Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 9
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui santorini
Eu l-am "amenintat" de cand era mic si sugea non-stop ca daca spune prima data ta-ta il tai de la portie! Cred ca a tinut minte! |
..eeee, daca n-ai impartasit si cu mine secretul asta, acum sufar in tacere, na . pentru varsta maiei ai vreun secret?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
Bravo Carol! baiatul mancacios! Era combinat cu ceva sau simplu? de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
simplu. i l-am dat dupa ce a terminat masa de dimineata. tot plescaia si nu mai erau fructe facute asa ca am incercat
felicitari pentru MAMA
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica santo - felicitari pentru mama. eu pentru maia sunt clar TATA . se uita la mine si zice clar si raspicat ta-ta. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Si pentru Ana eu sunt dada. De cateva zile, de cand a plecat Sorin, tot intr-o dada o tine Ana. Si vad ca da spre TA TA. Lui Sorin nu i-am zis inca. Ma mai gandesc
TE pup mami hepi.
Deci facem fun club dovlecuti fara dinti. Parca si Maria de carinablanca nu avea. Nu mai stiu.
Si eu cred ca peste un an asa o sa vina si la Ana.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Hai ma Santo, ca zau ca daca NU ma stresez de ceva, sunt dintii astia! Ce comunista ai tu acolo! Si imi placea de tanti asta, ca imi aduc aminte ca iti zicea ca e ok la copii alaptati sa ia si 500gr pe luna. Acuma mi-am schimbat parerea.
Si zicea si de ce e vreo problema? Adica ce ar ascunde carenta dintilor?!
Felicitari pentru mama... cred ca te-ai topit.
Mie si daca-i iese mama, nu cred ca o face constient. O sa radeti, da' parca da sa zica Nela... caprita! Radea Buni de numa'!
santorini spune:
Hepi cred ca solutia este sa-i repeti tot timpul ma-ma ma-ma. Eu asa ma facut si cred ca Andrei s-a plictisit intr-un final si a zis "Hai sa-i fac pe plac, ca prea ma innebuneste de cap cu silabele astea"
Oricum pana acum imi zecea ba-ba, ba-ba (da nu are nici o legatura cu varsta)
hepilica spune:
Gasiti aici info despre apa la bebe. .
Cand am cautat eu info, cu ceva vreme in urma, gasisem mai multe site-uri, dar nu le mai stiu, nu le-am salvat. Gasiti usor daca dati o cautare pe net.
h.
Multumesc lui DD.
NelaM spune:
citat din mesajul lui santorini Hepi cred ca solutia este sa-i repeti tot timpul ma-ma ma-ma. Eu asa ma facut si cred ca Andrei s-a plictisit intr-un final si a zis "Hai sa-i fac pe plac, ca prea ma innebuneste de cap cu silabele astea" Oricum pana acum imi zecea ba-ba, ba-ba (da nu are nici o legatura cu varsta) de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
Pfuaaai, pai asa fac si eu si uite ca nimic. Perseverez.
Mai nou, pentru sufletul meu, o intreb:
"Ana, vrea fata carnitza?"
si ea zice "Dea"...
"Multa, multa?"
"Dea"
Si altele de genul:
"O iubesti pe mama?"
"Dea"
Stiu, sunt dusa...
Hai ca ma intorc la lucru...
santorini spune:
citat din mesajul lui NelaM Hai ma Santo, ca zau ca daca NU ma stresez de ceva, sunt dintii astia! Ce comunista ai tu acolo! Si imi placea de tanti asta, ca imi aduc aminte ca iti zicea ca e ok la copii alaptati sa ia si 500gr pe luna. Acuma mi-am schimbat parerea. Si zicea si de ce e vreo problema? Adica ce ar ascunde carenta dintilor?! Felicitari pentru mama... cred ca te-ai topit. Mie si daca-i iese mama, nu cred ca o face constient. O sa radeti, da' parca da sa zica Nela... caprita! Radea Buni de numa'! Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Chestia cu greutatea o zicea pediatra (la care ma duc in privat, pe banii mei). Dr. de familie numai prostii mi-a spus pana acum! A si la dinti zicea ca sigur e lipsa de calciu!!!!! Noroc ca m-a linistit Ioana, ca nici Carol nu are dinti si la analize i-a iesit ff bine calciu!
hepilica spune:
Citat: | ||||
Pai dupa cum m-am uitat eu in gura lui, cred ca si la taierea motului tot stirbi o sa fim! Pe mine ma enerveaza dr de familie si asistenta ei ca li se pare ceva in neregula faptul ca inca nu are dinti! de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
santo - am mai auzit si eu parere d-astea. inclusiv pediatra noastra ne-a spus..."ca ar fi trebuit macar unul sa aibe...". si asta cand am fost la ultimul control, adica la 7 luni.
din ce am mai citit si eu, se pare ca aparitia dentitie e "scrisa" in codul genetic. chiar si afectiunile stomatologice au o componenta genetica.
cred mai degraba in varianta asta decat a celei conform careia "copilul are lipsa de calciu". uite, ioanna zice ca lui carol i-au iesit super analizele, calciul e in parametrii normali.
un alt considerent pentru care tind sa cred asta e faptul ca si nepotului meu, care acum are 6 ani, i-au aparut dintii destul de tarziu, pe la 8 luni jumatate. si ma mai bazez si pe alte "antecedente" din familiile noastre.
maiei nu i-am facut analizele de sange pana acum, dar stiu eu ca nu are nicio lipsa .
h.
Multumesc lui DD.
mary_07 spune:
Mamideandrei,Anomis,Vik,Nela,Santorini,multumesc frumos pt urari
Urez si eu multa sanatate dovleceilor sarbatoriti aziIi pup dulce dulce
Intram si noi in clubla aproape 11 luni,suntem tot fara dinti.Chiar v-am scris acu' vreo 1-2 sapt ca am luat tzeapa cu dintii lui...el avea pe gingie niste "puncte" albe si eu am crezut ca sunt dinticand am obs ca nu mai cresc,m-am uitat si mi-am dat seama ca de fapt asa e gingia lui
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."