Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 19
mary_07 spune:
Off Clodute,bietii de voi...sanatate multa puiului,iar tie mami,multa putere
Eu ma apuc de bagaje,diseara plecam la munte
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
x_ggg spune:
Clodute ... cum e puiul acum?
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
selen80 spune:
neatza!
LA MULTI ANI FRAGUTZA DRAGUTZA! SA FII SANATOASA, IUBITA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA FOC!
LA MULTE LUNITE ALEX, ANA, RARES, SONIA, IOANA, DENIS SI IULIA!
ne-am intors de la analize bineinteles cu aventuri....am ajuns la CMU pe la 8.15 si tipa de la receptie ne-a trimis la recoltare "sa vada colega daca poate recolta sau nu"...hm, am inceput promitator, m-am gandit...acolo, o asistenta tinerica, pe care eu o stiam la receptie din vremurile cand eram gravida si mergeam acolo la gineco (deci probabil fara prea multa experienta in recoltari), a verificat ambele manute si a concluzionat ca ea nu vrea sa chinuie copilul, ca ea n-a mai luat de la bebe asa mic si ca sa mergem la alt sediu, unde se prelucreaza probele, ca acolo este o asistenta cu experienta si care a mai luat de la bebelusi....numai ca acolo programul incepe la 9, si sa asteptam, sa sune ele sa le explice despre ce este vorba si dup-aia sa ne ducem...am stat pana la 9, tot sunau acolo si nu raspundea nimeni...pana la urma am plecat direct acolo, am zis ca pana ajungem si-or termina si ele cafelele cand am ajuns, alta surpriza...asistenta respectiva avea program de fapt de la 10! au sunat-o sa vina mai devreme, dar mai devreme a insemnat 10 fara 10....a noastra era nemancata de la 5.30, trezita de la 7, dar s-a comportat binisor....pana la momentul 0, cand ne tot chinuiam s-o aranjam in asa fel incat sa nu se miste...atunci a inceput sa planga, probabil o durea si unde a strans-o cu garoul, oricum multumesc lui Allah ca i-a gasit din prima vena, a luat doua eprubete, probabil a durat un minut toata treaba, dar a fost cel mai lung minut din viata mea dup-aia direct tzitzi, ca sa se linisteasca, in timp ce asistenta ii tinea apasat pe manuta acolo....vad ca nu s-a invinetit, deci a facut treaba buna....dupa tzitzi, s-a inveselit deodata si a inceput sa vorbeasca, iar pe drum a adormit...acum e vesela, canta si umbla pe langa mine, deci nu e traumatizata
Mamideandrei, dar Andrei vad ca e prieten bun cu turcii asa baiat mancacios mai rar..
si la noi mamaliga cu branza calcica si iaurt a fost yukky...nici n-am mai incercat de atunci, poate mai incolo, cu branza putin sarata e mai acceptabila...
Liliacule, sa stii ca si eu mai plang cateodata de neputinta...eu sunt tare prietena cu somnul, si daca ma desparte cineva de el ma deprim rau in noptile in care avea reprize din astea de nesomn ma lua si pe mine plansul si ma rugam de ea sa adoarma....dar nu ma asculta
Alex, pup si eu obrajiorii buflei ai Zeinei, sa treaca viroza urata mai tine-ne la curent cu evolutia ei
Lali, a uitat Paulica de Tina, sau tot o mai cauta??
daca vrei sa scrii ceva specific la dovleceii indragostiti, sa stii ca Ebru si Brucu au fost primii indragostiti
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kawaichan spune:
Hellou,
Liliana hang in there dear Am patit-o si eu recent,pe avion.M-am ales si cu o buza sparta(de la un cap dat de Josh) si cu o boceala de toata frumusetea.Ei si ce,am bocit vreo ora si mi-a trecut:D A fost al naibii de greu pt ca pe langa frichineala de rigoare si nedormit,mi-a urlat intr-una neconsolat aproape 2 ore,nici acum nu-mi dau seama de la ce,ca incepuse brusc.Probabil il dureau urechiusele:( La voi eu zic ca s-ar putea sa fie dintisorii,ca asa facea si Josh inainte sa-i sparga ceva dinti.Incearca sa chemi schimbul 2 in momentele alea,macar pt 10 min,nu merge?
