Puiuti de Randunici 2008 !! (430)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Hello crenguta, remember me?![]()
Multa santatate Micului scump, TREBUIE sa fie bine.
Clabuc, ce poze frumoase am vazut cu voi, Clarinda este asa de frumoasa!
Si Rebecca se mai scapa cateodata, dar nu-i bai, e timp de toate. La nani inca ii pun pampers si mereu este plin la trezire, asa ca nu-i inca momentul sa-i stric somnul. Dar in cursul zilei sta numai in chilotei.
Oauuuu Cata, ce de vesti frumoase !!! Bravo voua, sa fie intr-un ceas bun, sa fii fericita ca meriti din plin si sa ne chemi la anul sa dantuim la nunta.
Am vazut toate pozele cu puiutii crengutei, din vacante si nu numai, mi-au placut foarte mult.

Olgutza, iti tin pumnii, sa fie totul minunat cu bobo mic. O sa treaca perioada proasta cu siguranta, si apoi va fi bine si frumos.

Asa-mi zic si eu intruna, ca o sa treaca...ca si Stela, trec printr-o perioada de criza, nimic nu merge bine....dar o sa treaca...
daciana.t spune:
o, doamne, laly chiar nu cred ca te-ai apucat acum sa o certi in sensul de tipat la ea
doar ca eu am preferat sa folosesc o alta exprimare, de genul: "uite acum s-a intamplat asa, data viitoare sunt sigura ca vei incerca sa ma anunti mai din timp si nu o sa mai udam chiloteii"...nimic mai mult
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Kya spune:
Tuchi vezi deja ca se aduna lista pentru nunta ta, da? Nu stiu cum faci, cum nu faci, dar la anu' ne chemi pe toate!
Sa nu te prind ca te fofilezi
Eu deja pun bani deoparte ![]()
Iar cu biserica "o a doua data" nu reprezinta nicio problema daca va casatoriti ortodox. No worries.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Ca sa nu mai zic de mine, ca doar ce mi-am luat rochie pentru nunta si-ar fi pacat la cat am dat pe ea sa o port o singura data ![]()
Kya, am vorbit cu omu' ![]()
Acu' astept, poate poate om pleca si noi intr-o vacanta anul asta 
Imi pare nespus de rau pentru Micu
Simo, sa le lumineze Dumnezeu mintea medicilor sa gaseasca rapid calea cea mai buna de vindecare ! 
Ioana, m-am tot gandit la voi , la tine si la David! Eu ultima oara cand am abordat acest subiect cu un medic, mi-a taiat-o clar din prima asa : cum sa fie draga autist, nu vezi ca se hlizeste la mine de cand am intrat si vrea sa se bage in seama ??? Deci, daca are contact vizual, daca e afectuos cu membrii familiei, mamos, daca zambeste, rade si mai ales dac rade in hohote e PERFECT SANATOS! Acum, ca am stabilit clar ca e sanatos
, ce-as face eu daca as fi nerabdatoare: l-as lua la gradi sa stea intre copii si l-as duce la un logoped. Repet, sunt f fff multi copii in parc , majoritatea baieti, care nu spun absolut nimic. Multi mai mari ca Dudu cu cateva luni, crede-ma ca am tot intrebat. Cum vad cate un mutulica cum investighez. Nici mama nu zic! Atentie ca ai zis un lucru mare: cateodata ti se pare ca zice ceva :apte de exemplu! Si nu mai repeta. Si e timid! Astea toate sunt in stransa legatura. Exact asa a facut si Dudu, daca-ti amintesti a zis acum un an cred CUBU! GAGAITA! (gargarita) Gogoica (Gaurica) adica cuvinte complicate unele! O singura data si nu mai repeta. Cu vorbitul am procedat ca si cu mersul, cred ca el ca fire e usor perfectionist si se rusineaza cand nu poate face ceva perfect, asa ca mai bine asteapta. Ca sa zica ceva de multe ori nu-i dau ce-mi arata pana nu repeta dupa mine, sau il santajez de genul : nu te mai tine tati in carca dca nu zici cutare lucru! Si zice cum poate, uneori corect alteori nu. Dar pentru incercare il aplaud de-mi inrosesc palmele, indiferent ce zice! Si capata curaj. Uneori repeta, daca simte el ca i-a iesit. Daca nu, nu repeta. Aseara de exemplu a zis ATZA, cu tz adica! Asa s-a amuzat si atat a repetat de nu pot sa spun. Eu , sa speculez un pic, l-am rugat sa spuna UTZA! Nu i-a iesit , zicea ori UTA ori ITZA ! Nu a mai fost chip sa repete, cand nu poate sa spuna rade rusinat si lasa capul in jos. Nu insist , ma consolez ca macar a incercat. Dupa o vreme vine singur si spune , nu stiu ce mecanisme foloseste dar daca ii trebuie musai spune! Am repetat cuvantul sus! de un milion de ori, pentru ca zice OPA in loc de SUS. Apoi am abandonat.Dupa o vreme, a facut o constructie inalta si a zis TUTZ!
Atat a reusit, dar a tinut minte cuvantul SUS si si-a facut curaj sa-l spuna chiar si-asa stalcit cand a simtit nevoia sa se exprime singur. Sper ca ti-am fost de folos, cu toate ca ma simt nu stiu cum sa-ti dau sfaturi tie, care esti "de meserie". Pup! 
Mihu uite eu am fost in extrema cealalta, parinti despartiti dar crescuta de tata! Si am avut libertate "stive" dar n-am prea stiut ce sa fac cu ea. Pe vremea aia aveai prea putine posibilitati de "dat in stamba" si as fi vrut eu sa daram muntii dar n-aveam munti
Clar mentalitatea masculina e mult diferita de cea feminina din punct de vedere libertati. Chiar il intrebam zilele trecute cum a avut curaj sa ma lase singura in casa cu saptamanile la varsta adolescentei, si mi-a raspuns simplu (desi eu n-as fi mers pe varianta asta ever) :am stiut cum te-am crescut! Faasss! Barbatii merg pe varianta usoara, cum zicea frumos Ted ala in clipul de la Cami, zboara lin fara sa le pese de gardurile de dedesupt
Am deviat de numa', ideea e ca fata ta sigur o sa aiba cu varf si indesat tot ce n-ai avut tu! Sanatosi sa fiti! 
Alice, astept poveste 
Adriuta felicitari pt realizare! Si o floare de bun "revenit" 
Olgu bafta, pumnii stransi ! Osafiebine, osafiebine 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Doamne-ajuta-i lui Siluan sa se faca repede bine! Simo, multa putere, mami!
Eu nu am iesit azi. Pe seara ne scoate tati in oras :).
Stela, Clau, sa treaca repede perioada asta si sa fie totul ok!
Olga, sunt sigura ca ne vei spune ca totul este foarte bine! Doamne-Doamne nu ne lasa la greu!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
clauclau spune:
De Madalina am fost si eu socata rau de tot, inca nu-mi vine sa cred.
Ea si-a facut ultimul album aici la noi, dar nu a mai participat la lansare, emisiuni pentru promovare, etc. Colegii mi-au zis ca era schimbata, avea iesiri "isterice" ( dar nah, zici fite de vedeta), si cand colo era un suflet chinuit..se vedea clar ca are probleme. Dumnezeu s-o ierte! Ma gandesc intruna la bietul copilas...

