma mai linisteasca,desi mai avem pana acolo ceva...aseara,a vrut sa ma inveseleasca aducandu-mi pe neasteptate un trandafir..cand mi-a intins trandafirul,ascuns la spate inainte,i-am simtit dragostea si faptul ca vrea si incearca (cum poate el)sa ma multumeasca si sa fim fericiti toti 3...
...sefu' s-a mai linistit,v-am citit cu drag,un gand bun am pt fiecare,dar zic doar cateva vorbulite:

Miha,un pup maare ca se vor aseza ele lucrurile...pana de curand credeam ca psihologii stiu se gestioneze ff bine fiecare colt al sufletului,fiecare emotie,fiecare gand..dar oameni suntem cu totii,pana la urma...a naibii de ciudata si dificila viata asta.
Tuchi.ca parca nu stiu ce sa-ti spun...doar te inteleg la maxim si ma bucur tare tare tare..si pe mine m-au emotionat tare ultimele tale postari si te citesc cu maare placere tot timpul..mi se incarca bateriile citindu-te.
Si,incearca si bona tanara,chiar daca e tinerik si inca nu e mama,nu se stie niciodata cum e..e cu dus-intors treaba de a fi mama..pana la urma poti fi mama dar fara a-ti fi menit sa fii sau sa nu fii si sa ai un suflet de mama...
Clodute,ma rog pt Patrick sa fie bine..ofof,imi pare asa rau..pare o viroza,intr-adevar.
Mimo,ma bucur ca tu singura,fara sa mai comentez eu nik ca nu avea rost (la urma urmei,nimeni nu se poate pune in pielea celuilalt,mai ales nevazandu-i ochii..Pentru asta,Miha..) ai mentionat la remarca:"Sa nu ceri omului mai mult decat poate da", ca daca nu ceri,iti da tot mai putin..."Ba eu cred in pus ca daca vrei sa fii multumit,sa fii chiar fericit,trebuie sa si ceri daca vezi ca nu ti se da,chiar sa incerci sa schimbi omul daca asta e solutia...altfel,adunandu-se si tot adunandu-se,dinamita aia e periculoasa....in fine,am luat-o pe aratura.
Clodute,,of mami,incearca sa te linistesti ca nu rezolvi nik bun asa...ai sunat un dr?la salvare?ai incercat si cockteil cu algocalmin care cica face minuni?dusulet caldut?trebuie sa dovediti febra,nu te panica!!Impotriva convulsiilor i-ai dat?Doamne ajuta.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, ma bucur ca esti mai bine sufleteste. So am I! S-o tinem tot asa... desi mai e mult pana departe...

Clodute, nu te panica, ramai calma pentru al putea ajuta pe pui. Sper ca pana acum sunteti mult mai bine.

Mi-e foarte, foarte somn, n-am chef de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

I-am dat novocalmin aseara la 7 i-am dat acum altul la 12.30 si i-a scazut febra la 37.7 ... si aseara la convulsie i-am dat diazepam desitin ...si mergem alternativ cu panadol si nurofen... si impachetari... acum e vesel dar sper sa nu mai creasca iar ca nu mai am decit o doza de diazapam desitin si nu sint in bucuresti si nu pot sa iau fara reteta de la bucuresti...
Sa vedem ce mai putem face...
Eu sper sa nu mai creasca ca de asta intru in panica de frica convulsiilor...
Nu stiu ce motiv are febra asta... si nu stiu ce masuri sa iau...
Poate sa faca temperatura de la paraziti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clodute,ma bucur tare ca v-ati mai linistit...sper sa nu mai creasca febra.Nu cred sa faca febra de la parziti...o fi vreo viroza,ca exista o sumedenie de viroze in atmosfera...cine stie?..SANATATE!
Clau

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Clodute, multa sanatate lui Patrick. Nu stiu ce sa iti spun mai mult decat au facut-o fetele.

Mimo, eu raman la vorba mea. Nu moare nimeni daca 10 zile mananca haotic. Nici macar printesa ta. Se va ingrasa sau nu, va veni hamesita sau nu... dar care dintre noi a fost cumpatata la 16 ani?? Si stiu ca suna aiurea, dar se presupune ca mamele nu trebuie sa astepte nimic din partea plozilor. Trebuie sa faca tot ce pot ele pentru ei si atat. Tu de la o adolescenta astepti recunostinta? No, asteapta atunci! Cu Bulgaria, nici noi nu am facut niciodata enterocolita, tot AI, de 2 ori, in acelasi hotel. Si nu, nu de la "osu rau" ni se trage... Hai, ca si in Hawaii va fi bine! Acuma ca tot va duceti...

Stela, Clau, deci este bine acum! Asa sa ramana!

Miha, si eu am o relatie tensionata cu mama, desi nu stam in aceeasi casa.

As mai sta, as mai ura... Dar Matei a facut febra, l-am culcat fara nimic la bord, sper sa nu se trezeasca clocotind... la noi si vremea are febra, nici urma de apa pe jos, din ploaia de aseara... Uf!

DE SIMO stie cineva ceva?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, ma bucur ca jumatatea ta iti iubeste copiii si stie sa se comporte atat de bine cu ei! Sa fii fericita mereu ca acum!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput