Puiuti de Randunici 2008 !! (430)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Claudia, depinde foarte mult de bunicii pe care ii are copilul. Soacra-mea o singura data a facut ceva ce nu avea permisiunea sa faca, i-a dat Sofiei sa linga o piersica cand avea vreo patru-cinci luni si am facut criza. De atunci s-a lecuit sa mai faca ceva fara sa intrebe si eu sa mai fac din tantar-armasar Efectiv nu am ce ii reprosa! Iar mama...e cel mai bun om de pe pamant si cel mai empatic, a crescut trei copii si Sof e a treia nepoata pe care o creste ( desi sta doar o zi pe saptamana cu ea ). Suntem extrem de norocosi, ce sa zic! Sper sa aiba si Alexandru acelasi noroc de ei sanatosi, asa cum a avut Sof. Si ei au avut o strangere de inima cand le-am spus de gradi toamna viitoare, dar au inteles ca sunt etape si experiente pe care trebuie sa le aiba si Sof, neinsemnand ca legatura lor va fi alta. Nu functioneaza asta la toata lumea, depinde de multe multe variabile, dar ca in orice relatie, asperitatile se mai cizeleaza in timp, important e sa fie toata lumea dornica si deschisa. Radu ii desfiinteaza pe ai lui ca parinti, dar nu le poate contesta calitatea lor ca bunici, deci...oamenii pot fi diferiti ca bunici decat au fost ca parinti.

Zoze, asa cum ti-am spus, daca vrei la a mea, vorbim. Parerea mea o ai, pana una alta, fruntea sus

Nu mai pot, ca vrea sa isi puna Pantera Roz la laptop. Si pe urma plecam la tara, asa ca va pup !!!!

Olga 22+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

'neata

miha tu azi la servici?offfuite sa treaca ziua mai repede.

noi ne-am trezit bine, pentru cine se intreaba, am trecut ok peste episodul insolatie insa cu foarte multe oboseala ca m-am trezit toata noaptea sa pun mana pe galushca sa ma asigur ca e ok.

ma apuc si eu de treaba, sper sa am spor si sa intre ceva

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fete,

Multumesc ca va ginditi la noi... e greu rau... Patrick e in continuare pe 37.0 antibioticul ni l-a dat dr pt un rosu in git se pare... desi eu nu cred... anyway nu maninca prea bine... ii dau biotics baby... asta e sper sa ne recuperam...
insa
a inceput si fata 38.8.... greu rau... acum dimi 38.6... si dupa un paracetamol in fund si un nani bun a ajuns la 37.6....

Buna vacanta...
Am citit de Nicol_conte sanatate la puiuti ca nu iti prieste nimic... Si Daci of of offffffffffffff
Zici ca iarna racesc ... dar uite ca si vara e cumplit ...
Santate SIMO _ SILUAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

P.S. Lui Patrick i-am dat antibiotic de frica unei noi convulsii ca era tot cu 38.5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!

am rochie, am sutien, am chiloti, am sandale....si n-am cum sa ma pozez!

revenind la povestile cu bunicii....rau curau dar mai rau fara de au.
Eu il am doar pe tata, nu ma ajuta decat financiar lao nevoie. Fosta soacra nu s-a implicat niciodata prea mult, nici viitoare nu se va implica( nici macar n-ar avea de ce).

Ce e mai trist e faptul ca dupa ce m-am cacait 3zile daca sa sun bona de 21 de ani, am sunat-o si tocmai isi luase bilet sa plece in Italia la parinti.
Mai am doua recomandari , pe ua o vad azi, pe cealalta maine, insa nu vreau sa ma mai grabesc....asa ca maine cred ca iar ma duc cu copiii de gat la munca!

As fi vrut sa am o bunica pe care sa o pot chema la nevoie....

Sunt tare suparata pe treaba asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clodute, foarte bine ca ia-i dat antibiotic!
Sa dea DD sa fie bine!
Nicol, pupici si voua!Si sanatate multa!

Gudinde, am tot uitat sa zic...din ce imi amintesc din stagiul de endocrine, Euthyroxul era mai bine tolerat decat Novotiralul, mai ales din punct de vedere cardiac.
Mai mult nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Cata, ma bucur din tot sufletul pt noua ta viata! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii, meritati pe deplin!

Miha, multumesc de cafea, imi pare rau ca esti la munca...Si duminica?

Zoze, multe, multe ganduri bune indreptate spre Mariuca. Asteptam vesti , care nu pot decat bune, da? Pup mamica si burtica!

Nicol, imi pare rau de boala Antoniei, eu cred ca poate fi rubeola si peste vaccin...Am vazut pozele, fetele sunt delicioase iar tu arati a pustoaica, nu a mama lor!

Nicoleta, ce experienta pt voi la Zoo!:)))))Si noi trebuie sa mergem, ca i-a promis Costin Theei si ea nu uita nimic, niciodata. Sora ta inca e la tine? Ce vacanta faina pt ea!!!

Mimo, pot intari faptul ca englezii sunt f mandri de natia lor. In special cei mai in varsta, sunt ceva...Astept alte povesti! Pupa mandra din partea mea si transmite-i ca aici, la mine, cineva (adica eu) o invidiaza (in mod pozitiv, am zis-o, nu?) pt anii si pt experientele ei!

Olgule, bine ca ati trecut peste boala si pt Alexander sanatos si miscacios!

Clau, am vazut poze cu copii frumosi si mamica tare sexi si eleganta la nunta! Imi pare rau pt perioada de agitatie prin care treci...

Andreea, cum fura pepenii?

Ariel, poze super, copii super, parinti super! Mi-a placut plimbarea voastra!

Daciana, imi pare rau pt insolatia voastra...Eu sunt cam impotriva spalatului covoarelor la rau...

Dudurutza, deci tot cu treaba, nu?

Clodute, sanatate multa-multa!

Adriuta, bine ai revenit! Cred ca renuntarea la pampers difera de la copil la copil, pe vremea cand a renuntat Thea, lucrul care o enerva teribil (da' teribil!) era sa ii sugerez eu olita la un anumit interval de timp. Incepea chiar sa planga, asa ca am renuntat definitiv sa-i mai propun eu acest lucru. pt Adrian fara pampers! Cred ca aspectul cel mai important- stiu ca s-a mai discutat- ramane acesta: copilul stie/ simte cel mai bine cand e pregatit pt pasul asta.

Mihutza, . Ce calduri la voi, frateee!!! Pfiuuu....

Ramo, imi pare rau de ceea ce a patit verisoara voastra...Cuvintele sunt de prisos...

Nu mai verific mesajul, scuze pt greselile strecurate...

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am intrat sa va scriu ca va multumesc din suflet de mesaje si sa ma iertati ca nu v-am raspuns .
Peste cateva ore plecam la Bucuresti.Siluan e ceva mai bine,burtica a mai scazut,nu mai plange,doarme mult mai bine.am avut un tratament dur,deja e speriat de doctori,de tot..si de maine incepe alt chin.Ma rog ca Dumnezeu sa le lumineze mintea doctorilor sa vada exact ce are,sa stim in continuare ce avem de facut!
Va rog sa ziceti cate o rugaciune pt el.Am inima mica,mica,mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Simo, ma bucur ca ai scris! Ma gandeam ca poate ai nevoie in vreun fel de ajutorul nostru, nu numai sa ne rugam...Sanatate si sper sa se rezolve toate problemele voastre la Bucuresti.

Olgu, n-ai mai povestit, ma, cu Soph cum vorbeste...Mai astept...

Thea spune la 'rahat', 'hahat'. Intr-o zi, ea zicea ca este 'Mos Cacun', eu o intreb: 'Ce faci, mai Mos Craciun?' la care ea imi raspunde: 'Bine, mai renule!'. :))) Aseara nu putea adormi pt ca auzea o 'vocie' (cu accent pe 'o') in gradina. Azi s-a mazgalit toata cu niste carioci si apoi a venit sa se vaite ca e murdara si trebuie sa o spal. I-am zis ca oricum o spal degeaba, ca nu o sa se ia carioca de pe manuta. La care ea, vadit ingrijorata 'Atunci...atunci trebuie sa facem ceva!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Simo, sper ca totul sa fie bine!

Alice, scumpa Thea ta! (Stefan asculta multe povesti, foloseste multe expresii de acolo... ieri ii zicea lui Matei: Daca ma iubesti, da-mi un semn!)

Multa sanatate lui Patrick!

De 2 saptamani Matei adoarme si dimineata, si seara langa mine in pat. Astazi a cerut sa faca pishu la olita si a facut. Aseara la fel!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput