Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Claudia, sa nu crezi cumva ca m-am suparat ... in nicun caz
Numai ca nu vreau sa credeti ca sunt dura cu fetita mea, ca nu e deloc asa. O iubesc la nebunie si nu sunt rea cu ea. Doar ca i-am facut observatie ca a facut pe ea, si astept orice sfat de la voi, mai ales masuri si tehnici care au dat rezultate. Sfaturile voastre sunt mereu binevenite si pretuite.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 28+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

Poze Turcia mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ariel, stiu ca astea sunt pentru primele 3-4 luni, dar tocmai de-aia mi-ar conveni, pana ajunge sa doarma toata noaptea, pentru ca atunci o voi muta in camera cu Clarinda. Noi sta intr-un apartament cu 2 camere si e cam greu cu impartitul. La inceput voi dormi eu cu Sabrina si sotul cu Calrinda. Cand va dormi toata noaptea le voi pune in aceeasi camera si am patutul (destul de mare, dar de bebe, de lemn) de la Calrinda.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 28+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

Poze Turcia mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'na seara!

Fu salmonella, trebuie sa repetam coprocultura saptamana viitoare. Nu doar din oua se ia, ea sigur nu a mancat ou sau ceva cu ou in perioada aia, a mancat in schimb gratar de pui la tara...am zis ca a fost proaspata carnea si temeinic fripta, dar...nu vad de unde ar fi putut lua. Sau de la apa baltita bauta din galetusa din baie cu care se joaca in cada seara, a vazut-o Radu facand asta...aniuei, a trecut, bine ca a trecut, sper sa nu mai dam de asta, nici noi, nici voi, nimeni!

Alexander e bine si conform eco facuta la Chitescu, colul tot enorm de lung e ( si am carat 14 kg in brate doua saptamani de nu m-am vazut...), contractii nu am...de mi-ar fi si mintile dupa cum mi-e fizicul de sanatos !

Stiti ceva de Simo? Clodute, ai de grija cu febra, hidrateaza copilul cat de mult poti, nu lasa febra sa creasca. In dus, cu apa calduta, il racoresti. In spital, pentru ca nu ii scadea Sofiei febra sub nicio forma, i-au bagat algocalmin in vena. Nu stiu cantitati, dar Novocalminul ar trebui sa functioneze, ca e acelasi lucru...Tinem pumnii, sa treceti cu bine de noaptea asta. Cand va puteti intoarce la Bucuresti?

Multumesc tuturor pentru pumnii stransi, au functionat !

Maine stam acasa, vreau sa apar la taclale, sau macar la o scrisorica...Noapte buna! Sa vina vesti bune de la Simo si Clodute

Olga 21+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ariel, superb oras, frumoasa vacanta, frumosi sunteti toti Alexuta e de-a dreptul superba iar tie parul lung si statul acasa iti vin "manusa"
Nicoleta, bine..bine...daca nici voi n-ati avut diaree in bulgaria raman valabile ca argumente "contra" : vremea schimbatoare, natia neprietenoasa si masinile disparute....No, e bine asa?
Stela cere mama, cere! Daca te tin nervii Eu nu-s in stare sa-l determin pe Dudu sa mestece mancarea daramite sa schimb omu' din radacina...bafta tie!
Ramo tragedie mare , imi pare atat de rau! Soarta omului uneori e atat de surprinzatoare si viata atat de nedreapta Condoleante!
Noi am iesit tot cu ADEI , ne-am combinat la marea ieseala
M-am mai calmat cu Teo, era f vesela la pranz dupa ce a vizionat bijuteriile coroanei. Din povestile ei reiese ca Londra e cel mai grozav oras din Europa, mor de curiozitate dar o cred pe cuvant si ma bucur ca savureaza macar locul daca nu si mancarea Azi a mancat la snack attack Nu mai comentez nimic, ma duc la baie cu omuletul si va doresc un weekend placut!
PS Doua remarci a la Teo : la schimbarea garzii la palat, am inteles ca e muzica pe fundal. Ghiciti ce canta? Dancing queen
Printre bijuteriile coroanei erau si locuri goale Scria "in use" , adicatelea le avea regina la gat azi Wow!
Si ma rog, una peste alta cica de la vladica la opinca toti plesnesc de mandrie ca sunt englezi si cred cu taria ca fara ei n-ar fi existat america,australia, canada, india, etc! Si eu as fi mandra

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello everybody!
Cine credeti ca asculta de zor Ciuc Summer Fest, 16-18 iulie 2010 de la ea din casa, cu geamurile inchise si si-a gasit locul ecupat cand a venit de la servici?
Yep, ati ghicit!

Tuchi.
Mai, zau ca-i problema cu nunta de la anu: n-am rochie! Unde mai pui ca eu nu conduc in afara Bucurestiului si o sa trebuiasca s-o experimentez si pe asta. Vai de capul meu ce-mi faci.
In rest, draga mea, esti un exemplu pentru orice femeie aflata sa rascruce de drumuri. Ti-as mai zice eu cateva dar pe forum public nu pot si pe mess stiu ca nu mai ai timp.

Ramo am ramas masca. Chiar astazi discutam despre acest caz la servici. Imi pare tare, tare rau ca s-a intamplat asa ceva. E o tragedie cumplita.
Sti, eu cred ca vitezomanii, cei prinsi cu depasiri ilegale si alti nelinistiti ai traficului care evident sunt mai "destepti" decat noi ceilalti care incercam sa conducem responsabil si care devin astfel adevarate pericole publice ar trebui ca la un anumit numar de puncte sa fie obligati sa munceasca voluntar, un numar de ore, la urgenta, unde vin ranitii cu politraumatisme datorate accidentelor din trafic.
Poate ar fi un reality check si i-ar pune un pic pe ganduri.

