Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 7
NelaM spune:
La multe lunite Mamarutzei, Cecilia!Si tuturor sarbatoritilor de azi.
Sa petreceti frumos azi, da?
Si am vrut sa ii zic la Santorini, ca mi-am adus aminte, ca o felicit pentru somnicul lui Andreiutz... Hai, vezi ca nu i-am leganat pana la gradi pe picioare? Ma rog, tu ai reusit, eu nu stiu cum o sa fac... momentan cu san, mai incolo nu stiu. Imi fac curaj sa o invat sa adoarma singura. Cu buni la noi, nicio sansa... poate mai incolo. Ca buni nu rezista psihic sa o auda pe Ana plangand... nu ca eu as face-o, ma dau viteaza numa'!
Lucia, eu pot sa ma pun pe mine in varf de biberon, poate numai asa va bea si Ana laptele praf ca toti ceilalti copii. In schimb il luam la lingurita prin faimoasele cereale cu lapte.
Oricum Ana nu e buna de etalon pentru Michellinul de Davidelu' la catitatea de lapte ce ar trebui sa o bea dimineata. E ca si cum comparam tantzarul cu armasarul. Armasarul fiind Ana, of course!
Te pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
santorini spune:
'Neata fete dragi!
La multi ani Mely! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati impreuna de femili frumoasa pe care o aveti!
La multi ani Mamarutza scumpa de Cecilia, Paul-Daniel de Anaconda, Sonia-Teodorade Diana2007 si Miruna de Panda Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Nela si pe tine si pe manechina mea preferata Ana! Sa stii ca ma renuntat partial la pernuta, pentru ca ziua tot asa il adormim. cat despre bunici stiu cum e, pt ca mama era la mine si in prima seara in care l-am lasat pe Andrei sa adoarma singur a venit sa ma roage sa o las pe ea sa-l adoarma pe pernuta, ca ea nu suporta sa-l auda plangand, ca suntem rai etc. etc. Noroc ca era si Adi de partea mea ca altfel cedam... Tot vream sa iti spun (asta pt ca intrebai tu la un moment dat ce alimente minune functioneaza la noi) ca alimentul preferat al lui Andrei este iaurtul. A fost prima chestie pe care a mancat-o cu placere, si pe care i-o strecor eu in alimentele care nu ii plac (gen legume)!
Alex [/b sper ca e mai bine [b]Zeinuca Am vazut ca au zis deja fetele de sarurile de rehidratare (oricum cred ca stiai deja). Va
kawaichan spune:
neata,neataaaa din Japonia,
pupam cu drag toata gasca
noi am ajuns marti dimineata dupa o calatorie grea dar care s-a finalizat frumos la aeroport si cu mult somn dupa:)
impresii de vacanta dupa,nu pot sta acum prea mult ca fii-miu se plimba in cucul gol prin casa:)) dar revin sper mai tarziu.
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
NelaM spune:
Santo, te pup. Sa stii ca si eu m-am gandit la iaurt. Tot iau de o saptamana, sa testez. Le mananc eu ca mi-e frica sa dau la Banana. Dar sa stii ca maine imi fac curaj si ii pun pentru inceput in cereale, sa vedem cu tolereaza.
S-ar putea sa ii placa, am vazut ca ii place asta acrisoru' de pere.
Eu ii multumesc lui' Dzeu ca mananca cerealele astea, incerc incet incet sa ii pun il ele cate ceva si treptat sa ajung sa le suplinesc cumva cu legume, fructe, iaurt...
Pana acum nu mi-a vomitat nimic din ce ii pun in cereale. Nici nu i-am pus prea multe, e drept. Si ii pun asa, putin, o lingurita doua.
Si vroiam sa il pup si pe Dinutu si pe mamica lui. La multe lunite cu intarziere pentru ieri! Sa fii sanatos, pui mic!
Am un chef de lucru de nu se mai poate...
NelaM spune:
Miha, welcome! Bine ca ati ajuns sanatosi acasa.
Am vazut pozele de la Cluj...
MA bag si eu pe mailul comun, sa-l vad pe Loris.
Hai, mai luati-ma careva de pe forum, va rog io...
vik-cj spune:
Fetelor multumim de urari.
La multi ani Mely! Te sa treaca toti norii negri care sunt acum pe la voi .
Luto, Nela .
Luto...mamarutza mea de luni e pe completare formula seara..am inceput timid cu 75 ml (i-a ras) apoi am crescut la 100 ml, apoi 125 , ieri seara am ajuns la 150 dar nu i-a baut pe toti. Ii drept ca ii dau formula cu o lingurita de cereale in ele...si de luni doarme legat 6 ore (23-4.30, 5) si apoi inca o tura de 3 ore....de la trezit des. Dimineata e tot san...dar vreau sa intram cu lp si dimineata...mai ales ca eu plec la sfarsit de iulie citeva zile.
Alex....sper ca Zeina e mai ok...imi pare rau si de telefonul pierdut.
Mamideandrei...sanatate sotului...iar despre sfecla ...mie imi place de numa' dar in suc combinat cu mar si morcov sau in salata de telina...ca atare nu stiu daca o pot consuma. Si e tare buna pentru sanatate....
Miha...imi pare rau ca nu ne-am vazut la Cluj...am vazut pozele si m-am zgariat pe ochi de ciuda....maybe next time!
Va ! Ma duc sa incarc niste poze in albumul Isabelei...
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
NelaM spune:
Ce dragut e Loris cum merge de-a busilea!
Freza e mortala, as always! Pe mine ma face sa zambesc instantaneu!
E taaaare activ, bag de seama.
Felicitari pentru busit!
Doarme boieroaica mea de rupe... azi noapte m-a trezit din ora in ora, fara sa exagerez. A dormit de la 9 la 12 si dupa aia a inceput showul. La un moment dat am luat-o cu mine in pat (Sorin e in State saptamana asta). M-am trezit cu spatele in pioneze.
Asa ca vad ca recupereaza... doarme de o ora jumate. La noi norma de somn e de 45 min, o ora.
Ioanna81 spune:
azi baiatul meu a mancat pentru prima data in viata lui GRAPEFRUIT si, spre surprinderea mea si a lui taica-su, este mega bun
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
alex25 spune:
Multumesc din suflet ca va ganditi la noi.
Nu suntem mai bine, are tot 39, tot diaree, ma rog, ce mai poate iesi, ca nu a papat decat 90ml de lapte toata ziua....am fost si am facut analizele, dupa pranz luam rezultatele si mergem la dr.
Nu e asa de grav, adica nu e un capat de tara, dar nu mai pot, se repeta prea des si sunt la capatul puterilor, ii multumesc in fiecare clipa lui DD ca macar nu vomita.
Va pup mult.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Mamideandrei...sanatate sotului...iar despre sfecla ...mie imi place de numa' dar in suc combinat cu mar si morcov sau in salata de telina...ca atare nu stiu daca o pot consuma. Si e tare buna pentru sanatate.... |
si eu tot cu mar si morcov am facut sucul, intrebarea mea era daca e ok cu kk si pipi colorate in rosu dupa consum, respectiv a doua zi!
TOT ANDREI DAR PE PICASA