Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gudinde, am zapacit de ras cand am citit de Ciuc summer fest Eu zic sa cauti un rocker cu dare de mana si sa incerci un schimb de locuinta , sigur ar fi avantajos reciproc
Am mai citit odata mesajele vostre referitor la aspectul mame pasiv agresive Eu nu astept si nu cred ca cineva asteapta recunostiinta de la proprii copii cand sunt copii, nu stiu cum sa ma exprim. Facerea si cresterea lor sunt strict optiunile si responsabilitatile parintilor. Cresterea nepotilor eu nu o mai consider responsabilitatea bunicilor si atunci da, copiii ar putea sa fie nitel recunoscatori pentru asta. Acum sper ca am fost mai clara. In fine...nu-s eu atotstiutoare si nici clarvazatoare, e clar ca judec prin prisma experientelor personale si ale apropiatilor mei (prieteni, rude).Mi-am dat si eu cu parerea, ca doar mi s-a cerut!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel merci de raspuns. La mine e tare ciudat in sensul ca parca ma impac mai bine cu euthyrox si exista un semn clinic care ma cam pune pe ganduri ca nu prea-l explic, desi analizele arata mai prost pe euthyrox, decat pe novothyral.
In fine, mai astept opinii. Mai are cineva experienta cu aceste medicamente?

Nicoleta trece Ciuc summer fest si vine alta minune: Cranberries, Ozzy etc.
Nu puteam avea si eu parte de Cezaria Evora, Leonard Cohen, Lara Fabian, Il Divo etc.?

Mimo daca as sti un rocker simpatic s-ar putea sa-mi surada sa-l retin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Luny, n-a mancat nimic de genul ala...dupa ce ca ma feresc ca dracu' de tamaie de toate preparatele din comert si facem noi acasa, iete ca nu m-a ocolit pocinogul! Felicitari Mufului pentru inchilotare, noi am ramas doar cu "chiloseii mali" de peste noapte. In casa sta in fundul gol si cand ii vine, se aseaza singura pe oala. Afara merge cu "chiloseii misi", adica d-aia de bumbac, asa ca am mai avansat cu o etapa. Si asta cand ma preocupa mai putin aspectul, dovada ca pe undeva, trebuie sa fie copilul pregatitl, indiferent de stradaniile noastre.

Gudinduta, petrecere frumoasa ! Si sanatate multa, multe nebunii si pe capul tau...

Nico, daca va recuperati banutii pe chirie, de ce sa nu investiti in asta acum? Suna foarte bine, scapi de metrouri si navete, nu e usor...Eu asa as face! Succes, tine-te bine de ochelarii aia daca ii gasesti!

Tuchi, cand ne mai vedem in parculete? Ca mi-e ca devii diriginte de santier si chiar ca nu te mai prind

Mimo, greu de combatut schema ta cu marea . Dudu ce parere are, el unde ar vrea ?

Nu am vazut nicio poza, sunt complet pe dinafara. Si nici scrisorica nu o pot termina, ma cheama Sof la colorat Reviu! Sa va povestesc din conjugarile si pluralurile ei

Olga 21+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata
hai la

mimo, io-s aia vesnic cu sentimente de vinovatie cu sentimentul ca i-am dat viata peste cap la maica-mea, nu stiu daca va amintiti ca tot am mai zis p'aci.
si e si greu cu mine... si acum sunt la serviciu. ce sa fac, asta e, nu pot alege programul. de aceea de data asta astept cu nerabdare sa stau 2 ani acasa.
si crede-ma ca n-as supara-o cu nimic, si nu-i reprosez niciodata nimic, chiar daca nu-mi convine un lucru. stiu cat de tare dor cuvintele.

ce ma intristeaza e ca nu pot implementa nicio solutie. NU VREA sa plece de acasa ca cica noi NU SUNTEM IN STARE sa avem grija de Luca.
si tot eu inghit nervii, pentru ca mesajul e ca-s o incompetenta ca mama. dar nu ma las suparata ca n-ar face bine nimanui. adica de fapt tin in mine, si de aici toata starea mea de tensiune ca nu ma pot exprima nicicum.
imi pare tare rau ca am luat hotararea sa ne mutam in aceeasi curte, si pana e gata casa noastra, in aceeasi casa. ca de aici apar problemele. ca nici cand suntem noi acasa nu are "pauza" ca tot in casa cu Luca e. iesim zilnic la plimbare dupa-amiaza, cate 2-3 ore, dar se pare ca nu ajunge pentru bateriile ei.

