Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 20
alex25 spune:
Fetele, nu vreau sa va las in ceata si sa nu mai scriu nimic, ca nu mi se pare frumos, dar nici nu pot scrie intr-una si sa stric atmosfera, asa ca o sa o las mai moale.
Va spun ca nu suntem bine, din pacate, mergem mai tarziu la dr sa vedem daca ajungem la internare.
La multi ani FRAGUTZA
Va pup.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kawaichan spune:
Iar a scos toate servetelele din cutie cat am scris la mesaj
Ma duc,ca incepe sa le si manance
Edit.Alex,sanatate multa si voua
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
selen80 spune:
Liliacule, a fost mai mutl ceva preventiv, pt ca la un mom dat a suspectat-o de anemie...desi la ultimul control nu mai dadea semne, a zis dr totusi sa-i facem..sa vada daca ii da ceva fier, ca pana acum n-a luat....
eu zic ca-ti ajunge un stres acasa Lilisor...tu ziceai ca esti colega de suferinta cu soacra-mea, asa?? stii ca ea a auzit ceva de disponibilizari?! acum ii parea rau ca si-a depus dosar de pensionare anticipata, ca poate o disponibilizau si primea salariile compensatorii...asta e, ghinion de nesansa
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Iar a scos toate servetelele din cutie cat am scris la mesaj Ma duc,ca incepe sa le si manance Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
credeam ca numai baiatul meu suge servetelele ude
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Fetele, nu vreau sa va las in ceata si sa nu mai scriu nimic, ca nu mi se pare frumos, dar nici nu pot scrie intr-una si sa stric atmosfera, asa ca o sa o las mai moale. Va spun ca nu suntem bine, din pacate, mergem mai tarziu la dr sa vedem daca ajungem la internare. La multi ani FRAGUTZA Va pup. ---------------------------------------------- Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
offf mai Alex aveti grija de voi
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui selen80 Ioanna, i-am mai facut si cu lamaie, cand ramaneam fara calciu...nu stiu, banuiesc ca o sa se vada la analize daca e ceva exces de calciu, nu? mai vad dupa aceea ce si cum...oricum, de cand ii fac branza calcica, nu i-am mai dat calciu gluconic... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
clar se vede la analize. si in urina. sunt convinsa ca vor fii super rezultatele
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Clodute Buna fetele, Sanatate multa Alex la Zeinuca vraeu sa va spun ca Patrick baietelul meu cel mare a facut iar o convulsie aseara... iar acum temperatura nu ii scade sub 38 - AVETI GRIJA LA SOARE si sa se hidrateze foarte bine puiutii. Va pup si ma duc la loc in butoiul meu... Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
multa putere iti doresc si sa treceti cu bine peste incercarea asta
hepilica spune:
La multi ani Fragutza! Sa fii iubita! Sa te bucuri de fetita ta si de cat mai multe momente de "mama cu directie" . Te pup cu drag .
La multi ani sarbatoritilor dovlecei de astazi! Sa cresteti mari pui dragi!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui alex25 Fetele, nu vreau sa va las in ceata si sa nu mai scriu nimic, ca nu mi se pare frumos, dar nici nu pot scrie intr-una si sa stric atmosfera, asa ca o sa o las mai moale. Va spun ca nu suntem bine, din pacate, mergem mai tarziu la dr sa vedem daca ajungem la internare. La multi ani FRAGUTZA Va pup. ---------------------------------------------- |
alex, da' cum se simte zeinuca? a mai vomitat? unde mergeti la doc?
luati medicatie? cum papa?
te pup si sanatate multa zeinei, iar tie putere mami.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
uve_got_mail spune:
La multe lunite, Isabela Maria, Paul Daniel, Sonia Theodora, Miruna, Iulia Anamaria, Ioana Maria Alexandra, Sonia, Denis Tudor!
Pupici multi si tot ce va doriti pentru Alexandru Daniel, Rares Andrei si Ana Elisa!
La multi ani Mary si Raluca, sa fiti sanatoase, puternice si fericite!
Din pacate nici noi nu suntem bine, in sensul ca in ultimele trei saptamani au iesit 3 dinti si al 4 lea e pe drum; adica numai nesomn, are si diaree si suspectez o intoleranta la lactoza de cand am trecut pe Milumil 3, nu mananca mai nimic si ma straduiesc sa o hidratez macar sa nu ajungem iar la spital. Mai devreme de 12, 1 noaptea nu mai adoarme si trezirile sunt foarte dese iar eu nu reusesc sa o mai adorm la loc; casa mi-e vraiste si nu stiu cum sa mai fac fata....ma incurajez ca o sa treaca, ce sa fac.
Va pup si sper sa ne mai auzim...