Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nicol, bine ai revenit. ma bucur ca v-ati relaxat, si rau imi pare ca ati avut de tras ajunsi acasa. sper sa nu fie nicio boala, poate e de la medicamente.

alice, cred ca toate randunicile ar fi alaturi de simo si cu alt sprijin decat rugaciuni si ganduri bune. sa vedem ce decizii iau ei.

andreea, imi pare rau ca-ti este invadat teritoriul. cred ca nu e placut, mai ales ca nu e rar.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

tuchi in situatii "urate" se vede caracterul omului. asta e, mult noroc, spor si fericire in continuare.

mimo uite pentru inca o zi fara fata ta. trece totul repede si vine ea acasa. mimo, sincer acum citind ce scrii de fata ta imi adunc aminte de mine cat m-am strofocat si m-am suparat ca nu am reusit sa intru la facultate intr-un alt oras decat in cel inc are stau si parinti...atat de mult imi doream sa nu ma intrebe nimeni la ce ora ai venit acasa, ce ai mancat azi...si altele de genul, pentru ca doream sa demostrez tuturor si mai ales mie insumi ca sunt instare si pot sa am grija de una singura. eh, uite ca nu s-a intamplat, ca nu am reusit si regretul asta si acum il am. mai ales ca mama mea e genul : "general" faci cum zic eu! nu mai conteaza restu'..cand imi aduc aminte cat m-am strofocat sa dau la facultatea unde vreau eu...dar toate au trecut si cel mai greu in viata a fost sa imi infrunt mama, sa ii arat ca pot lua si eu decizi de una singur si mai ales sa o fac sa inteleaga ca indiferent de deciziile luate au sufar...si acum ma mai lupt cu ea..

minatpar trebui sa facem un club al copiilor scandalivi la mancare...si galushca mea e la fel, mai nou a inceput cu figurile de nu papa/nu somn( sau frichineala aferenta somnului) la gradi asa ca sunt intr-o situatie oarecum dificila. sper doar sa fie doar si numai o perioada si sa isi revina. hai ca trece totul cu rabdare si tutun

clodute cum se mai simte PAtrick?

stela bine zis cu psihologi

nico multa sanatate lui Matei

ramo doamne ce veste mi s-a facut pielea gainii. condolentate, multa putere si sanatate familiei

laly ma bucur ca m-am facut inteleasa. referitor la ceea ce doreai tu sa cumperi pentru micuta. si eu stau intr-un apartament de 2 cmere si bebe 2 am horatat ca pana va dormi toata noaptea va fi cu noi in sufragerie, pentru a nu o deranja pe Daci, dar eu am un carut mai vechi( are peste 10 ani, dar e intr-o stare de functionare perfecta, si sper ca cumnatta-mea sa mi-l pastreze la fel), foarte bun insa, la care am hotarat sa folosesc landoul pe post de patut pentru primele 3-4 luni, in ideea in care patul nostru e destul de micut si nu ar avea loc cu noi in pat, si sa imi fie si aproape pentru ai da sa pape.

eu din pacate uneori sunt prea dura cu galushca mea, mai ales cand sunt obosita, nervoasa...si credeti-ma ca oricat incerc sa ma abtin, sa ma controlez...am dati cand nu reusesc si mi-e o ciuda de mor, asta pentru ca la juma de ora dupa sunt instare sa gasesc solutia/modalitatea de a o calma

olgule bine ca a trecut ca sunteti bine. imi pare rau ca a fost salmonela

mai cu febra pana acum i-am dat de 2 ori algocalmin din fiola(adica am tras fiola intr-o siringa si am numarat 11 picaturi prin siringa) asta pentru ca nu scadea sub 39 cu ceva...cu nici un antitermic dupa ore bune de la administrare. sper sa nu mai fie cazut de asa ceva vreodata.

gudindesa iti treaca supararea pentru concertu' moca si pentru locul ocupat.crede-ma in afara orasului Bucuresti e de n-spe ori mai usor eu nu conduc sub nici o forma in Bucuresti, adica decat sa ma plimb cu masina mai bine iau metrou/autobuz/trolebuz/tramvai...orice...

ma duc sa verific gaza, revin cu restul scrisoricii, nu de alta dar sa nu se piarda!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Multumesc fetelor, astazi este z2 a summer fest.
Dupa ce toata saptamana a tras macar cate o rapaiala zdravana in fiecare zi, tocmai acu' in weekend nu mai ploua! Stiu, sunt dar ar fi fost o solutie rapida de obtinere a linistii.
Si ca vorbeam de liniste ...
Nicoleta apartamentul ala suna tare bine. Intrebarea mea e: ce vecini sunt in bloc, in special la parter? Ca am inteles ca-i la et 1 apartamentul si daca la parter sunt niste specimene ciudate ... intelegi ce vreau sa zic.

Tuchiiiiiii cum e rochia?

Miha

Zozelici ziceai de dr la Bucuresti. De ce nu o vizitezi de dr-ita Olgai? E tare draguta si priceputa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eram datoare cu o explicatie :). Apartamentul asta suna tare bine, nu are vecini la parter (este gol sub el, nu are construit ceva... in fine, apt este construit in afara...). Olga, nu ne putem recupera banii pe chirie fiindca aici contactul este pe un an, trebuie sa anunti cu 3 luni inainte sa pleci, altfel iti opresc din chiriile (3 la numar) pe care le dai ca "gaj" la ei. Oricum ar fi, pana la 1 septembrie nu putem schimba nimic. Sper sa fie bine.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

masline, atentii se mai dau?

gudinde tehnica: nu faci tu nu fac nic eu o mai folosesc cu sotul meu uneori merge alteori nu. insa de cand am si gaza parca nu-mi vine sa las vasele nespalate doar pentru ca promis el ca o sa le spele la sfatu'asteapta!

mihatp nu cred ca mesajul e ca esti incometenta ca mama ci "va rog nu ma faceti sa ma simt inutila" pentru ca sunt persoane care pur si simplu trebuie sa se simta utile/folositoare/etc.etc. si mai ales cand ai o varsta si toata viata ai fost activa e greu sa accepti sa stai degeaba pe o banca asteptand nepotii
nu am stiu ca si tu ai formare de psiholog, te inteleg perfect cu atitudinea zen care se asteapta de la tine...eu cand am ajuns la o anumita disperare din acesta cauza m-am hotarat ca nu trebuie sa demonstez nimanui nimic! si ca uneori e bine sa ai grija doar de tine. e greu si nu reusesc mereu...dar incer...

tuchibafta cu rochia...

eu pana nu nasc nici nu mai vreau sa intru in magazine...imi fac sange rau degeaba, sa nasc sa reusesc sa slabesc...macar un pic si apoi m-oi plimba si prin magazine

olga, miha am crezut ca sunt singura care "uita" ca are un bebe in burtica. si la Daci tot asa am fost..pur si simplu nu simt nevoia sa vorbesc cu el/ea sau despre el/ea. acum in multe situatii sunt obligata sa vorbesc cu daci despre bebe si mai constientizez
zoze offf nasol ma cu madame depresia asta...si eu o exeperimentez( la sarcina 2, ca la prima eram super relaxata, da' lasa ca am facut depresie dupa nastere de un an de zile nu am iesit din ea, acusi sper sa fie invers, dupa nastere sa nu mai am parte, ma amagesc, nu-i asa?) mai ales dimineata cand nu-mi vine sa ma dau jos din pat si m-as tot uita la peretele ala( nu stiu ce e acolo asa interesant, dar ma uit, poate descopar). insa eu ma oblig cel putin in timpul saptamani sa merg cu Daci la gradi si mai ies parca din inertie...astept sa treaca...ma bag intr-un colt si astept.

clodute dar pana la urma dr ce a zis? sau doar ti-a prescris antibioticul si gata...

mai eu una am stiu dinainte de a avea copil ca nu o sa vreau sa il las la bunici, oricat de mult l-ar iubi. da', apelez cand ma arde rau de tot si imi fac un car de draci( din categoria: a mancat? nu prea a mancat mancare, dupa care aflu ca i-a cumparat 2 croissante si 1 gogoasa cu ciocolata, si eu cu copilul superexcitat si nervos, stai si linisteste-l si calmeaza-l / sau ori de cate ori intram pe usa in vitiza prima intrebare e: ce sa iti de-a buni sa papi? desi specificam ca abia ne-am ridicat de la masa continua sa intrerogheze copilu'...plus comportamentul prin care: copilul nu are nici o norma/ii este permis orice/i se va da orice cere) dupa care ma linistesc sa mai apelez pentru perioade indelungate..asta e, mai bien tin copilu' la gradi si dupa fusta mea oriunde decat sa imi fac numa' nervi.

