Dovlecei frumosi sept-oct 2009*166*
Raspunsuri - Pagina 16
mariana_alex spune:
Multumesc...da, pare mult mai matura din cauza parului...daca ii pun o caciulita spui ca e bebe mic...
Sunteti foarte dragute si imi place asa de mult cum comunicati voi intre voi chiar pareti sufletiste
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariana_alex Multumesc...da, pare mult mai matura din cauza parului...daca ii pun o caciulita spui ca e bebe mic... Sunteti foarte dragute si imi place asa de mult cum comunicati voi intre voi chiar pareti sufletiste |
mariana, nu pare "matura", ci mai mare. nu "din cauza", ci datorita .
da? ai un super copil. o minunatie de fetita.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mariana_alex spune:
fetelor...incep si eu sa ma uit pe pozele voastre ...aveti bebelusi atat de dulci si abia astept sa vad cat mai multe poze...si inca un mic comentariu dar sa nu o luati in nume de rau ci fac aprecierea doar din invidie: CE BEBELUSI GRASUTI ...ce mi-as dori sa fie si bubuta mea asa .
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 am uitat sa va zic ca in seara asta carol a papt mamaliguta cu branza si smantana. i-am pus si un pic de unt. a fost buuuuuuun Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
de care smantana ai folosit? eu i-am dat mamaliguta lui Andrei cu mazare, si s-au batut turcii la gura lui...
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui mariana_alex fetelor...incep si eu sa ma uit pe pozele voastre ...aveti bebelusi atat de dulci si abia astept sa vad cat mai multe poze...si inca un mic comentariu dar sa nu o luati in nume de rau ci fac aprecierea doar din invidie: CE BEBELUSI GRASUTI ...ce mi-as dori sa fie si bubuta mea asa . |
mai mariana! eu acum vad ca esti de-a mea si-a Liliacului, galateanca! de-a cui esti maica? si adresa eczacta te rog! urmeaza sa ma vad eu sapt viitoare, poate vii si tu !
TOT ANDREI DAR PE PICASA
aricelul spune:
... si eu ziceam ca Maria are parul foarte lung ....deci suntem mici copii pe langa Ana - Maria de mariana_alex .... e o scumpa si o frumusica foc.
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
am ramas fara cuvinte .... si nici n-am mai salutat ... buna fetelor,
mai intai vreau sa-i urez multa sanatate Zeinei si lui Alex cat mai multa putere sa treaca si peste hopul asta.
Mamideandrei multa sanatate sotului.
Raluk sa aveti parte numai de bucurii si impliniri si sa ne "auzim" si la nunta de aur !!! Si noi peste 2 saptamani o sa implinim 3 anisori
Selen am vazut-o pe Ebru ... ca de fiecare data e superba
La noi mamaliga cu branza nu a avut niciun succes ... e oribila ...
De luna aceasta dr mi-a recomandat sa-i dau si paste, dar nu prea stiu de care si cum sa le fac ... voi ce retete ati incercat ?
Ah ...mi-am adus aminte ...Uka cu privire la medicamente stiu ca e bun paracetamolul simplu ....eu am comis-o in week-end tare rau, dat fiind faptul ca m-a durut cumplit maseaua si nu aveam alte medicamente am luat nurofen cu toate ca scria ca nu se ia cand alaptezi ...dar la ce durere aveam ....
_
Maria (28.08.2009)
mariana_alex spune:
Voi chiar stiti sa facei omul sa se simta bine!!!!
Eu stiam ca pastele ar trebuii sa fie fara ou...eu am cateva carti in format electronic cu retete ptr bebe(ma pregatisem dinainte credeam ca fata mea va rupe linguritele) si cine doreste i le pot trimite pe email.
raluk16 spune:
Buna seara! Multumim mult mult mult de urari! M-am emotionat tare! Ati fost tari cu surioara , dar mai trebuie sa astepte, din nenumarate motive, unul ar fi ca nu mi-a venit ciclul din cauza alaptatului intensiv .