Iulik puiule sa nu uit sa te felicit si eu pentru sarcina Sa-ti dea Dzeu un pui sanatos si cel putin la fel de frumos ca Bruculinu.Sarcina usoara!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
mariana_alex spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!! Va pupam
http://picasaweb.google.com/115815933906363001216/AnutaBubuta#5494421965780222130
Ioanna81 spune:
selen ai incerct si branza facuta cu lamaie? sau branza de vaci direct? din aia nesarata. din cate am inteles eu de la pediatrul lui carol branza calcica nu este tocmai buna pentru ca da un supliment de calciu organismului si asta nu e intotdeauna un lucru bun.
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
selen80 spune:
Clodute , ce o fi in sufletul tau, nici nu vreau sa-mi inchipui fii tare, ca puiul are nevoie de tine
Ioanna, i-am mai facut si cu lamaie, cand ramaneam fara calciu...nu stiu, banuiesc ca o sa se vada la analize daca e ceva exces de calciu, nu? mai vad dupa aceea ce si cum...oricum, de cand ii fac branza calcica, nu i-am mai dat calciu gluconic...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
liliac1 spune:
Eu nu-s in stare sa scriu frumusel, cu liniuta de la capat, pentru fiecare-n parte .
Clodute te . Dar la analize nu ti-au spus de la ce tot face Patrick convulsii?? Uof, draga de tine!
Selenica ce de-a aventuri si pe voi. Da' tu de ce i-ai facut analize?? Ar fi suspecta Ebru cea fortoasa de ceva?? Sau asa, pentru linistea voastra? Hai ca am citit eu cam tot dar am uitat...bata-l vina de neuron!
Kawa Bine te-ai reintors acasa!! Josh o sa se obisnuiaca in cele din urma si cu fusul orar si cu toate. Ia zi, ce-ai facut cu apa aici?? Cum v-a placut Romanica??
Eh, daca ar fi un episod izolat as spune ca s-a intamplat... si m-as impaca cu ideea, dac cand este NOAPTE DE NOAPTE imi pierd orice speranta ca se vor indrepta lucrurile.
Eu as vrea sa ma intorc la munca...in cele 6 ore cat o sa fiu rupta de problemele de-acasa si-o sa ma incarc negativ cu problemele de la serviciu..o sa fie altceva. Noptile cand asta mic urla..numai la asta ma gandesc Ziceti-mi ca-s nebuna!!
Nici sotul n-a aflat de gandurile mele trasnite...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
kawaichan spune:
La multi ani Fraguta si multa fericire!
Pupam dovleceii sarbatoriti azi,la multe lunite dragilor!
Selen ce curajoasa a fost Ebruska,bravo pui mic!
Fug,ca n-am nici o sansa azi la calc,mi se agata de picioare si chiraie intr-una.De maine plecam intr-o mini-vacanta de 5 zile asa ca s-ar putea sa nu ne 'auzim' pana sapt viitoare.
Pup gasca!
kawaichan spune:
Of,acum am vazut ce-a patit Clodute cu Patrick:(( Multa sanatate scumpa si sa dea Dzeu sa nu mai aveti nici un episod asemanator
Lili,i-am dat Izvorul Alb pana la urma.Nu prea sunt la curent,de cand a inceput problema asta cu trezitul noaptea la voi? La noi tineau max o sapt perioadele astea...nu stiu ce sa zic.Apeleaza cu incredere la ajutor,e mare lucru sa-ti racoresti creierii macar 10 min.Si eu votez pt varianta cu serviciul sa stii,desi mi se frange inima numai cand ma gandesc ca-l las cu niste necunoscute la cresa.
Uof..