nu vrea sa mearga nicaieri. asta e alta problema. ca macar s-ar rupe de casa cate un pic.

iar discutia am deschis-o fix din ingrijorare pentru ea. ca nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac. si nu e bine nici pentru mine, ca tot fortandu-mi "diplomatia" incarc si-s pe interior o furtuna. nu e momentul niciodata sa simti asa, si mai ales nu acum pe sarcina.

alta problema este ca cei din jur, inclusiv cei apropiati, asteapta de la tine, daca esti psiholog, sa fii... zen in orice situatie, sa intelegi si sa accepti tot. tot din pacate se pare ca mi-am asumat aceasta expectanta, si asta ma roade cu totul. sunt un om ca toti oamenii.

scuzati mesajul, stiu ca sunt alte probleme in viata cu adevarat importante, dar m-am simtit un pic ... ... "atacata", cred ca de aici nevoia de a dezvolta tema.

in alta tonalitate... ieri am luat pozele de la pozaras. am reusit in sfarsit sa-i facem la Luca niste poze mai profi. o sa incarc cateva dupa ce ajung acasa. cica sa aleg cateva sa le prelucreze, dar nu simt nevoia, sunt faine si asa.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

am vazut pozele vieneze... superbe...pozele, imaginile si mai ales protagonistii

ariel, cum ai zis ca ai pus cateva sute de grame pe tine, ca eu am vazut ca ai slabit foarte foarte tare

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

clodute, cum mai sunteti?

ramo, am vazut si noi la TV. pe randunoi, l-a impresionat tare stirea. mai ales ca amandoi suntem pe motor.
sa-i dea DD sotiei putere si alinare . bietii copii

simo?

olga, ma bucur c-ati scapat de belele. e greu cand stii ca faci tot ce poti sa-i feresti de probleme si ele tot apar. acu' sa-ti mai revii tu.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

masline se mai dau?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
Miha, nu te-a atacat nimeni....dar nici tu n-ai descis problema complet!
iti inteleg acum pe deplin frustrarea, din pacate nu stiu cum ar trebui sa actionezi....lucrurile se vor aseza altfel dupa ce vei naste.
Pana atunci, ia o imbratisare de la mine, ca om esti si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha, departe de mine gandul sa atac. In tot cazul, sa o luam altfel, e normal sa ai o problema cu ea si nici nu se va rezolva cata vreme pe Luca il va creste ea. Trebuie sa ii accepti regulile, jignirile, tot tacamul ...pentru ca in clipa asta "sufletul tau" e la ea iar ea e clar obosita si nervoasa. Si cu cat va trece mai mult timp, cu atat va fi mai greu sa-i desparti. D-aia sunt bune gradinitele, bonele...poti sa ai pretentii! Se pare ca nu-s bunici altfel ci doar copii mai "inteligenti".Cand ma uit la finii mei cum le face bunica programul, mi se face pielea de gaina. O vreme am zis ca-s prosti si nu-si dau seama, apoi am inteles ca de fapt , pentru linistea lor o lasa sa faca fix cum vrea pe bunica. Din categoria copil cu caciula non stop, tot inainte. Dar teoretic toata lumea e fericita. Bunica e maresal, ei sunt liberi, copilul sta acasa. Asta e! Poate, sper adica din tot sufletul, ca de data asta am fost mai clara

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

m-am plimbat si eu prin Viena cu familia Ariel...foarte frumoase pozele si protagonistii!

Gudinde,imi pare rau ca nu-ti place rockul!

Olgule, nu devin chiar sefa de santier...adjuncat doar!
Imi pare rau ca a fost Salmonella....si va felicit pentru chiloti.
Vreau sa tau si eu o saptamana acasa cu copilul, zi de zi si sunt convinsa ca va renunta la ei!

in parc....nu stiu, poate in timpul saptamanii pe seara. weekendul asta nu ii am, ala viitor ma marit, urmatoul plec la mare(sper!)...si apoi om vedea.

Azi ma duc la Bucuresti sa-mi caut rochita!
Sper sa gasesc ceva cu tate mari si fara burta!

Mergi la inceput