nu luati pozele...as vrea sa le vad dar imi pica ochi printre dinti

acum despre noi...am facut-o lata, adica nefacuta...vazand zilele trecute ca in we urmeaza zile insorite mi-am facut program de spalat covoare...si azi dimineata dupa ce sotul a avut si altele de rezolvat intr-un final la 11 jumate am plecat dupa un loc de spalat covoare in Bv. de ce nu le duc la o spalatorie auto? pentru ca trebuia sa primesc niste bani si am primit ciuciu, de la somaj nu am luat nimic, doar in august si pentru ca data trecuta experienta "spalat covoare la spalatorie" a fost un dezastru teribilcand mi-a venit sotul acasa cu ele ma busit plansul...si intr-o ora eram cu ele la garla sa le scot fata. ok, sa trecem mai departe...2 ore am cautat un loc unde sa le putem spala, intre timp ne inghesuia si stocmacelul ca ne e foame, bagam si un gratar, convingem gaza sa adoarma dupa masa in masina. intre timp incepuse sa tune si sa ploua in munti...noi repede, repede sa le spalam, ca no erau si udate...reusim. dupa care plecam ca ne fugarea ploaia la taica-miu pe loc, unde liniste si pace ploaia nu a venit. si am stat la umbra pe patura si ne-am mai jucat...pana cand merge sotul si cumpara un pepene si niste prajituri, asta e- pofta de gravi. mai frate dupa ce am terminat de mancat mi-a pus capac, imi era un rau de abia ma puteam ridica de jos...si dai afara tot ce am mancat...intre timp aud si gaza vomitand...imi era asa mila de ea si ciuda ca nu o pot alina...intr-un final ajung langa ea...o linistesc si zic: hai acasa...fica-mea inca un jet se linisteste ea ma apuca iar pe mine, ma linistesc eu il apuca pe sot...concluzia: am facut insolatie...asa ca fuga acasa, desi adormise in masina am trezit-o i-am facut un dusulet, i-am dat niste panadol si am tinut-o cu comprese pe frunte pana a adormit..sper sa imi revin ca maine am "treaba", luni o sa am nevoie de pumni vostri si ma rog ca totul sa se termine cu bine...
acum as dormi insa nu pot ma tot duc sa o verific sa nu pateasca ceva ...nu am crezut ca o sa patim ceva, a fost si soare cu un pic de nori, vantul adia si era placut...daci a avut palariuta pe cap nu s-a jucat cu apa

noapte buna creguta.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am fost la medicul de garda si mi-a spus ca nu pare a fi rubeola,dupa o consultatie fulger de 30 de sec printre 10 familii de rromi care stateau la usa) sa-i continui cu axetin, iar cand a venit asistenta acasa sa-i faca tratamentul de cum a vazut-o a zis ca-i rubeola, ba chiar i-a verificat ganglionii si erau un pic umflati cei inghinali si axiali, plus ca se vede o mica eruptie si pe spate..Am hotarat ca in seara asta nu-i facem doza de antibiotic, iar maine dimineata merg la celalalt medic care intra in garda sa-si dea cu parerea..

Faza e ca mi s-a aprins beculetul ca Antonia a facut Priorixul acum un an, care imunizeaza rujeola, rubeola si oreionul....e posibil, totusi sa fi facut o forma usoara de rubeola chiar si vaccinata? Sunt tare debusolata....

Miha si sarcina usoara in continuare! Iar restul problemelor se vor rezolva ele cumva..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicoleta 1 sept e la un pas. Nu pot astepta cei cu apartamentul 6 sapt?

Claudia inteleg ce spui, de asta am si mentionat ca tehnica merge aplicata doar uneori. Dar, in cazul mentionat de tine exista o problema: se va obijnui ca le vei face tu intr-un final chiar daca era totusi sarcina lui.

Mergi la inceput

nicol da, poate face rubeola peste vaccin, insa forma este usoara si va trece repede peste ea. multa sanatate.

eu chiar sper sa le faca desi i-am facut vaccinul la un an si ceva, asta pentru ca boala in sine da imunitate pentru toata viata pe cand vaccinul doar pe o perioada scurta de timp( pana in tinerete)

gudinde stai sa nici eu nu fac mereu asa, sporadic si atunci cand fac sunt atenta sa stie ca sunt supi pe el...ca a promis si nu a facut.

ma duc sa verific gaza si apoi bag si eu burtoiul in patla toata crenguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sa va povstesc ceva amuzant: astazi am fost prin oras: dimineata la un Zoo mic (Haus des Meeres), dupa-amiaza la Zoo mare. La Zoo mic am gasit maimutele intr-o perioada delicata . Norocul nostru ca nu ne-a intrebat Stefan nimic. Insa Cristina a remarcat cu voce tare ca am prins maimutele in perioada de imperechere . La Zoo mare animalele erau efectiv toropite! Ursul alb era intr-un colt cu limba de-un cot... Pfiuu, si plouase ceva la pranz... acum ploua iar!

Ma duc la nani. Somn usor, crenguta!

Sper sa dea Simo un semn cuiva, oricui!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca dau eu
e calda, de dimineata facuta... se vede ca-s la serviciu, nu?!

va , sa aveti o duminica placuta, relaxanta... ma bag la treaba

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput