Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 21
hepilica spune:
mai, dar ce-o fi cu uka?
uka daca ma vezi, fa cu mana mami. sa stiu ca esti bine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Fetele, nu vreau sa va las in ceata si sa nu mai scriu nimic, ca nu mi se pare frumos, dar nici nu pot scrie intr-una si sa stric atmosfera, asa ca o sa o las mai moale. Va spun ca nu suntem bine, din pacate, mergem mai tarziu la dr sa vedem daca ajungem la internare. Va pup. ---------------------------------------------- Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Multa sanatate Zeinei! NE gandim cu drag la voi
Hai draga, ce atmosfera sa strici? Asta depresiva de acum? Te incadrezi si tu perfect in ea, din pacate
kawa spor la impachetat!! Si distractie faina!!
pb noastra e dintotdeauna dar tot am sperat ca o sa creasca si-o sa se rezolve, apoi i-am bagat si lp si tot nimic..si-o tinem intr-o distractie noapte de noapte
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
biaz29 spune:
Salutare si de la noi, mamici dragi!
Se pare ca e o luna neagra pentru dovleceii nostri. Daca mi-i imaginez pe toti intr-o singura camera (fie ea si virtuala asa, ca forumul nostru) imi vine in minte un vacarm nedescris de maraiala si bocete. Nu stiu de ce, dar asta e in capul meu.
Clodute si Alex, . Sa dea Dumnezeu sa treaca repede si cat mai usor.
Liliana, rabdare multa! Daca gasesc pe undeva vreo geanta plina cu ea, promit sa impart cu tine.
Noi suntem o idee mai bine fiindca a venit tati azi dimineata si de cand l-au vazut ambii nazdravani stau agatati de el. M-am scos pentru urmatoarele doua zile! Din nefericire, cu mancarea stam tot la fel. Urla dini toti plamanii si nu mananca decat cateva lingurite si alea pacalite cu vreo jucarie. In schimb paine, biscuiti sau banana bucatele cat cuprinde. Nu stiu ce o sa ma fac cu el. Ce ziceti, sa incerc o zi sa-l tin numai pe san? A incercat vreo una dintre voi manevra asta?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mariana_alex spune:
Mama de Sarah si noua ne-a iesit 4 dintisori in decurs de 1 luna ...la noi s-a lasat cu greva foamei la greu la dintii de jos si la cei de sus fara biberon si fara somn noaptea...Se trezea plagand si greu atre o mai adormeam, am stat cu ea in brate 3 nopti, adormea putin si iar incepea plansul prin somn...mi-e era asa de mila de ea. Eu i-am dat nurofen la indicatia doctoresei si ziua era ok..dar noaptea.
Rabdare multa si o sa iasa si dintisorii...acum Anuta e tare mandra de dintisorii ei si ma musca de deget
SANATATE MULTA BEBELUSILOR BOLNAVIORI...Chiar de nu stau mult la calc. va sunt alaturi in suferinta si tare rau imi pare de acesti copii chinuiti de boala in loc sa se joace si sa tipeee