natynic spune:
Pup Rapid fetele,suntem mai bine aici la bulgari de#351;i tot cu emo#355;ii si aventuri.sper ca e bine toat#259; lumea
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Kya spune:
E perfect si e tot Alex, e cu 11 zile mai mare. Eu sunt bine, col de 5 cm, sunt linistita. Pupam
Sms-ul de la Olga!

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
naty, ma bucur ca sunteti bine...distractie placuta in continuare si te asteptam cu bateriile reincarcate.
clau nu era fitze de vedeta, daca s-ar fi dat ajutor specializat de luna trecuta de cand se pare ca a mai avut o tentativa poate ca acum era in viata. acum regretele sunt tardive.
mimo lasa ca o sa inceapa el sa si vorbeasca. Si fiti fara grija si Daci are perioade cand in loc sa spuna: vreau aia sau ailalta, maraie 

. rezulatul? o las sa maraie si ii spun ca daca nu spune ce doreste eu nu stiu...
apropo de vorbit am fost in we si mi-am vazut nepotica de 1 luna si 3 saptamani...si cum era in plin episod de colici am vrut si eu sa o tin in brate sa ma joc cu ea, sa incer sa o linistesc...si tot ziceam: hai tu iubita mica, zi ce te doare! si atunci m-a busit expresul
e prea mica sa spuna! forma ei de comunicare e plansul!...aoleu ce ma asteapta
numai distractie!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mstela spune:
M-am intristat citind de Micu
...Ma rog tare la Domnul sa-l faca grabnic sanatos si parintilor sa le dea putere.

Ma bucur tare sa aud ca bb Alex e perfect.
Naty,ma bucur ca sunteti bine..sa aveti zile bune in continuare.
Nico
ms pt gandul bun..tare astept echilibrul ala sufletesc si profesional si nu mai apare.
Tuturor,numai bine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.