Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata, Casa de piatra!!! Sa fiti fericiti si sanatosi!!! Si sa stapaniti sanatosi casuta voastra!!!

Va pupa Olga, plecam in curand sa o ducem pe Sof la bunici si pe urma spre Bucuresti, am un gol enorm in stomac !

Olga 21+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

ariel intradevar depresia aia post natala e un monstru si din pacate la noi nu se considera a fi boala, mai degraba un moft. am trecut prin asa ceva si nu doresc nimanui. numai eu stiu cate eforturi am putut sa fac sa ma extrag din ghearele ei. acum ma rog la d-zeu ca dupa urmatoarea nastere sa nu mai trec prin asa ceva!

olgatin pumni sa fie bine bebe si sper sa reusesti si tu sa te mai linistesti un pic ma bucur ca Sof e bine, asta conteaza enorm. dar mi se parea normal sa va tina singurele in salon tocmai din cauza burtici, adica chiar ar fi fost aiurea sa te puna in salon la cei cu meningite!

tuchi vesti bune! sa fie intr-un ceas bun atat casa cat si( mai ales!) casatoria...astept poze cu casa voatra si mai ales de la cununie am gustat si eu dintr-un paharel tareeee bunnnn
mai ce faci tu cu vestile astea, 2 calde, una rece... sper sa reusesti odata sa gasesti o bona buna!

( offf doamne cand oi ajunge si eu sa spun: am casa mea, dar o veni si timpul nostru)

o zi frumoasa tuturor

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Neata!
a dat cineva?

Olgule, bafta multa!
O sa fie bine baietoiul!

De Simo nu stie nimeni nimic???

Adriutza, bravo voua pentru no pampers!
Seb inca e purtator desi ii place la nebunie sa stea prin curte in cucul gol si sa ude florile!
Sper ca in concediul din august sa ma tin de capul lui si sa renuntam definitiv...sunt convinsa ca poate, numai ca trebuie insistat.

De vorbit ii turuie gura non stop, repeta mai ales ce spune sora-sa, sunt amandoi ca doua maimutele!

eu iar n-am timp de scrisorele...la 1 jumate am programare la coafor, trebuie sa-mi termin treaba pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Astazi ne vom topi. Deja sunt 34 in casa. Azi-noapte a fost iara naspa... Stefan se duce la un muzeu cu profa lui de germana, sper sa fie ok.

Va doresc o zi normala termic!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Din pacate, nu vin cu vesti bune despre Micu...
Nu e bine bietul de el, are burtica umflata tare si apa la ficat!

Simo

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mi-a trimis Simo sms : sunt internati in Brasov, luni merg in Bucuresti, Micu scump are putina apa la ficat si burtica umflata
Doamne ajuta sa fie bine bietul puiut!!!

Edit: scuze, Kya, n-am vazut ca ai scris si tu, m-am repezit sa va dau vestea cum am primit sms-ul Simonei

Mergi la inceput

simo multa putere si tarie mami
multa sanatate Siluan!

kya, cami, multumim de vesti chiar daca nu sunt bune, poate gandurile noastre o vor ajuta

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata!

Tuchi, felicitari si casa de piatra! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

Zoze, multi de la mine si Clari pentru Mihai si pentru burtica. Cum te mai simti?

Olga, saracuta de tine, prin ce-ai mai trecut! Bine ca e Sofiuta bine si tinem pumnii pt echo de azi. Noi avem pe 9 august, tot la Iosup pentru morfo-fetala de trim III.

Adriutza, felicitari pentru "pampers free program". Si noi suntem in plin proces acum. Ieri, in parculet am lasat-o numai cu chilotei, nu i-am mai pus Pampers si ii tot aminteam ca are chilotei si trebuie sa-mi spuna cand vrea sa faca pisu. A zis la un moment dat "pipi" si cand m-am uitat avea chiloteii uzi. Am certat-o un pic si am luat-o in brate si am dus-o langa un copacel, aratandu-i cum trebuia sa faca ... si a tras un pisuuuu. Deci, saracuta doar s-a scapat un pic pe ea si dup-aia s-a tinut pana am dus-o la copacel sa faca. Asa ca e prima victorie! O sa mai avem incidente, sunt sigura, dar macar e un pas si suntem pe drumul cel bun.

Pup toate fetele!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 28+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

Poze Turcia mai 2010

Mergi la inceput

laly, nu merita sa certi copilul pentru ca s-a scapat un pic, foarte bine ca nu a facut tot pe ea si abia apoi sa spuna, deci inseama ca stie ce si cum trebuie sa faca insa ii mai trebuie antrenament. eu nu am certat-o pe Daci, ii spuneam ca data viitoare o sa fie mai atenta si o sa imi spuna din timp...sa nu spun cu cate hainute plecam dupa mine: in parc, in vizita, la cumparaturi. special pentru a intampina astfel de accidente. acum nu se mai scapa pe ea, chair se tine daca o rog pana ajungem la toaleta de exemplu. mult succes si a voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Claudia, sa nu-ti inchipui acum ca tipam la ea sau ceva de genul asta. In niciun caz; cand am spus ca am certat-o un pic ma refeream la ceva de genul: "de ce nu i-ai spus lu' mami ca faci pisu? nu ai pampers pe tine si trebuie sa faci la copacel." M arog, ceva de genul asta, nu am certat-o in adevaratul sens al cuvantului. Si eu umblu cu cate 3 perechi de chilotei si o rochita la mine de fiecare data.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 28+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

Poze Turcia mai 2010

Mergi la inceput