Iulika mi-ai amintit cu ecografia ca saptamana trecuta am citit ca incepe lumea medicala sa isi puna intrebari daca totusi ecografiile astea sunt nocive pentru bebei. Ca si-au dat seama ca ultrasunetele sunt totusi puternice, din moment ce sunt anumite feluri de noduli de san care se pot distruge cu ajutorul ultrasunetelor. Asa ca stiu strainii ce stiu. Astia de la noi umbla numai dupa bani...
Mi-a placut mult mult azi de Nela activa tare si Hepi vrea s-o ajunga din urma
Mariana n-am reusit sa citesc decat prima pagina la subiect. Mie mi se pare ca mananca mult. Si din moment ce arata asa de bine si se dezvolta cum trebuie, nu vad de ce te stresezi. Dar nu te lua dupa mine, ca noi suntem cei mai inapoiati aici cu diversificarea. Abia acu doua saptamani i-am dat si eu o cereala, orez. Avem doua (incercari de) mese pe zi, una de fructe crude si alta de legume aburite (in care cateodata pun si orez, rar pentru ca e constipat). Am spus ca sunt incercari pentru ca el in total papa cam o lingurita de solide pe zi, in total. Azi a fost o zi maaarreee si cred ca a bagat doua . Apa nu vrea nici o picatura. O scuipa afara ori nervos, ori incantat de joaca. In rest, tzitzi ca inainte de diversificare (noi am inceput numai la 6 luni jumate) 6 mese ziua si noaptea e autoservire, deci trebuie intrebat el .
Mi-ai atras atentia cu refluxul. Si al meu suge la tzitzi doar cand e aproape adormit, asa face de cand era mic. La inceput nu stiam de ce plange la san, si apoi am observat ca daca il leagan pana aproape adoarme, papa. Si noi am avut reflux de mici. Nici nu-l puteam inclina din pozitia verticala, ca incepea sa planga cum ii venea acidul si il ardea pe gatut. De asta in primele 5 luni a dormit pe noi pe fotoliu, cat mai la verticala. De la 5 luni a inceput sa fie mai bine, dar a ramas cu obiceiul de a suge doar cand ii e somn. Avem de tras mult cu asta, ca dupa un drum cu masina, in care adoarme, nu mai poate manca, fiindca nu-i e somn . Bine, noi suntem si mai ciudati, ca nu papa decat daca il plimb prin camera (deci el sta agatat la tzitzi si se tot ridica pe umarul meu) si nu papa in locuri pe care nu le cunoaste . Si chiar si asa, are puiul vreo 9.6 kg (atata avea saptamana trecuta)
Asa-i ca acuma te simti mult mai bine? Hai, ca astea nu-s motive de stres cand ai o fetita sanatoasa si frumoasa si care creste bine.
Cu discutia cu apa de azi, sa stiti ca si al meu e Duracell, nu sta o secunda. Si tot nu vrea apa. Ca parca spunea Ioanna ca atunci cand vor fi mai active fetele vor bea apa. Al meu nu. Si e activ, mama mama, ca toata ziua il intreb ce mananca, sa-mi dea si mie .
Alex Doamne ajuta sa scapati o data pentru totdeauna de astea!
Acum nu am timp, dar va rog amintiti-mi sa ma uit la pozele lui Ebru! Filmuletul l-am vazut impreuna cu Alex . E superba! Si ce se distreaza si tati cu ea! Pai cum sa nu se distreze, ce fain face cu mana si din caput!
Si multumesc pentru site-ul ala cu idei eco, acum mi-e prea lene , dar l-am salvat la favorite!
Ralu felicitari pentru "mama" . Cred ca te-ai topit!
Miha welcome home! Ma bucur ca totul e ok! Pupici dragi si multumesc pentru vorbele frumoase! Fii serioasa cu foamea lui Alex, asta ii trebuie daca nu vrea sa pape in locuri publice . Ai vazut ca nu am mers pentru ca i-a fost foame, ca asta a fost de la inceput, am mers pentru ca nu mai puteam povesti de el . Eu tot speram ca de foame va manca, si cand am mers cu el la baie.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)