Clodute imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva.

Dudulina cum stai cu admiterea? Mai poti?

Mimo tot ce-ai spus e perfect adevarat si mai stiu ca fiecare stie ce are in casa, in suflet etc. Departe de mine sa ma bag, doar ca as sugera o optiune care poate merge uneori.
Sti cand zici ca tot spui si nu se face nimic si atunci trebuie sa le faci tot tu? Ei bine, spune si atat! Nu le fac ei, nu le faci nici tu! Si da, recunosc ca la inceput aceasta tactica poate fi greu pusa in practica si e un razboi al nervilor.

Zozelici cu sclipici, ce mai face Maria?

Alice cum mai e in Anglia? Ochelarii roz sunt tot on?

Mihu de America

Mihatp greu, tare greu. Iti trimit o imbratisare mare, mare si tin pumnii ca inceperea gradinitei sa fie o solutie de remediere a situatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

'na seara!

Fu salmonella, trebuie sa repetam coprocultura saptamana viitoare. Nu doar din oua se ia, ea sigur nu a mancat ou sau ceva cu ou in perioada aia, a mancat in schimb gratar de pui la tara...am zis ca a fost proaspata carnea si temeinic fripta, dar...nu vad de unde ar fi putut lua. Sau de la apa baltita bauta din galetusa din baie cu care se joaca in cada seara, a vazut-o Radu facand asta...aniuei, a trecut, bine ca a trecut, sper sa nu mai dam de asta, nici noi, nici voi, nimeni!

Alexander e bine si conform eco facuta la Chitescu, colul tot enorm de lung e ( si am carat 14 kg in brate doua saptamani de nu m-am vazut...), contractii nu am...de mi-ar fi si mintile dupa cum mi-e fizicul de sanatos !

Stiti ceva de Simo? Clodute, ai de grija cu febra, hidrateaza copilul cat de mult poti, nu lasa febra sa creasca. In dus, cu apa calduta, il racoresti. In spital, pentru ca nu ii scadea Sofiei febra sub nicio forma, i-au bagat algocalmin in vena. Nu stiu cantitati, dar Novocalminul ar trebui sa functioneze, ca e acelasi lucru...Tinem pumnii, sa treceti cu bine de noaptea asta. Cand va puteti intoarce la Bucuresti?

Multumesc tuturor pentru pumnii stransi, au functionat !

Maine stam acasa, vreau sa apar la taclale, sau macar la o scrisorica...Noapte buna! Sa vina vesti bune de la Simo si Clodute

Olga 21+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

ma bucur de Alexandru ca e bine, nu se putea altfel
..eu si gasca am luat salmonella dintr-o tarta cu ananas, respectiv din crema aia..in general in oua si lactate sta..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olga,

Mare belea cu salmonella. Bine ca ati scapat!

Chiar fetelor mai stie cineva ceva de Simo. Eu i-am dat sms dar nu mi-a raspuns.

Mergi la inceput

Asa, mai am o intrebare.
Mai exista cumva randunici care au fost si sub tratament cu novothyral si cu euthyrox? Sau medicinistele noastre aveti pacienti care sa le fi experimentat pe amandoua? Diferente ceva?
Eu am trecut nu de mult pe euthyrox si experimentez o schimbare majora pe care parca n-as pune-o pe seama euthyroxului ca parca nu gasesc o explicatie din aia batuta in cuie si validata stiintific, dar totusi e singura schimbare in medicatia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andreea, eu am luat doar euthyrox si mi-a fost fffff rau de la el. am facut dereglari de ritm cardiac si am si lesinat de vreo 2 ori. stiu ca da reactii uratele daca e administrat vara, pe caldura.
la mine a fost gresita administrarea din prima, caci mi-a dat doza mare din start, nu crescuta treptat si efectiv simteam ca imi sare inima din piept, ca-mi iese prin urechi...oribil. plus ca imi dadea o senzatie de super, mega, extra nervozitate si bazaiam fara motiv....brrr

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, ma bucur ca ce a fost a trecut. Si ca alexandru este bine, mersi! Daca gasesc ochelarii roz, ai tai sunt, ok?

Gudinde, imi pare rau de harababura din cartier, de locul de parcare ocupat... Lasa ca trece!

Mimo, mi-e clar ca nu te vei duce niciodata in Bulgaria. Asa ca n-as vrea sa insist. Cu bijuteriile in use... TARE! Teo este fericita ca te are, ea stie asta, chiar daca nu o si spune. Si fericirea ei "generala", nu recunostinta, ar trebui sa te faca pe tine fericita! Pfiuuu, ce usor este sa scrii! Ma vad eu peste 10 ani!

Ariel, ce poze faine! De Alexutza nu mai zic! Are niste ochi superbi!

Astazi am vazut un apt, este la 800m de scoala, 3 camere, micut... dar curat, la etajul 1 (se cam poate ajunge pe balcon...). Ne-ar conveni. Dar vor sa il inchirieze repede. Si nu prea putem sa facem asta... sa platim din buzunar chirii... Uf! Pana acum este cea mai buna optiune. Are 2 gradinite de stat in apropiere, mari, cu curte, are vreo 3-4 particulare in zona (1-1,5 km). Este langa Dunare... loc de bici, de promenada...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput