Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 8
NelaM spune:
Bravo, Carol! Sa-ti fie de bine, dragule! Acus' intreb la Dr.Google ce bunatati contine grefa.
Diamar, nu ne trimiti poze cu copii tai? Ca am vazut ca ai avut o tentativa, am vazut in drafts. Eu nu cred ca v-am vazut ever.
La capitolul produse de curatat bio, je nu stie a te sfatui. Eu oricum nu sunt genul acela cu baia luna, sa lingi sare de pe jos. Eu curatenia o fac saptamanal. In toata casa. Maaare doamna putoare sunt! Poate s-o schimba treaba cand o mai creste Ana si o sa ia la arat apartamentul.
Mai, am o curiozitate: in afara de Maia si de Ana, mai sunt dovlecuti fara dinti? Nu de alta, sa stiu cum stam...
Si asta imi aduce aminte de SuperBrucu: felicitari pentru cei 4 dinti!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Alex, bine ca nu vomita, sa stii!
Tine-o hidratata si iti tin pumnii sa veniti cu vesti bune de la doctoras. Hai, capul sus! Trecem noi si peste asta! Te imbratisez.
Mai, pana nu se trezeste Ana nu scapati de mine, parol!
Ati observat ca scriu de vreo 2 pagini consecutive?
Uka, cum mai esti, te mai doare mami?
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
santorini spune:
Ghici cine nu mai are dinti???? Andrei, of couse! Nu are si nici nu se intrevede nimic in viitorul apropiat!
Si vreau sa ma laud ca ieri am fost emotionata toata pt ca a zis in sfarsit mama, clar si raspicat! Sa-l pup eu pe el de pui drag!
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Mai, am o curiozitate: in afara de Maia si de Ana, mai sunt dovlecuti fara dinti? Nu de alta, sa stiu cum stam... Si asta imi aduce aminte de SuperBrucu: felicitari pentru cei 4 dinti! |
Salutare mama banana!
Raportez eu cine nu mai are dinti: Carol de Ioanna si Ama de Croco.
La Maia nu cred ca apar anu' asta . Nu da niciun semn. A tot avut o salivatie mai abundenta si am zis "hai ca apar...". De unde? N-a aparut nimic. Se vad 3 punctulete albe pe gingiuta de jos, dar se vad de la 4 luni .
Te pup mama banana, iar pe copilul banana il strang tare in brate ca tare mi-e draga. Poza de pe blog e adorabila.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
santorini spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 azi baiatul meu a mancat pentru prima data in viata lui GRAPEFRUIT si, spre surprinderea mea si a lui taica-su, este mega bun Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
Bravo Carol! baiatul mancacios! Era combinat cu ceva sau simplu?
hepilica spune:
citat din mesajul lui santorini Ghici cine nu mai are dinti???? Andrei, of couse! Nu are si nici nu se intrevede nimic in viitorul apropiat! Si vreau sa ma laud ca ieri am fost emotionata toata pt ca a zis in sfarsit mama, clar si raspicat! Sa-l pup eu pe el de pui drag! de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
...serios? si Andreiutz e cu o luna mai mare ca Maia. Deci asteptam spre un an asa....
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
santo - felicitari pentru mama.
eu pentru maia sunt clar TATA . se uita la mine si zice clar si raspicat ta-ta.
h.
Multumesc lui DD.
santorini spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...serios? si Andreiutz e cu o luna mai mare ca Maia. Deci asteptam spre un an asa.... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Pai dupa cum m-am uitat eu in gura lui, cred ca si la taierea motului tot stirbi o sa fim! Pe mine ma enerveaza dr de familie si asistenta ei ca li se pare ceva in neregula faptul ca inca nu are dinti!
santorini spune:
citat din mesajul lui hepilica santo - felicitari pentru mama. eu pentru maia sunt clar TATA . se uita la mine si zice clar si raspicat ta-ta. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Eu l-am "amenintat" de cand era mic si sugea non-stop ca daca spune prima data ta-ta il tai de la portie! Cred ca a tinut minte!
hepilica spune:
Alex, sunt uimita de cum tot apar la Zeinuca episoadele astea. Cumplit.
Ai grija cu Medlife ca numai eu stiu 2 bebei internati acolo cu rotavirus. Deci daca ajungeti pe acolo, stationati cat mai putin posibil. Stiu ca voi ati facut vaccinul, da' poti sa stii?
Ca veni vorba de rotavirus: coincidenta sau nu, doi copii care au fost in Bulgaria (unul anul trecut, altul anul asta. unul marisor - 6 ani - , altul bebel - 1 an- ) au contactat pe acele meleaguri virusul asta nenorocit. Sunt prieteni de familie cu noi, deci cazuri certe.
h.
Multumesc lui DD.