Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tocmai ai vazut niste poze cu alaptat in tandem, asa mult m-au impresionat!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

imi cer scuze ca o sa va stric ziua cu problema mea ...dar simt nevoia sa ma descarc si sa nu ma mai intreb de nenumarate ori:de ce?de ce e viata atat de delicata?

vreau sa va rugati pentru sufletul unei mamici care a ramas vaduva de tanara si cu 2 copii mici...sotul veriosarei lui Cata a murit intr-un accident...accident pe care cred ca l-ati vazut la TV ,este cel cu angajatul de la MAI si motociclistul....un om de doar 34 de ani a plecat de langa noi,un om cald,bun ,un om care a muncit si s-a realizat profesional,care a ridicat o casa din temelie,saritor ,stalpul casei,familiei a lasat in urma o sotie,o fetita de doar 3 anisori si un baietel de 7 luni

suntem terminati cu toti,am primit telefon de dimineata la 5 si parca mi-a dat cineva cu ceva in cap...va rog sa va bucurati de tot ce va inconjoara,iubiti-va ,nu lasati lucrurile marunte sa va strice viata,zilele.bucurati-va de cel mai marunt lucru..traiti clipa!!!!..viata e scurta si atat de delicata...

sunt socata si nu-mi vine sa cred...mi se rupe sufletul ..off...

va si raul sa ne ocoleasca si sa fim sanatosi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, condoleante! Multa putere mamei sa poata merge mai departe! Teribil de greu trebuie sa ii fie!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

offf, ramo....cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa-l odihneasca si familiei multa putere.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna!
ma gandesc la Clodute si Patrick, si sper din tot sufletul sa fie bine, sanatos!!
clau, stela imi pare tare bine ca aveti o stare de spirit mai buna, tot inainte!
vai, ramo..imi pare rau...condoleante..
...dupa asemenea vesti proaste, nici nu mai am cuvinte... nu mai pot sa zic nimic..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Doamne, Ramo, ce nenorocire!
Intr-adevar cuvintele sunt de prisos!
Dumnezeu sa-i dea putere mamei si copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mai vroiam sa mai zic ceva.....

ca-mi place cum povesteste Mimo despre cat si cum sa ceri si ce se intampla daca nu ceri de la oamenii din jur.
traiesc si eu asta de multe ori....dar am invatat sa zic mai mult cand nu imi place ceva, cand ma nemultumeste....si sa cer si sa-mi strig dorintele.
Am noroc ca am gasit acum si omul care ma asculta!

Stela, ma bucur nespus ca esti mai bine sufleteste!

Miha, e greu sa traiesti cu parintii in aceeasi casa, indiferent cat de buni si de minunati sunt. Parerea mea.
Pe de alta parte, uite ce trag eu cu bonele incat mi se pare extraordinar sa ai pe cine te baza sa aiba grija de copil.
Cu rabdare si recunostinta te vei intelege mai bine cu mama ta.
eu nu pot uita senzatia din lunile de dupa nastere cand simteam ca nu mai sunt femeie, ca nu mai am profesie...cand singura mea utilitate era sa dau lapte si sa schimb pampersi.
Poate ca si mama ta simte uneori ca e doar are grija de copil si nimic mai mult. Oricat de placuta e ocupatia aceasta de multe ori mai ai nevoie si de altceva, sa simti ca mai ai si alte functii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Rami, imi pare atat de rau. Condoleante si sa-i ajute Doamne Doamne pe sotie si copii sa treaca peste nenorocirea asta. E ingrozitor. E atat de fragila viata asta, parca facem slalom printre nenorociri si pericole, parca e o minune ca traim ...

Clodute, multa, multa sanatate lui Patrick!

Clau, am vazut pozele cu copilasii tai. Sunt asa de frumosi si atat de dulci impreuna; sunt tare curioasa cum se vor intelege fetele mele. Am vazut-o pe Rebecca savurand o inghetata Betty Ice, in parculet (e cumva parculetul de langa Policlinica Titan?). Si eu ii iau Calrindei din cand in cand cate o "etata" (=inghetata), o cupa la cornet, din aia cu fructe de padure. E buna, ca e cremoasa si o linge, nu musca din ea si de-ai nu mi-e frica ca raceste.

Va pup pe toate si am si eu o intrebare la voi: ati folosit cumva "moses basket"? Ca nu stiu daca sa ii iau Sabrinei, mai ales ca are suport gen leagan si daca o fi la fel de dificila ca si Clarinda, mi-ar fi de folos. Cele care au folosit genul asta de "patut" ce spuneti? merita?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 28+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

Poze Turcia mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clabuc, parerea mea ca acest tip de cosulet este util pe o perioada mult prea scurta...cred ca il poti folosi max 3 luni.

uitati si niste poze din vacanta la Viena, din pacate nu am avut timp sa le dau si nume, poat eo voi face zilele urmatoare, acum nu mai am energie.

http://family.webshots.com/album/578192274TZqCTW

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Claudia, sa nu crezi cumva ca m-am suparat ... in nicun caz
Numai ca nu vreau sa credeti ca sunt dura cu fetita mea, ca nu e deloc asa. O iubesc la nebunie si nu sunt rea cu ea. Doar ca i-am facut observatie ca a facut pe ea, si astept orice sfat de la voi, mai ales masuri si tehnici care au dat rezultate. Sfaturile voastre sunt mereu binevenite si pretuite.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 28+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

Poze Turcia mai 2010

Mergi la inceput